Ρε μαγκες ακουστε κατι εχω μια φιλη που σπουδαζει μαθηματικα μια κολιτη της σπουδαζει ψυχολογος ψυχαναλιτης ξερω και εγω κατι τετοιο τελοσπαντον..
Μου την γνορισε λοιπον και καναμε την ιδια κουβεντα που εχω και με εσας μονο που αυτη με ρωτησε πολλες λεπτομεριες για την συμπεριφορα και τα λεγομενα της για να καταλαβεται μιλαγαμε ολο το βραδυ..
Μου ειπε κατα λεξη βαση της ιδιοτιτας της, οτι ισος και να με αγαπα ΑΛΛΑ δεν θελει απο εμενα σχεση η γαμο. Σε εμενα βρισκει καποια πραγματα που της λοιπον και μου εξιγει..
Δουλεβει σε ενα περιβαλον που ολοι την βλεπουν σαν ενα κοματι κρεας, της μιλανε ασχημα .την προσβαλουν,την κανουν να αισθανεται ενα τιποτα.
Εσυ λοιπον την κερδισες με την συμπεριφορα σου και τον τροπο σου για αυτην εισαι μια διαφυγη ενα ας το πουμε λιμανακι να αραζη να ξεφεβγει εστω και για λιγο απο το χαος που ζει, και συμπλιρονη πως να μην εκτιμισει εναν αντρα που την κραταει αγκαλια και την κοιταζει στα ματια,οταν ολλους οσους γνοριζει θελουν ενα πραγμα να τη γαμησουν η να την χαμουρεψουν.
Τι λετε
εμενα μου φενεται πολλη τραβιγμενο γιαυτο και δεν το ειχα σιζιτισει μεχρι τωρα.