baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 5.097
και εσυ ηταν αναγκη να σουταρειςεσυ μου εδωσες την πασα...
και εσυ ηταν αναγκη να σουταρειςεσυ μου εδωσες την πασα...
Ούούούούούούούού, Σαβρόφιλοι !!! Ελλεεινιδόφιλοι !!! 666 !!! 666 !!!
το ρε βγαίνει από το μωρέ, στην προκειμένη περίπτωση μωρή δηλαδή ανόητη, γιατι μωρή,ανόητη είσαι ,στο πόυτσο μου είσαι να ξέρεις ποιες γαμώ. Ο εργασικός μου χώρος καλώς ή κακώς απότελείται από γυναίκες, όπου αποδεικνύεται η πλήρης ολοφάνερη ανεπάρκειά σας. Σε λίγο από την πτωχοαλοζονεία σας θα αλληλογαμιέστε με δονητές
τιποτα...χαρηκα που ηρθες απλως...
δε σου το είχα, το ομολογώ
Αυτο ακριβως ομως!!!Θες να μου πεις δηλαδή ότι αν πάω Ρωσία δεν θα δω άσχημες όπως εδώ και δεν είναι ψωνάρες;;;
μωρή εμένα μου αρέσουν οι γυναίκεςενω εσενα μολις σου τελειωσουν τα λεφτα θα πηδας τον Λιλα
που χαθηκες εσυ ρε; :-*
δε σου το είχα, το ομολογώ
Αυτο ακριβως ομως!!!
Και αλλοι δεν τα πιστευαν και τωρα ειναι φανατικοι !
α....καποιοι σε θαβουν οταν λειπεις να ξερεις.....(ΕΔΩ ο ρουφιανος )
μωρή εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μία πανέμορφη ή απλά όμορφη δεν είναι ψωνάρα όπως και ότι εκεί δεν υπάρχουν άσχημες!!!Αυτο ακριβως ομως!!!
Και αλλοι δεν τα πιστευαν και τωρα ειναι φανατικοι !
ΝΑΙ....σε ελεγαν χοντρη κοντη και με μουστακι και μου χαλαγαν την φαντασιωση με την κωλαρα.....όχι...
όχι μη μου το πεις...
πέφτω απ'τα σύννεφα
για το απενταροι δεν φταινε οι ρωσιδες και εχω ενα ρητο εγω και οποις θελει ας μου το διαψευσει οταν εχεις λεφτα εχεις γυναικες και οταν εχεις γυναικες δεν εχεις λεφτακαι μιλαω γενικα ανεξαρτητος προελευσεωςκι καποιοι τα πιστεψαν και τωρα ειναι απενταροι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και όμως πίστεψε το η αναλογία των αντικειμενικά όμορφων γυναικών στη Ρωσία είναι τρομερη ξέφυγε από την κατασταση που υπάρχει εδώ με το που πατάς το πόδι σου εδώ παθαίνεις σοκΘες να μου πεις δηλαδή ότι αν πάω Ρωσία δεν θα δω άσχημες όπως εδώ και δεν είναι ψωνάρες;;;
Mε τίποτα όμως,εκτός αν δεν μιλάμε για γυναίκες!!!
και καποιες που το παιζουν εξυπνες ειναι αγαμητες!κι καποιοι τα πιστεψαν και τωρα ειναι απενταροι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μία πανέμορφη ή απλά όμορφη δεν είναι ψωνάρα όπως και ότι εκεί δεν υπάρχουν άσχημες!!!
Οκ αλλά γενικά η όμορφη πάει στον όμορφο.και όμως πίστεψε το η αναλογία των αντικειμενικά όμορφων γυναικών στη Ρωσία είναι τρομερη ξέφυγε από την κατασταση που υπάρχει εδώ με το που πατάς το πόδι σου εδώ παθαίνεις σοκ
ΝΑΙ....σε ελεγαν χοντρη κοντη και με μουστακι και μου χαλαγαν την φαντασιωση με την κωλαρα.....
δεν ειναι ο παπαζαλης περιεργος αυτα που καπνιζει ειναι περιεργαπαπαζολ, ειλικρινά, είσαι περίεργος τύπος
παπαζολ, ειλικρινά, είσαι περίεργος τύπος
Τί θες μαρή,η αλήθεια είναι γεγονός,εγώ προσωπικά δεν έχω γνωρίσει όμορφη χωρίς μύτη,εδώ έχουν οι μέτριες!!!δεν ειναι ο παπαζαλης περιεργος αυτα που καπνιζει ειναι περιεργα