Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
Το ιδιο υσχυει και για τους γονεις της κοπελας ετσι ?να κ κατο που συμφωνουμε.
Το ιδιο υσχυει και για τους γονεις της κοπελας ετσι ?να κ κατο που συμφωνουμε.
φυσικα!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ιδιο υσχυει και για τους γονεις της κοπελας ετσι ?
ααα sorry μαλλον κάπου μπερδεύτηκα γιατί απο εκεί που λέγαμε για γυναίκες και για συμβίωση πέρασες στο ντύσιμο και την 16χρονη ξαδέρφη σου που ο πατέρας της έχει ακόμα ευθύνηΩχου εισαι σπασαρχιδας. ΔΕΝ ηταν γκομενα μου η κοπελα. Ξαδερφη μου ηταν!
+ 1.........Εχεί καλλιεργηθεί ένα τεράστιο εγώ σε άντρα/κοπέλα,+ ο οικογενειακός ευνουχισμός,άντε να στρώσει σχέση μετά!!!
Το δέχεσαι είναι η λέξη κλειδίαν δεχεσαι οικονομικα εμβασματα απο πεθερομαναδες
δεν γινεται να το λυσεις
νικολα συνελθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
φυσικα!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πρωτα κ κυρια!!!!!!!
μακρια κ αγαπημενοι....
φυσικα πρεπει να λοιπουν κ οι αναφορες σε αυτους οπως πχ¨:η μαμα μου μαγειρευει καλυτερα....
Εχεί καλλιεργηθεί ένα τεράστιο εγώ σε άντρα/κοπέλα,+ ο οικογενειακός ευνουχισμός,άντε να στρώσει σχέση μετά!!!
Οπότε σχέση με αλλοδαπή σε κάποια άλλη χώρα στην οποία δεν ζουνε οι γονείς σου ούτε οι δικοί της είναι η καλύτερη λύση!!!
ελα ρε συ παπαζολη γμτ! τι εχει καλλιεργηθει? αυτα μεχρι τα 18 το πολυ. μετα σορρυ οριζεις εσυ τον εαυτο σου και εισαι σε θεση να δεις ποιος εισαι-διαδικασια που συνεχιζεται μεχρι οσο..
O ανθρώπος κατεξοχήν μέχρι τα 18 έχει διαμορφωθεί,κατά 80%.ελα ρε συ παπαζολη γμτ! τι εχει καλλιεργηθει? αυτα μεχρι τα 18 το πολυ. μετα σορρυ οριζεις εσυ τον εαυτο σου και εισαι σε θεση να δεις ποιος εισαι-διαδικασια που συνεχιζεται μεχρι οσο..
Φυσικα και συμφωνω γιατι ο καθε ανθρωπος εχει τον ξεχωριστο και μοναδικο του χαρακτηραφυσικα!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πρωτα κ κυρια!!!!!!!
μακρια κ αγαπημενοι....
φυσικα πρεπει να λοιπουν κ οι αναφορες σε αυτους οπως πχ¨:η μαμα μου μαγειρευει καλυτερα....
αμαν με αυτες τις γαμωγενικευσεις σας πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι γυναικες μιλανε καθε μερα με τις μαναδες τους...σε αντιθεση με τους αντρες...
Στα γρήγορα γιατί θέλω να φύγω...
1. Ότι παίρνουν τόσα. Ποιοι? Ποια επαγγέλματα? Σε ποιες επιχειρήσεις? Σε τι κλάδους? Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βγάζουν τόσα? Όλοι 700 βγάζουν?
2. Ότι δεν επαρκούν (εννοείται ότι δουλεύουν και οι δύο). Που θες να μείνεις? Στο Πανόραμα Βούλας? Σιγά σιγά ανεβαίνεις στη ζωή και πρέπει να ματώσεις. Επειδή όμως η ανηφόρα είναι με κλίση 40% και μεγαλώνει, είναι πιο εύκολο να μείνεις με τη μαμά - απλά πράγματα.
δε παντρευομαι λεμε!!!!!!!!!!!!!!Φυσικα και συμφωνω γιατι ο καθε ανθρωπος εχει τον ξεχωριστο και μοναδικο του χαρακτηρα
ειναι απολυτα λογικο λοιπον να μην ειμαστε ολοι ιδιοι .....
Απιστευτο κανω διαλογο με λουκριτια και ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!
Δεν το πιστευω !!!!!!!
ΠΟΤΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ?
(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)
Kάποιες είναι γεγονός,αποδέξου το!!!αμαν με αυτες τις γαμωγενικευσεις σας πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσίμα-τσίμα,μένει δεν μένει ένα 50e στην άκρη....Πολύ "άσπρα-μαύρα" τα παρουσιάζεις και μάλλον εκτός πραγματικότητας....
Για προσπάθησε, έστω virtual, να επιβιβιώσεις με 700euro, πληρώνοντας ενοίκιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ και super market...
"Ψιλο"-αδύνατο???
Άντε, καλό γυμναστήριο.
δε παντρευομαι λεμε!!!!!!!!!!!!!!