Επισκέπτης
Ναι ρε αυτό που ακούς,μας χαλάνε οι πουτάνες-γυναίκες!!!
Ναι ρε αυτό που ακούς,μας χαλάνε οι πουτάνες-γυναίκες!!!
Αρα λοιπον συμφωνεις σε οτι λεμε περι γυναικων ....σαφως.σε μικροτερο ποσοστο ομως.
στανταρ πραγματα...
ασε που ο μπαμπακας της κορης δεν ειναι τοσο σπασαρχιδης οσο η μανουλα.
Ακριβως το ιδιο υσχυει και για τις γυναικες... Μην λεμε οτι μας βολευει ετσι ?
Εχω γνωστο που χωρισε με την κοπελα του ενω πηγαιναν για γαμο...
Κι αυτο γιατι την μια μερα λεγανε κατι και συμφωνουσαν και την αλλη μερα η κοπελα ελεγε η μητερα μου ειπε αυτο κι εκεινο....
Ετσι λοιπον το παλικαρι της ειπε .....
ΜΩΡΗ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ?
και χωρισαν και βρηκε την υγεια του ........ οπως μου λεει!!!!
τανζανούς
ρε φίλε άλλο εννοώ. Πως μπορεί να φταίει ενα 3ο άτομο για προβλήματα που θα προκληθούν στη σχέση σου? Ξέρω οτι η πεθερά είναι επίδοξη θανάσιμη φιγούρα για το ζευγάρι γιατί καμιάς δεν θέλει να πληγώνεται το σπλάχνο της αλλά στο χέρι σου και της γύναικας σου είναι να κρατήσεις μακριά τις παρεμβάσεις τέτοιου είδους. Και να ανέχεσαι τα "η μανα σου το ταδε" αν είναι αντικειμενικές παρατηρήσεις. Άσε τη θυλή λεμεΗ μανα μου το ξερει οτι δεν προκειται να με δει γαμπρο.
Στα γρήγορα γιατί θέλω να φύγω...?????
Επειδή δεν είμαι καλός στα οικονομικά, μήπως θέλεις να μας το αναλύσεις..?
αυτο θα λεει κ η κοπελα σου μαλλον....Κλασσικες γυναικειες μαλακιες. Η ΚΑΡΙΑ πεθερα αντι να τα λεει καταμουτρα, τα λεει μεσω της κορης της.
Γι'αυτο σας λεω, γαμο μετα τον θανατο της μανας της κοπελας.
αν δεχεσαι οικονομικα εμβασματα απο πεθερομαναδεςρε φίλε άλλο εννοώ. Πως μπορεί να φταίει ενα 3ο άτομο για προβλήματα που θα προκληθούν στη σχέση σου? Ξέρω οτι η πεθερά είναι επίδοξη θανάσιμη φιγούρα για το ζευγάρι γιατί καμιάς δεν θέλει να πληγώνεται το σπλάχνο της αλλά στο χέρι σου και της γύναικας σου είναι να κρατήσεις μακριά τις παρεμβάσεις τέτοιου είδους. Και να ανέχεσαι τα "η μανα σου το ταδε" αν είναι αντικειμενικές παρατηρήσεις. Άσε τη θυλή λεμε
ρε φίλε άλλο εννοώ. Πως μπορεί να φταίει ενα 3ο άτομο για προβλήματα που θα προκληθούν στη σχέση σου? Ξέρω οτι η πεθερά είναι επίδοξη θανάσιμη φιγούρα για το ζευγάρι γιατί καμιάς δεν θέλει να πληγώνεται το σπλάχνο της αλλά στο χέρι σου και της γύναικας σου είναι να κρατήσεις μακριά τις παρεμβάσεις τέτοιου είδους. Και να ανέχεσαι τα "η μανα σου το ταδε" αν είναι αντικειμενικές παρατηρήσεις. Άσε τη θυλή λεμε
Κλασσικες γυναικειες μαλακιες. Η ΚΑΡΙΑ πεθερα αντι να τα λεει καταμουτρα, τα λεει μεσω της κορης της.
Προσωπικά όχι,είμαι πολύ νέος για τέτοιο σκηνικό,στο συγγενικό περιβάλλον ναι,τραγικό είναι,ντε κ καλά έπρεπε να χωρίσει η ξαδέρφη μου επειδή μία θεία κ η μάνα της δεν γουστάρανε το μια χαρά παιδί!!!παπαζολ εχεις ζηση καμια φαση η πεθερα και η μαμα να μπαινουν μεσα στο ζευγαρι τι γινετε?
αυτο θα λεει κ η κοπελα σου μαλλον....
θες/?
an την λενε ελπιδα?Κλασσικες γυναικειες μαλακιες. Η ΚΑΡΙΑ πεθερα αντι να τα λεει καταμουτρα, τα λεει μεσω της κορης της.
ρε φίλε μπλέκεις με ανήλικα που ακόμα έχουν ευθύνη οι γονείς τους ?τουλαχιστον αυτος δεν αφηνει την κορη του να βγαινει εξω ντυμενη και βαμμενη σαν πουτανα
να κ κατο που συμφωνουμε.Οχι φιλε μου...
ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ !!!!!
Οχι φιλε μου...
ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ !!!!!
an την λενε ελπιδα?
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!
ρε φίλε μπλέκεις με ανήλικα που ακόμα έχουν ευθύνη οι γονείς τους ?