sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλα κορμια και πολυ διψασμενες οι βυζαρες τους!!!!!!!Πως τις περιγραφει τις πολωνεζες, μας λες το ζουμι με λιγες λεξεις;
καλα κορμια και πολυ διψασμενες οι βυζαρες τους!!!!!!!Πως τις περιγραφει τις πολωνεζες, μας λες το ζουμι με λιγες λεξεις;
(εχουν μεγαλη διψα για φραπε}Οι Σλαύες είναι από τη φύση τους πιο ξαναμμένες.
ειναι καλο που βρηκες το δρομο σου προχωρα με μια νεα σχεση,αλλα τωρα θα παρεις και τις απαντησης που θες,για να δουμε την συμπεριφορα της.
[/quoteΑλαξα τηλ. και τερμα.. να δω τωρα αν θα ερθει να με βρει,αλλα και να ερθει...
σημαινη πως σε θελει,δυσκολα πανε σε καποιον,σημενη οτι ειναι καψουρα και ας μη το δειχνη μιλω εξ ιδιον.ειναι καλο που βρηκες το δρομο σου προχωρα με μια νεα σχεση,αλλα τωρα θα παρεις και τις απαντησης που θες,για να δουμε την συμπεριφορα της.
[/quoteΑλαξα τηλ. και τερμα.. να δω τωρα αν θα ερθει να με βρει,αλλα και να ερθει...
Νοιωθεις μια χαρα ,οπως τοτε που πηρες στα χερια το απολυτηριο του στρατου !Μαγκες χωρισα!!!(ξερω θα μου πειτε στα αρχιδια σας) ειδη νιοθω πολλη πιο ομορφα.
Το βραδυ θα βγω να το γιορασω οπως πρεπει
Ευχαριστω ολους για της συμβουλες τους καλες η κακες..
Να σιμιοθει οτι η κακες με βοηθισαν λιγο περισοτερο στο να δω τα πραγματα με διαφορετικο τροπο..
και πότε θα ανεβοκατεβαινεις αθηνα να κεράσεις ?Να σιμιοθει οτι η κακες με βοηθισαν λιγο περισοτερο στο να δω τα πραγματα με διαφορετικο τροπο..
Μακαρι να βρω χρονο απο την δουλεια και να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω με μεγαλη μου ευχαριστηση!!!και πότε θα ανεβοκατεβαινεις αθηνα να κεράσεις ?
ρε ασε τις μαλακιες και το παραμυθι..Μακαρι να βρω χρονο απο την δουλεια και να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω με μεγαλη μου ευχαριστηση!!!
ρε ασε τις μαλακιες και το παραμυθι..
λεγε ποτε ανεβοκατεβαινεις για κερασμα. τοσα ποστ καναμε ρε αρεφάκι μου......
ευλό μωρη καριολα..Πάντα ο κλήρος το τζάμπα γουστάρει
Ευλό πάτερ
ευλό μωρη καριολα..
τί λεει τελικα ? ρεπο ?
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα....Δεν ξυπνά η κάργια μέχρι να φτιάξουν Jacobs στη Βραζιλία πέρνει ώρα
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα....
δε φταιει η αποσταση. φταιει που ειναι ντικάφ..
ετσι ετσι, πες του κι αλλα, ανέβασέ τον..Φραπέ με ντικαφ είναι σαν κωλόμπαρο χωρις pathos gia ta temachia
Αντε να δουμε καλησπερα.....Μακαρι να βρω χρονο απο την δουλεια και να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω με μεγαλη μου ευχαριστηση!!!