Επισκέπτης
Αμέση,ο έρωτας σε τυφλώνει κ σε οδηγεί στον γάμο!!!Τι σχεση εχει ο ερωτας με τον γαμο? ΚΑΜΙΑ
Αμέση,ο έρωτας σε τυφλώνει κ σε οδηγεί στον γάμο!!!Τι σχεση εχει ο ερωτας με τον γαμο? ΚΑΜΙΑ
Κυκλοφορούνε πολλές τρελές εκεί έξω,γεγονός!!!ασε μας κ συ ρε ζολη...
Γαμάτη παρέμβαση λέμε...
κριμα....
δε μπορω να κανω κουβεντα ετσι...
δε βγαζουμε ακρη...
σκαλωμενος εισαι.
και η αυτοαποθεωση του μαλακα νεοελληνα δεν εχει τελειωμο!!Εχει χασει επεισοδια κυρ-μαλακα...
Μπες στο νοημα,η τραβα παρα περα
Ελααααα
με τροφη για σκεψη στην κατακλειδα απο το μεγα διδασκαλο...[size=15pt]Εγω εχω καταφερει οι γυναικες να με "σπονσοραρουν" γα να ειμαι μαζι
τους...[/size]
Ειναι καλο αυτο κατα την γνωμη σου;
Αναρωτησου πως το πετυχα....
Τροφη για αναζητησεις.....
Φιλαρακι ακουσε με ... (δεν σου την λεω και ουτε εχω τετοια προθεση)
Μην τσουβαλιαζεις ολες τις γυναικες σε ενα τσουβαλι επειδη ΕΣΥ μπορει να ειχες ασχημες εμπειριες...
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα και το γνωριζεις πολυ καλα...
Απλα αυτος ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ που μπορει να θιχτηκε σε κανει να σκεφτεσαι ετσι...
Ολοι το παθαμε αυτο δεν ειναι ντροπη να το πουμε....
Οσο εισαι ελευθερος κανε οτι γουσταρεις οπως γουσταρεις...
Ομως καποια στιγμη θα πρεπει να καταληξεις καπου ............
ειναι το αγαπημενο του ποσταρισμα....εσυ τωρα τον μαθαινεις.....Γαμάτη παρέμβαση λέμε...
Αμέση,ο έρωτας σε τυφλώνει κ σε οδηγεί στον γάμο!!!
Eυγέ,ότι θες όπως θες!!!Ναι. Γιατι θελω να ζησω οπως μου αρεσει εμενα, χωρις να κανω αυτα που επιβαλει η κοινωνια. Και χωρις να με εκμεταλλευται η καθε πουτανα.
Να ριξω και αλλες?Γαμάτη παρέμβαση λέμε...
Ελεύθερη σχέση,ότι καλύτερο,respect που λένε!!!Συνδεομαι αισθηματικα με καποια (αλλοδαπη), αλλα γαμος δεν παιζει. Αν δεν της αρεσει αυτο ας φυγει. Ουτε στον γνωστο γυναικειο εκβιασμο προκειται να υποκυψω.
ο μαλακας παντως ειναι σταθερα αδιαμφισβητητη!!!μαλάκας ξεμαλάκας δεν κάθεται να μιζεριάζει και να κακομοιριάζει.
οπότε ολ ιζ χουέλ ιν μάι μπουκ...
Exactly! Σαν εκείνον τον ανεκδιήγητο palios pou einai allios (@@ παλιός ήτανε ) - του την έπεσα μια μέρα και έφαγα (σωστά) πρασινάκι.μαλάκας ξεμαλάκας δεν κάθεται να μιζεριάζει και να κακομοιριάζει.
οπότε ολ ιζ χουέλ ιν μάι μπουκ...
Λουκριτια δωσε μου τον ορισμο αυτων που λες να καταλαβω πωςεναν εξυπνο κ ερωτευσιμο ανδρα θελει...
ΑΝΤΡΑ ομως...
οχι χαφτομαλακα....
οχι μουνοδουλο κ οχι γραφικο...
Φιλαρακι ακουσε με ... (δεν σου την λεω και ουτε εχω τετοια προθεση)
Μην τσουβαλιαζεις ολες τις γυναικες σε ενα τσουβαλι επειδη ΕΣΥ μπορει να ειχες ασχημες εμπειριες...
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα και το γνωριζεις πολυ καλα...
Απλα αυτος ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ που μπορει να θιχτηκε σε κανει να σκεφτεσαι ετσι...
Ολοι το παθαμε αυτο δεν ειναι ντροπη να το πουμε....
Οσο εισαι ελευθερος κανε οτι γουσταρεις οπως γουσταρεις...
Ομως καποια στιγμη θα πρεπει να καταληξεις καπου ............