boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
τώρα για έναν άντρα με αρχίδια γιατί να είναι καλό αυτό το σενάριο πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω
όχι καλό, γιατί είναι κάτι εξαιρετικό, μάλλον
τώρα για έναν άντρα με αρχίδια γιατί να είναι καλό αυτό το σενάριο πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω
εσυ τωρα που εισαι κουκλα, πως και δε σε πηδαει ουτε ο δονητης σου μου λες?γιατι προφανως τα καμαρια μας δεν παιζουν στην κατηγορια "ωραιος άντρας"
αλλα ΚΑΡΑΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
πουτινιτσες σκετες......κουμουνι ειναι το ματι σου παπαρα!
εθνικιστριες του κερατα ειναι!
αμα γινεις χρυσαυγιτης, και παλι θα το σκεφτω!
εσυ θα τις τραυματισεις τις κοπελες με τετοιες κοτσανες που αμολας ναουμε...
Εθνικιστριές=κομμουνίστριες ρε και ο Πούτιν ακόμα από εκεί πρόερχεται την KGB από όσο ξέρω!!!κουμουνι ειναι το ματι σου παπαρα!
εθνικιστριες του κερατα ειναι!
τι λες μωρή???? φυσικά και δεν θέλω να με ερωτευτούν ή να τις ερωτευτώ το μένω που θέλω ειναι να τις γαμήσω,Αυτό που με θέλγει είναι το αιδίον τους κια τίποτε αλλο η τρύπα τους κια ούτε θέλω να γνώρίσουν τον κόσμο μου ΄θελω απλά να πηδήξω ... εγώ το κάνω ενώ εσύ η μοναδική επικοινωνία που έχεις με άνδρες είναι με τους υπολοίπους εδώ στο σαιτ
ελα ....μαζεψου...δεν μιλαν ετσι σε κοπελα στα φορουμ......εσυ τωρα που εισαι κουκλα, πως και δε σε πηδαει ουτε ο δονητης σου μου λες?
εκτος απο [size=20pt]κομπλεξικια[/size], εισαι και πολυ ασχετη ρε παιδακι μου!
βρειτε επιτελους κανα καινουριο!!!
αυτο το "οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες" εχει γινει προϊστορικο πια!!!!
στη Ρωσσια αγαπητε, τους μεταναστες ιδιως τους μουσουλμανους, τους εκτελουν μετο που θα τους δουν!Εθνικιστριές=κομμουνίστριες ρε και ο Πούτιν ακόμα από εκεί πρόερχεται την KGB από όσο ξέρω!!!
Λάθος;!
ελα ....μαζεψου...δεν μιλαν ετσι σε κοπελα στα φορουμ......
ΥΓ--->Ψάχνω να βρώ με τί ραντίζουν την ατμόσφαιρα...μερικά εδώ μέσα...ή απ'αυτό...ή απο την αγαμησίλα...έχουν πιάσει πάτο.... :S :S :S :S :S
Αστα φιλε... γάματα...
βρηκες κανα τροπο να πεισεις τη ζαβη να σου διξει λιγο μουνακι?
την παρακαλεσες καθολου?
Υeap,Σταλίν μέθοδος!!!στη Ρωσσια αγαπητε, τους μεταναστες ιδιως τους μουσουλμανους, τους εκτελουν μετο που θα τους δουν!
δε κανω πλακα!
στη Ρωσσια αγαπητε, τους μεταναστες ιδιως τους μουσουλμανους, τους εκτελουν μετο που θα τους δουν!
δε κανω πλακα!
ρε μην δινεις σημασια μερικες φορες οι γυναικεια ανοησια ξεπερναει το συμπανΒρε πες μου εσύ με τι σε ραντίζουν...ή πόσο καιρό έχεις να το κάνεις...και θα σου απαντήσω...
Αστα φιλε... γάματα...
βρηκες κανα τροπο να πεισεις τη ζαβη να σου διξει λιγο μουνακι?
την παρακαλεσες καθολου?
νασου ανοιξω μια ΜΚΟ κερασμενη στη Ρωσσια?γι' αυτό δεν πας μόνιμα εκεί;
φοβάσαι μη σε περάσουν για μουσουλμάνο;
μωρή πρόσεξε γιατί είσαι πραγματικά μωρή, αμά θέλω να γαμήσω θα πληρώσω γιατί μόνο θέλω να γαμήσω και τίποτε άλλο εγώ μπορώ να το κάνω αυτό ενώ εσύ σχηματίζεις ιστούς αράχνης στο μουνί σου...Τοτε τι μας το παιζεις ειδικος στις "σχεσεις με αλλοδαπες"?????
πες το απλα
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.
έλα έλααααααα βλακείεςςςς