Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ποιος μιλαει για αυτες?θελουν πολλα ψωμια ακομα,αλλα πως και ετσι?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ψιλομπερδεματα μωρε μεχρι να τις σιχτιρισω ολες

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φιλαρακι αν νομιζεις οτι ειναι καλη φαση προχωρα,τουλαχιστον δεν στα σπανε.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Σε χθεσινη βολτα απο το μαγαζι 2 ποτα= 1 ωρα και 15 λεπτα επανελιμενες δικες μου προσπαθιες για τριτο ποτο ακαρπες...
Απαντηση,ειπαμε φευγεις 2 ποτα ειναι αρκετα, εξαλου τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολλη αρεα και θελω να μπορεις και αυριο να ερθεις να πιουμε ενα ποτο.
Αυτο με προβληματισε λιγο :think: :think: αλλα θα δουμε που τομ παει...
Απο τα θετικα του θεματος,ποτε πανω απο 2 ποτα μετα με διοχνει,μεγαλη απορια γιατη επιμενη τοσο να φυγω και δεν δεχεται 3 ποτο τσεκαρω και τα σχετικα..(μηπος περιμενη κανενας πελατης,στηθικα και 15 λεπτακια πιο κατω να δω κανενα να ερχεται τιποτα...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειναι απλο δεν εισαι ο κουμπαρας,δεν θελη να τα παρη απο σενα αν σκεφτης οτι απο τα ποτα που κερνας περνη τα μισα,απλα θελη να δουλεψη και δεν θελη να βλεπεις,ενα ποτο 10-15 λεπτα ειναι.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σε χθεσινη βολτα απο το μαγαζι 2 ποτα= 1 ωρα και 15 λεπτα επανελιμενες δικες μου προσπαθιες για τριτο ποτο ακαρπες...
Απαντηση,ειπαμε φευγεις 2 ποτα ειναι αρκετα, εξαλου τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολλη αρεα και θελω να μπορεις και αυριο να ερθεις να πιουμε ενα ποτο.
Αυτο με προβληματισε λιγο :think: :think: αλλα θα δουμε που τομ παει...
Απο τα θετικα του θεματος,ποτε πανω απο 2 ποτα μετα με διοχνει,μεγαλη απορια γιατη επιμενη τοσο να φυγω και δεν δεχεται 3 ποτο τσεκαρω και τα σχετικα..(μηπος περιμενη κανενας πελατης,στηθικα και 15 λεπτακια πιο κατω να δω κανενα να ερχεται τιποτα...
εξηγησε μου το πολυ αραια....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εξηγησε μου το πολυ αραια....
Δουλεια εγω ολη μερα, δουλεια αυτη τη νυχτα κοιματε μεχρι το απογευμα εχουμε να βρεθουμε κανα μηνα, μονο τηλ. και μινιματα,στο μαγαζι παω 2 φορες το πολλη τη βδομαδα και αφτες καθομαι σινιθος για ενα ποτο 35-45 λεπτα και μου ειπε και καλα οτι της εχω λιψη, και επειδη εχουμε καιρο να βρεθουμε προτιμα να μην παρει τριτο ποτο,ωστε να ειπαρχει η δυνατοτιτα να παω και μεθαυριο να πιω ενα ποτο ξαναγραφω ακριβως τα λογια της

(Αυτη)    Ειναι ωρα να πηγαινεις.
(Εγω)    Θελω να καθισω κι αλλο, καταλαβενω.. και δεν εχω προβλημα παρε ενα ποτο ακομα.
(Αυτη)    Οχι και 2 που ιπια πολλα ειναι, πρεπει να φυγεις.
          Επιμενω και της προτινω για 4 ακομα φορες να παρει ποτο.
(Αυτη)  (Εχει ψιλονευριαση μαζευει τα πραγματα της) Ειπαμε φευγεις.
(Εγω)    Καλα κουκλα μου τι σε χαλαει? εγω πληρονω... (για να δω τι θα μου πει)
(Αυτη)    Τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολυ αραια, και μου λιπις, αν θελεις ελα και αυριο να πιουμε ενα ποτο (το ενα μου το  τονισε κουνοντας το χερι της)και συμπλιρονη.Μην με παρεξιγις που σε διοχνω,καταλαβενω οτι πληρονεις και σε διοχνω για να μπορεις να ερθεις και αυριο να σε δω,εστω και για λιγο. (ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ)
Να σιμιοθει οτι ολο το μηνα προσπαθουσα να βρεθουμε αλλα ακουγα μονο χαζες δικαιολογιες..

Και επειδη πολλη το ζαλισαμε το θεμα... Και εχω πλεον βασιμες υποψιες οτι η κυρια με παει για πελατη ξεκιναω ερευνα σε βαθος,και για να ειμαι πιο σαφης.
Καθε μερα θα πηγαινω εκει θα καιρναω ποτο ΕΝΑ... Εαν δω την παραμικρη προσπαθεια τα ποτα να γινουν 2-3 θα εχουμε θεμα :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel:
Εαν δω σωστη συμπεριφορα (ενα ποτο) και την δευτερη αντε τριτη μερα μου πει γιατη παω τοσο συχνα και οτι δεν πρεπει να χαλαω λεφτα εκει,τοτε θα ειμαι σιγουρος και μια μερα θα την παντρευτω :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε γιατη πολλη το κουρασαμε 4 χρονια τωρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δουλεια εγω ολη μερα, δουλεια αυτη τη νυχτα κοιματε μεχρι το απογευμα εχουμε να βρεθουμε κανα μηνα, μονο τηλ. και μινιματα,στο μαγαζι παω 2 φορες το πολλη τη βδομαδα και αφτες καθομαι σινιθος για ενα ποτο 35-45 λεπτα και μου ειπε και καλα οτι της εχω λιψη, και επειδη εχουμε καιρο να βρεθουμε προτιμα να μην παρει τριτο ποτο,ωστε να ειπαρχει η δυνατοτιτα να παω και μεθαυριο να πιω ενα ποτο ξαναγραφω ακριβως τα λογια της

(Αυτη)    Ειναι ωρα να πηγαινεις.
(Εγω)     Θελω να καθισω κι αλλο, καταλαβενω.. και δεν εχω προβλημα παρε ενα ποτο ακομα.
(Αυτη)    Οχι και 2 που ιπια πολλα ειναι, πρεπει να φυγεις.
          Επιμενω και της προτινω για 4 ακομα φορες να παρει ποτο.
(Αυτη)   (Εχει ψιλονευριαση μαζευει τα πραγματα της) Ειπαμε φευγεις.
(Εγω)     Καλα κουκλα μου τι σε χαλαει? εγω πληρονω... (για να δω τι θα μου πει)
(Αυτη)    Τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολυ αραια, και μου λιπις, αν θελεις ελα και αυριο να πιουμε ενα ποτο (το ενα μου το  τονισε κουνοντας το χερι της)και συμπλιρονη.Μην με παρεξιγις που σε διοχνω,καταλαβενω οτι πληρονεις και σε διοχνω για να μπορεις να ερθεις και αυριο να σε δω,εστω και για λιγο. (ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ)
Να σιμιοθει οτι ολο το μηνα προσπαθουσα να βρεθουμε αλλα ακουγα μονο χαζες δικαιολογιες..

Και επειδη πολλη το ζαλισαμε το θεμα... Και εχω πλεον βασιμες υποψιες οτι η κυρια με παει για πελατη ξεκιναω ερευνα σε βαθος,και για να ειμαι πιο σαφης.
Καθε μερα θα πηγαινω εκει θα καιρναω ποτο ΕΝΑ... Εαν δω την παραμικρη προσπαθεια τα ποτα να γινουν 2-3 θα εχουμε θεμα :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel:
Εαν δω σωστη συμπεριφορα (ενα ποτο) και την δευτερη αντε τριτη μερα μου πει γιατη παω τοσο συχνα και οτι δεν πρεπει να χαλαω λεφτα εκει,τοτε θα ειμαι σιγουρος και μια μερα θα την παντρευτω :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε γιατη πολλη το κουρασαμε 4 χρονια τωρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε λενε φωτη?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
... Και [size=20pt]εχω πλεον βασιμες υποψιες οτι η κυρια με παει για πελατη[/size] ξεκιναω ερευνα σε βαθος,και για να ειμαι πιο σαφης.

[size=20pt]Εαν δω σωστη συμπεριφορα.........τοτε θα ειμαι σιγουρος και μια μερα θα την παντρευτω[/size] :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]Αντε γιατη πολλη το κουρασαμε 4 χρονια τωρα.[/size]
και μετα μου λες για δέ σου γραφω....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
και μετα μου λες για δέ σου γραφω....
Aν δεν το ριξω και λιγο στο χαβαλε θα σαλταρω στο τελος....
Αντε τωρα πες και εσυ καμια γνωμη μπας και το παρω αποφαση και τη στιλω εκει που πρεπει...........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Aν δεν το ριξω και λιγο στο χαβαλε θα σαλταρω στο τελος....
Αντε τωρα πες και εσυ καμια γνωμη μπας και το παρω αποφαση και τη στιλω εκει που πρεπει...........
7 χρονια φαγουρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom