Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Το έργο το έχουμε δει, στο τέλος καταλήγεις με ... Ελληνίδα κυρία!ναι. δεν θέλω πουτάνα ελληνίδα ούτε αλλοδαπή κυρία.
Το έργο το έχουμε δει, στο τέλος καταλήγεις με ... Ελληνίδα κυρία!ναι. δεν θέλω πουτάνα ελληνίδα ούτε αλλοδαπή κυρία.
Μπορεί να είναι στερεοφωνικό?αν μιλαμε για γαμο ναι πρεπει να ειναι πακετο ααχαχαχαχαχαχαχα
Το έργο το έχουμε δει, στο τέλος καταλήγεις με ... Ελληνίδα κυρία!
Το έργο το έχουμε δει, στο τέλος καταλήγεις με ... Ελληνίδα κυρία!
Μην μου πειραζεται της πουτανες,ειναι τα καλητερα παιδια!!!!!!!!!!
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα
ρε τυπε καπου διαβασα οτι ενα τεμαχιο σου εχει φαι μια πολυκατικια και μετα βγαινεις και της κραζεις.για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
το ειδα το εργο και δεν θα παρω....Το έργο το έχουμε δει, στο τέλος καταλήγεις με ... Ελληνίδα κυρία!
ρε τυπε καπου διαβασα οτι ενα τεμαχιο σου εχει φαι μια πολυκατικια και μετα βγαινεις και της κραζεις.
Τελικα τι εισαι γατα η ποντικη??????????
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
Δεν υπαρχει ο τυπος πολλη τον γουσταρω!!!!η φακα ειναι. Γαμησε με ξενη πολυκατοικια το κουναβι
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
η φακα ειναι. Γαμησε με ξενη πολυκατοικια το κουναβι
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε τυπε καπου διαβασα οτι ενα τεμαχιο σου εχει φαι μια πολυκατικια και μετα βγαινεις και της κραζεις.
Τελικα τι εισαι γατα η ποντικη??????????
η φακα ειναι. Γαμησε με ξενη πολυκατοικια το κουναβι
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μιλάμε για πολλούς ημιυπαίθριους.
τωρα θυμιθικα που ειπαμε οτι μενουν οι γονεις σου????αααααααααααχχααχαααααααααα ναι μου φαγε μια πολυκατοικία στην Αιξωνή με πισίνα και τζακούζια, αλλά μετά γνώρισα την Κύπρια που θα παντρευτώ το καλοκαίρι και συζούμε μαζί και έβαλα μυαλό...
Σούζα κάθομαι στον πεθερό ....
αααααααααααχχααχαχχααχαχαχαχααααααα
κλάψτε πουστράκια.....
εγώ είπα ότι έχω βίλλα 250 τ.μ. Δεν είπα ότι τα 200 ειναι ακάποτα....
αλλά τώρα που θα τα νομιμοποιήσω θα σκάσετε πουστράκια.....
σωστος,αλλα προσεχε εφορια και σδοε μας παρακολουθουν χε!χε1πουστράκι μη μου χαλάς την πιάτσα......
αυτά το κόλπα είναι μόνο για μυημένους.........