boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σχολιο για αυτο κανεις.....για την "μαμα" κουβεντα ε?
ναι ναι, με ρούπωσες δεν έχω τι να πω
Σχολιο για αυτο κανεις.....για την "μαμα" κουβεντα ε?
αν και εκδιαμετρου αντιθετο απο το δικο μου,το modus vivendi σου ειναι απολυτα σεβαστο και αιτιολογισιμο.. ;)τσούκου, δεν είναι ατζέντα προσωπικών φίλων, οπότε μου αρκεί να λείπει η γκρίνια και η μιζέρια
(αλλά αυτός δεν έχει κάνει παιδιά? λάθος θυμάμαι? )
Αστό gaba oι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολο πράγμα,έχουμε φτάσει σε απίστευτη παράνοια.Θα φαινοσουν απειρως καλυτερος στα ματια ολων εδω μεσα,εαν εκανες τον
κοπο και με ρεωτουσες τι εννοω,αν οντως το εχω καταφερει και πως το
πευχα...
Εκτος της μαλακιας που σε "δερνει",και του νεο-ελλεινισμου,δεν εισαι
και φιλος της Μαθησης
Εγω κατι ειπα,κατι ισχυριστηκα,και βιαστηκες να με χλευασεις,χωρις
καν να ρωτησεις...
Καταλαβα με ποιον εχω να κανω...
Θα θελα να δω να μενει διπλα σου για χρονια, διχως την τυπικη δεσμευση του γαμου. Θα το κανει αραγε???
Γιατι για την 'εξασφαλιση' πολλες τα πετανε ολα στον αερα...και τελικα βγαινουν χαμενες...
Εεεμ οι σημερινές μανάδες ευνουχίζουνε τα παιδιά τους βλέπεις,γεγονός!!!"Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων μένει μέχρι και την ηλικία των 30 ετών με τους γονείς του. Οι ερευνητές, με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν όσοι πήραν μέρος στην έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στην πλειονότητά τους οι νέοι, μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, επιστρέφουν ή παραμένουν στο σπίτι των γονιών τους, επιλέγοντας περισσότερο την οικογενειακή ασφάλεια από «την ελευθερία του ανεξάρτητου βίου».
Ξαναδιάβασε...."if u give her a million dollars she will give u a BJ everyday"
Σε ότι αφορά μαμάδες....έχω αμφιβολίες τελικά ποιος κουβαλάει την "μαμά" του στη σχέση και ποιος όχι, οι άντρες ή οι γυναίκες εννοώ.
Εεεμ οι σημερινές μανάδες ευνουχίζουνε τα παιδιά τους βλέπεις,γεγονός!!!
δεν μπορεις να το ελεγξεις..ως ενα βαθμο το καταλαβαινω..η αναγκη να μοιραστεις την απολυτη σοφια ειναι ακαταμαχητη.Θα φαινοσουν απειρως καλυτερος στα ματια ολων εδω μεσα,εαν εκανες τον
κοπο και με ρεωτουσες τι εννοω,αν οντως το εχω καταφερει και πως το
πευχα...
Εκτος της μαλακιας που σε "δερνει",και του νεο-ελλεινισμου,δεν εισαι
και φιλος της Μαθησης
Εγω κατι ειπα,κατι ισχυριστηκα,και βιαστηκες να με χλευασεις,χωρις
καν να ρωτησεις...
Καταλαβα με ποιον εχω να κανω...
"Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων μένει μέχρι και την ηλικία των 30 ετών με τους γονείς του. Οι ερευνητές, με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν όσοι πήραν μέρος στην έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στην πλειονότητά τους οι νέοι, μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, επιστρέφουν ή παραμένουν στο σπίτι των γονιών τους, επιλέγοντας περισσότερο την οικογενειακή ασφάλεια από «την ελευθερία του ανεξάρτητου βίου».
Γιατί διαφωνείς;;;;Πόσο αριστερός είσαι τελικά?
Πάντα κάποιος άλλος φταίει?
Και εδώ οι Αμερικάνοι μήπως?
ΣΩΣΤΟΣΑστό gaba oι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολο πράγμα,έχουμε φτάσει σε απίστευτη παράνοια.
Οι άντρες θέλουνε να γαμήσουνε όσες γίνεται περισσότερες λες και θα πάρουνε βραβείο.
Οι γυναίκες θέλουνε να βρούνε τον τοπ άντρα και ας είναι της σειράς,κρατώντας τον για πάντα.
astalavista.....
Y.Γ.Μιλάω πάντα για την πλειοψηφία.
Αστό gaba oι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολο πράγμα,έχουμε φτάσει σε απίστευτη παράνοια.
Οι άντρες θέλουνε να γαμήσουνε όσες γίνεται περισσότερες λες και θα πάρουνε βραβείο.
Οι γυναίκες θέλουνε να βρούνε τον τοπ άντρα και ας είναι της σειράς,κρατώντας τον για πάντα.
astalavista.....
Y.Γ.Μιλάω πάντα για την πλειοψηφία.
Και εγώ αλλά δεν μου έχει στρώσει!!!Εγω την μανα μου την θελω 4 ωρες μακρια με αεροπλανο.
δεν φτανουν και τα λεφτα ρε παπαζολη.....δεν ζουνε τα παιδια στο χωριο.....ουτε τα παντρευει κανεις τα κοριτσια με το ζορι με προξενιο.....αλλαξαν οι εποχες....Εεεμ οι σημερινές μανάδες ευνουχίζουνε τα παιδιά τους βλέπεις,γεγονός!!!
Γιατί διαφωνείς;;;;
Πρώτα η οικογένεια δεν νομίζεις ότι φταίει;;;
Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο μιλήστε μαζί του για την παιδική του ηλικία(Φρόυντ).
ειναι απλο,κανεις.παντως εμενα με εχετε μπερδεψει. Ο καθε ενας αναλογα με το θρεντ λεει αλλα πραγματα βλεπω καποιους τη μια να το παιζουν Ελληναρες και την αλλη να βριζουν τις Ελληνιδες και ρωταω εγω Αν ολοι οι αντρες παρουν Ρωσσιδες και ολες οι Ελληνιδες Αλβανους Ποιος σκατα θα γενναει ΕΛΛΗΝΕΣ
Εχεί μικρύνει το εύρος καλών επιλογών,οπότε το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο....Τιποτα δεν ειναι ευκολο
Ποσο μαλλον οι ανθρωπινες σχεσεις
Αλλα δεν πιστευω και στα αδυνατα,στα απιαστα
Ολα ειναι θεμα επιλογων και μετεπειτα πορειας και συμπεριφορας