dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω εχω στουντιο και στριπτιτζαδικα και σας εχω ολους ΠΕΛΑΤΕΣ
τωρα θυμιθικα που ειπαμε οτι μενουν οι γονεις σου????
σωστος,αλλα προσεχε εφορια και σδοε μας παρακολουθουν χε!χε1
το νου σου ΣΕ ΞΕΡΩ ξερω και πασες φορες τραβιξες το καζανακι εχθεςστα κατεδαφιστέα της Λεωφόρου αλεξάνδρας.....
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααα
Εγώ έχω βίλα 25 πόντους και δεν είναι επίσης ακάποτη.
Εγώ έχω βίλα 25 πόντους και δεν είναι επίσης ακάποτη.
Φτιαξε μας!!!1εγω εχω καλες ακρες
Φτιαξε μας!!!1
Κατι αλλο?? μαλακας πιανομαι και μονος μου δεν θελω βοηθειαανετα. εχω αυτη τη στιγμη για σενα δυο λουκουμακια ονειρο, δε θα ενδωσουν σε καμια σου επισκεψη. Ελπιζω να εισαι κιμπαρης στον κουμπαρο σου εμενα ε
το νου σου ΣΕ ΞΕΡΩ ξερω και πασες φορες τραβιξες το καζανακι εχθες
ριξε κι ενα τουβλο μεσα στον κουβα για ακομη οικονομικοτερες καταστασεις..δεν τραβάω καζανάκι...
ρίχνω νερό με τον κουβά για οικονομία.....
ααααααααααααααααχαχαχαχαχααααααααααααααααα
δεν διαφωνω εξαρταται που τις βρισκεις και πως τις βρισκεις αυτες μην ξεχνας τους αρεσει το ζορικη και κανα αγριο μπινελικι δεν βλαπτη,μην τις μαθαινουμε οπως τις δικες μας με μωρο μου,αγαπη μου κ.λ.π. γιατι σιγουρα θα τις χαλασουμε χε!χε!
οοοοοοοοοοοπα φιλε δεν μιλαω για πουτανα σε μπουρδελο,μιλαω για 1.κολομπαρα η στριπ. Εκει υπαρχουν γυναικες που της γαμας με 5 ποτα, και γυναικες που οσα και να δωσεις δεν πιανεις ουτε κολο..(σε μικρο βεβεα ποσοστο)
2.Με καποια απο αυτες αξιζει να ασχολιθεις..
3. Ξερεις ομως λεπτομεριες που ουτε σου της λεει καποιος, ουτε μπορει να ειναι αποτελεσματα σκεψης και συμπερασματων
Πως και ετσι?
Προτείνεις δηλαδή γαμωσταυρίδια παναγίες και καντήλια για να θεριέψει ο έρως; και για ποιό λόγο δεν πρέπει να ακούνε μωρό μου και αγάπη μου; παράδειγμα:τέλεια η φασολάδα σήμερα γαμώ το χριστό σου ξεκωλλιάρα; (διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
Γινόμαστε καπνός!...Παιδια να ρωτησω κατι???? Τις αλλοδαπες γκομενες της βγαζετε καθολου την ημερα εξω για καφεδακη ... δεν μιλαω για στριπτιτζουδες μουνια.... κανονικες και της ταιζετε???? Η μηπως μετα τις 12 το βραδυ μονο??? το λεω μην σας κακοχαρακτηρισουν....
Και αμα αρχιση τα εγκο ντεν εκο νταχτιλιντι στη καφετερια τι κανετε????
g=Για το 1 και το 2 οτι και να σου πω εγω δεν εχει σημασια,αν εισαι τοσο περιεργος ψαξτο μονος σου και θα δεις οτι υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις απο αυτες που αναφερεις στο 21. Που διαφέρουν;
2. Να ασχοληθείς πως; Να σπρώξεις χρήμα;
3. Νομίζω φίλτατε αυτό εξηγείται σε προηγούμενο ποστ μου.
ολα με την σειρα τους και αγριαδα και γλυκες να καταλαβουν οτι δεν εισαι του χεριου της και εσυ κανεις κουμαντο...Προτείνεις δηλαδή γαμωσταυρίδια παναγίες και καντήλια για να θεριέψει ο έρως; και για ποιό λόγο δεν πρέπει να ακούνε μωρό μου και αγάπη μου; παράδειγμα:τέλεια η φασολάδα σήμερα γαμώ το χριστό σου ξεκωλλιάρα; (διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
κανονικα και την ημερα γλυκεια μου, γιατι οι ξινυλληνιδες δεν το λενε οτι θελουν δακτυλιδη,δεν ξερουν τη θελουν,εσενα δηλ. αν το αγορι σου χε!χε! σου κανε δωρο δεν θα το παιρνες?Παιδια να ρωτησω κατι???? Τις αλλοδαπες γκομενες της βγαζετε καθολου την ημερα εξω για καφεδακη ... δεν μιλαω για στριπτιτζουδες μουνια.... κανονικες και της ταιζετε???? Η μηπως μετα τις 12 το βραδυ μονο??? το λεω μην σας κακοχαρακτηρισουν....
Και αμα αρχιση τα εγκο ντεν εκο νταχτιλιντι στη καφετερια τι κανετε????