Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
Τί θες μαρή,η αλήθεια είναι γεγονός,εγώ προσωπικά δεν έχω γνωρίσει όμορφη χωρίς μύτη,εδώ έχουν οι μέτριες!!! :P

Αντέ γαμήσου μαλάκα baros,τα προιόντα που καταναλώνω είναι τα καλύτερα και 100% φυτικά-παρθένα!!! :tickedoff: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την ευχη σου πατερ :2funny: :2funny: :2funny: οσο για το παρθενα μην περνεις ποτε ορκο :2funny: :2funny: :2funny:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
και καποιες που το παιζουν εξυπνες ειναι αγαμητες!

αχαχαχαχαχαχαχχααχα

Αντιμάχονται την λογική και την Μπουρδελική Πραγματικότητα οι Ελλεεινίδες, μα καλά μπαίνουν μέσα
στο μπουρδέλα ήθελα να ήξερα δεν διαβάζουν την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα / στούντιο και τις
σχετικές κριτικές;;;;;  Ο σωστός ο Έλλην Άνδρας δεν χρειάζεται να χαλάσει πολλά για το Καλό Κρεατάκι......χοχοχοχο
Μας περνάνε για τίποτα Σαβουρο-Γαμηδο-Ελλεεινιδο-Μπαζόφιλους που τους έχουν καβαλήσει οι Ελλεεινίδες......χαχαχαχαχαχαχα

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αν σου τελειωσουν τα λεφτα θα γαμας και βιντεακια.
πενία τέχνας κατεργάζεται
τι γλυκά μιλάς κορασίδα μου, είδες ότι ενδόμυχα και έμμεσα  το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα λεφτά . Ο άνδρας μπορεί να γαμήσει ανά πάσα στιγμή .ακόμα και όταν δεν έχει σχέση, ενώ εσύ μάλλον θα περιβληθείς του ιερού ράσου και θα εγκλειστείς σε μοναστήρι όπου επιτέλους θα πραγματοποιθεί το όνειρό σου θα καταφέρεις να συναναστραφείς με  ομοιοπαθούσες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οκ αλλά γενικά η όμορφη πάει στον όμορφο.

Επίσης είναι σχέδόν σίγουρο ότι η ομορφή όλο και το καβαλημά της θα το έχει!!!

άσχημη τηνε θέλω εγώ την αγάπη τη δικιά μου
να μην αρέσει κανενός
να'ναι μόνο δικιά μου
:grin: :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Λοιπόν επειδή βαριέμαι να ανεβάζω φωτογραφίες πληκτρολογεί όποιος θέλει στο google: ελληνίδες μοντέλα ή μπαίνει στα site του playboy/penthouse.gr και βλέπει συγκρίνει και μετά ας απαντήσει αν υπάρχει κάποια φυλή που βγάζει αποκλειστικά όμορφες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ρωσοφιλος ειμαι, κι ελεγα στα παιδια να ανεβαζουν φωτο απο καθημερινα κοριτσια, αλλα βαζουν μοντελες, οποτε κι εσυ βαζεις ελληνιδες μοντελες κι αντε να κανεις συγκρισεις...

Το θεμα ειναι οτι οι καθημερινες ρωσιδες ειναι ομορφες, ενω η καθημερινη τυπικη ελληνιδα ειναι για τα μπαζα.
Τωρα οταν συγκρινεις μοντελες με μοντελες, δεν ειναι φανερη η υπεροχη των ρωσιδων παντοτε...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τι γλυκά μιλάς κορασίδα μου, είδες ότι ενδόμυχα και έμμεσα  το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα λεφτά . Ο άνδρας μπορεί να γαμήσει ανά πάσα στιγμή .ακόμα και όταν δεν έχει σχέση, ενώ εσύ μάλλον θα περιβληθείς του ιερού ράσου και θα εγκλειστείς σε μοναστήρι όπου επιτέλους θα πραγματοποιθεί το όνειρό σου θα καταφέρεις να συναναστραφείς με  ομοιοπαθούσες

οχι ενδομυχα, οχι έμμεσα.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ σου λεω οτι οι γκομεναρες οι κουκλαρες δεν σε "ερωτευτηκαν" εσενα και τις πατσες σου με το καλημερα.

Δεν αναγνωρισαν τον πλουσιο εσωτερικο σου κοσμο.

Οποτε μην λες πιπες σε μενα. Τα λεφτα σου θελουν και τους τα δινεις.

Και καλα κανεις, επιλογη σου ειναι. Αλλα να μας το παιζεις και γαμιας με τις πληρωμενες????????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οκ αλλά γενικά η όμορφη πάει στον όμορφο.

Επίσης είναι σχέδόν σίγουρο ότι η ομορφή όλο και το καβαλημά της θα το έχει!!!
και πάλι πίστεψέ το ,εκεί συμβαίνει το εξής απλό, ένας απλός άνδρας πλησιάζει μια πολύ όμορφη γυναίκα, αυτή του μιλάει συναναστεφονται και εν τέλει μπορεί κια να την πηδήξει δεν είναι σενάριο είναι πραγματικότητα

Επισκέπτης
Ρωσοφιλος ειμαι, κι ελεγα στα παιδια να ανεβαζουν φωτο απο καθημερινα κοριτσια, αλλα βαζουν μοντελες, οποτε κι εσυ βαζεις ελληνιδες μοντελες κι αντε να κανεις συγκρισεις...

Το θεμα ειναι οτι οι καθημερινες ρωσιδες ειναι ομορφες, ενω η καθημερινη τυπικη ελληνιδα ειναι για τα μπαζα.
Τωρα οταν συγκρινεις μοντελες με μοντελες, δεν ειναι φανερη η υπεροχη των ρωσιδων παντοτε...
Ελά όμως που όλο το θέμα δεν έχει φωτογραφίες άλλες παρά μοντέλων!!! :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
Από που ψωνίζεις,θέλω να αλλάξω μάρκα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ρε σοβαρεψου δεν πρεπει να υπαρχει μονοπωλειο να κινητε το χρημα ολοι απο λιγα και πολλα οι λιγοι :2funny: :2funny: μεινε στον τροφοδοτη σου

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΞΕΚΑΘΑΡΑ σου λεω οτι οι γκομεναρες οι κουκλαρες δεν σε "ερωτευτηκαν" εσενα και τις πατσες σου με το καλημερα.

Και καλα κανεις, επιλογη σου ειναι. Αλλα να μας το παιζεις και γαμιας με τις πληρωμενες????????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εκτος απο κομπλεξικια, εισαι και πολυ ασχετη ρε παιδακι μου!

βρειτε επιτελους κανα καινουριο!!!

αυτο το "οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες" εχει γινει προϊστορικο πια!!!!

Επισκέπτης
και πάλι πίστεψέ το ,εκεί συμβαίνει το εξής απλό, ένας απλός άνδρας πλησιάζει μια πολύ όμορφη γυναίκα, αυτή του μιλάει συναναστεφονται και εν τέλει μπορεί κια να την πηδήξει δεν είναι σενάριο είναι πραγματικότητα
Καλά με βλέπω να μαθαίνω Ρώσικα,Mέμο μου κάνεις φροντιστήριο;! :cheesy: :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Καλά με βλέπω να μαθαίνω Ρώσικα,μέμο μου κάνει φροντιστήριο;! :cheesy: :think:
αμα γινεις χρυσαυγιτης, και παλι θα το σκεφτω!

εσυ θα τις τραυματισεις τις κοπελες με τετοιες κοτσανες που αμολας ναουμε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τώρα για έναν άντρα με αρχίδια γιατί να είναι καλό αυτό το σενάριο πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω

Επισκέπτης
αμα γινεις χρυσαυγιτης, και παλι θα το σκεφτω!

εσυ θα τις τραυματισεις τις κοπελες με τετοιες κοτσανες που αμολας ναουμε...
Κομμούνες δεν είναι οι Ρωσίδες ρε,τί μου λες;!  :tooth:

Aσέ που θέλω να μάθω μόνο τα βασικά,όχι όσα για πολιτική κουβέντα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κομμούνες δεν είναι οι Ρωσίδες ρε,τί μου λες;!  :tooth:

Aσέ που θέλω να μάθω μόνο τα βασικά,όχι όσα για πολιτική κουβέντα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
κουμουνι ειναι το ματι σου παπαρα!

εθνικιστριες του κερατα ειναι!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τώρα για έναν άντρα με αρχίδια γιατί να είναι καλό αυτό το σενάριο πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω

γιατι προφανως τα καμαρια μας δεν παιζουν στην κατηγορια "ωραιος άντρας"
αλλα ΚΑΡΑΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι λες μωρή???? φυσικά και δεν θέλω να με ερωτευτούν ή να τις ερωτευτώ το μένω που θέλω ειναι να τις γαμήσω,Αυτό που με θέλγει είναι το αιδίον τους κια τίποτε αλλο η τρύπα τους κια ούτε θέλω να γνώρίσουν τον κόσμο μου ΄θελω απλά να πηδήξω ... εγώ το κάνω ενώ εσύ η μοναδική επικοινωνία που έχεις με άνδρες είναι με τους υπολοίπους εδώ στο σαιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom