να μην εχεις λεφτα και να εχεις γυναικεςποιο ειναι το δυσκολο
καλα αμα η αλλη ειναι ερωτευμενη θα ειναι μαζι του και στα δυσκολα... ;)
να μην εχεις λεφτα και να εχεις γυναικεςποιο ειναι το δυσκολο
δεν το πιασατε το νοημα οταν εχεις γυναικες δεν εχεις λεφτα εννοω οτι τα τρως ολα δεν μενει ψιχουλο.να μην εχεις λεφτα και να εχεις γυναικες
καλα αμα η αλλη ειναι ερωτευμενη θα ειναι μαζι του και στα δυσκολα... ;)
αυτο το "οι Ρωσσιδες ειναι πουτανες" εχει γινει προϊστορικο πια!!!!
δεν το πιασατε το νοημα οταν εχεις γυναικες δεν εχεις λεφτα εννοω οτι τα τρως ολα δεν μενει ψιχουλο.
ποτε δεν επιδιωξα να κρατησω καποια με τα λεφτα μου ουτε να ριξω γκομενα με το αυτοκινητο μου,στο φιναλε μεροκαματιαρης ειμαι δεν μου τρεχουν τα χρηματα δευτερον γουσταρο να πληρωνω τα παντα οταν βγαινω εξω αλλα μαλακας δεν πιανομαι.αν ο μονος τροπος να τις κρατησεις ειναι τα λεφτα σου, ναι.
δυσκολο το βλεπω
και τα δυο ειναι δικα μουΓειά σου Καπετάνισα :-) Πές μας όμως το καράβι σου είναι το Dmitri Donskoi (Дми́трий Донско́й) ή το Arkhangelsk;
Προς Πάντες: Το έχουμε συνουσιάσει παρα φύσιν το θέμα πάντως .......xoxoxoxo
ποτε δεν επιδιωξα να κρατησω καποια με τα λεφτα μου ουτε να ριξω γκομενα με το αυτοκινητο μου,στο φιναλε μεροκαματιαρης ειμαι δεν μου τρεχουν τα χρηματα δευτερον γουσταρο να πληρωνω τα παντα οταν βγαινω εξω αλλα μαλακας δεν πιανομαι.
αμα δεις τα αρχεια των ρωσικων πορνοπεριοδικων να δεις κλαμα!!!
Ξανά κλάψτε Ρωσίδες και έχει χάρη που βαριέμαι τώρα να σκαλίζω τα αρχεία ελληνικών πορνοπεριοδικών!!!
μητσο ζεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςς?????????????????
spokoynoy nochi!!!παιδια ηταν ενα δυσκολο απογευμα 10 σχεδον σελιδες καλη ξεκουραση ονειρα γλυκα και αυριο παλι εδω θαμαστε τι αγαπη ειναι αυτη καλυνηχτα σας!!!!!
τι γκαυλοτική γλώσσα είναι αυτή ρε παιδί μουλαντνα ντα ζαφτρα!!!!
την ακουω καθε μερα μου κανει μαθηματα λεμε σκετη γλυκα !!!!πινελα?τι γκαυλοτική γλώσσα είναι αυτή ρε παιδί μου
δεν σου μιλάω γιατί ζηλεύωτην ακουω καθε μερα μου κανει μαθηματα λεμε σκετη γλυκα !!!!πινελα?
και στα δικα σου καληνυχτα!!!!δεν σου μιλάω γιατί ζηλεύω
καλό βράδυ να έχεις!!!και στα δικα σου καληνυχτα!!!!