You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν μπορεις να το ελεγξεις..ως ενα βαθμο το καταλαβαινω..η αναγκη να μοιραστεις την απολυτη σοφια ειναι ακαταμαχητη.
υ.γ.σιγουρα με καποιον που δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις!
Και να ρωταγες τωρα πια θα σε αφηνα στο σκοταδι της αμαθειας σου
και μην ξεχασω ε;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
τανζανούςκαι ολες οι Ελληνιδες Αλβανους
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παντως εμενα με εχετε μπερδεψει. Ο καθε ενας αναλογα με το θρεντ λεει αλλα πραγματα βλεπω καποιους τη μια να το παιζουν Ελληναρες και την αλλη να βριζουν τις Ελληνιδες και ρωταω εγω Αν ολοι οι αντρες παρουν Ρωσσιδες και ολες οι Ελληνιδες Αλβανους Ποιος σκατα θα γενναει ΕΛΛΗΝΕΣ
Ειλικρινα δεν με νοιαζει. Προτιμω να ζησω οπως θελω εγω.
+4Τιποτα δεν ειναι ευκολο
Ποσο μαλλον οι ανθρωπινες σχεσεις
Αλλα δεν πιστευω και στα αδυνατα,στα απιαστα
Ολα ειναι θεμα επιλογων και μετεπειτα πορειας και συμπεριφορας
Επισκέπτης
Από πού πηγάζει δηλαδή αν όχι από την μανούλα που τα παρέχει όλα;;;ναι, η μανούλα πάντα θέλει το αστέρι της κοντά της.
το βόλεμα και η τεμπελιά του αστεριού της όμως είναι κι αυτό θέμα της μανούλας, ε?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Γιατί διαφωνείς;;;;
Πρώτα η οικογένεια δεν νομίζεις ότι φταίει;;;
Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο μιλήστε μαζί του για την παιδική του ηλικία(Φρόυντ).
Έλα ρε....κλαψομούνιασμα είναι αυτό.
Κάθονται και ανέχονται τις μαλακίες της μάνας τους 30 χρονών γάιδαροι μόνο και μόνο για να τους περισσεύουν φράγκα για prada και καινούργια κινητά.
Ούτε ένα σοβαρό αντρικό μονό basket δεν μπορείς να παίξεις μαζί τους, θέλουν να έχουν και γκόμενα.
Που την πηδάνε στα παγκάκια και στο αμάξι, το οποίο btw τα γραμμάτια πληρώνει ο daddy.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
αυτο ερχεται σιγα σιγα μπολιαζεται μεσα στο ατομο αλλα αυτοναι, η μανούλα πάντα θέλει το αστέρι της κοντά της.
το βόλεμα και η τεμπελιά του αστεριού της όμως είναι κι αυτό θέμα της μανούλας, ε?
ειναι και στον χαρακτηρα του ατομου να το δεχτει....
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Από πού πηγάζει δηλαδή αν όχι από την μανούλα που τα παρέχει όλα;;;
από το ότι αυτός δε θέλει να ξεβολευτεί.
η μανούλα φυσικά θα του πλένει τα βρακιά και θα του μαγειρεύει, το ότι το αστεράκι της δε θέλει να σηκώσει το κουλό του είναι δικό του θέμα.
πόσο δίκιο έχει ο ιόργκος, πάντα και για όλα να φταίνε οι άλλοι, τι ωραίο και πάνω απ'όλα βολικό
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εχεί μικρύνει το εύρος καλών επιλογών,οπότε το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο....
+ το timing πάντα.
Από την κάθε τσούλα λοιπόν καλύτερα κάποια επαγγελματίας.
Κοιτα προσφατα με "φαγανε" να χωρισω την αλλοδαπη και να κανω κονε με την αδερφη ενος φιλου μου. Το επιχειρημα τους ηταν πως ειναι κοπελα για σπιτι. Αυτο ομως δεν συνεπαγεται την δικη μου ευτυχια. Εκτος αν το φυσιολογικο ειναι να εχεις μια κοπελα για οικογενεια και μια αλλη για να περνας καλα. Εγω διαφωνω με αυτο.
Αυτη θελει γαμο, δεξιωσεις κτλ.... Ε αποκλειεται απο την αφετηρια!
Κάντο 40 καλύτερα....Κάθονται και ανέχονται τις μαλακίες της μάνας τους 30 χρονών γάιδαροι μόνο και μόνο για να τους περισσεύουν φράγκα για prada και καινούργια κινητά.
Επισκέπτης
Κάθονται και ανέχονται τις μαλακίες της μάνας τους 30 χρονών γάιδαροι μόνο και μόνο για να τους περισσεύουν φράγκα για prada και καινούργια κινητά.
Ούτε ένα σοβαρό αντρικό μονό basket δεν μπορείς να παίξεις μαζί τους, θέλουν να έχουν και γκόμενα.
Που την πηδάνε στα παγκάκια και στο αμάξι, το οποίο btw τα γραμμάτια πληρώνει ο daddy.
Κάποιος σου έχει καλλιεργήσει την καλοπέραση και το να μην κουραστείς.από το ότι αυτός δε θέλει να ξεβολευτεί.
η μανούλα φυσικά θα του πλένει τα βρακιά και θα του μαγειρεύει, το ότι το αστεράκι της δε θέλει να σηκώσει το κουλό του είναι δικό του θέμα.
πόσο δίκιο έχει ο ιόργκος, πάντα και για όλα να φταίνε οι άλλοι, τι ωραίο και πάνω απ'όλα βολικό
Δεν γεννιέται κανένας με έμφυτο αυτό.
Επισκέπτης
Γιατι δεν λεει κανενας οτι ειμαστε ανθρωποι με τα ελατοματα, τα παθοι, τις αδιναμιες τα Θελω μας και αλλα πολλα δλδ οι αλλοδαπες δεν τα εχουν αυτα?
Επισκέπτης
Όπως θες και ότι θες ΕΣΥ!!! ;)Κοιτα προσφατα με "φαγανε" να χωρισω την αλλοδαπη και να κανω κονε με την αδερφη ενος φιλου μου. Το επιχειρημα τους ηταν πως ειναι κοπελα για σπιτι. Αυτο ομως δεν συνεπαγεται την δικη μου ευτυχια. Εκτος αν το φυσιολογικο ειναι να εχεις μια κοπελα για οικογενεια και μια αλλη για να περνας καλα. Εγω διαφωνω με αυτο.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Κάποιος σου έχει καλλιεργήσει την καλοπέραση και το να μην κουραστείς.
Την επόμενη φορά ρίξε μολότωφ στο πατρικό σου.
(το δεύτερο πρόσωπο ενικού απλά για το παράδειγμα, δεν είναι προσωπικό το θέμα προφανώς)
Αυτοί φταίνε για όλα.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κάποιος σου έχει καλλιεργήσει την καλοπέραση και το να μην κουραστείς.
ωραία, κάτσε τότε μια ζωή να ρουφάς το βυζί της μανούλας, προφανώς δεν έχεις δικά σου αρχίδια (είτε άντρας είτε γυναίκα) για να κάνεις κάτι δικό σου
ωραίος ο φρόιντ και η επιρροή της οικογένειας, αλλά άμα μια ζωή μένεις στα 15 κάτι δεν πάει καλά ΜΕ ΣΕΝΑ.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μεγαλε εγω σκεφτομαι οποτε παω ελλαδα να μενω σε ξενοδοχειο, και οχι στο σπιτι μου, αν σου λεει κατι αυτο.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
Κοιτα προσφατα με "φαγανε" να χωρισω την αλλοδαπη και να κανω κονε με την αδερφη ενος φιλου μου. Το επιχειρημα τους ηταν πως ειναι κοπελα για σπιτι. Αυτο ομως δεν συνεπαγεται την δικη μου ευτυχια. Εκτος αν το φυσιολογικο ειναι να εχεις μια κοπελα για οικογενεια και μια αλλη για να περνας καλα. Εγω διαφωνω με αυτο.
Συμφωνω απολυτα σε αυτα + 1.......
Επισκέπτης
κατι λεει πρωσοπικα προβληματα το λενεμεγαλε εγω σκεφτομαι οποτε παω ελλαδα να μενω σε ξενοδοχειο, και οχι στο σπιτι μου, αν σου λεει κατι αυτο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187