You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι λες βρε βλακα τα πιο ωραια μουνακια εχετε εκει στην σαλονικα.ξυπνηστε λιγο γαμω την πουτανα μου.θελω βουλγαρα.το πηρα αποφαση
τι λες βρε βλακα τα πιο ωραια μουνακια εχετε εκει στην σαλονικα.ξυπνηστε λιγο γαμω την πουτανα μου.
δεν ειμαι βλακας..ισως μαλακας..ξερω τι σου λεω..αναθεωρησα πλεον
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν ειναι εμπιστες.θελω βουλγαρα.το πηρα αποφαση
δεν ειναι εμπιστες.
νταξει κ οι ελληνιδες δ ειναι μυξοπαρθενες
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σε χθεσινη βολτα απο το μαγαζι 2 ποτα= 1 ωρα και 15 λεπτα επανελιμενες δικες μου προσπαθιες για τριτο ποτο ακαρπες...
Απαντηση,ειπαμε φευγεις 2 ποτα ειναι αρκετα, εξαλου τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολλη αρεα και θελω να μπορεις και αυριο να ερθεις να πιουμε ενα ποτο.
Αυτο με προβληματισε λιγο αλλα θα δουμε που τομ παει...
Απο τα θετικα του θεματος,ποτε πανω απο 2 ποτα μετα με διοχνει,μεγαλη απορια γιατη επιμενη τοσο να φυγω και δεν δεχεται 3 ποτο τσεκαρω και τα σχετικα..(μηπος περιμενη κανενας πελατης,στηθικα και 15 λεπτακια πιο κατω να δω κανενα να ερχεται τιποτα...
Απαντηση,ειπαμε φευγεις 2 ποτα ειναι αρκετα, εξαλου τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολλη αρεα και θελω να μπορεις και αυριο να ερθεις να πιουμε ενα ποτο.
Απο τα θετικα του θεματος,ποτε πανω απο 2 ποτα μετα με διοχνει,μεγαλη απορια γιατη επιμενη τοσο να φυγω και δεν δεχεται 3 ποτο τσεκαρω και τα σχετικα..(μηπος περιμενη κανενας πελατης,στηθικα και 15 λεπτακια πιο κατω να δω κανενα να ερχεται τιποτα...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εξηγησε μου το πολυ αραια....Σε χθεσινη βολτα απο το μαγαζι 2 ποτα= 1 ωρα και 15 λεπτα επανελιμενες δικες μου προσπαθιες για τριτο ποτο ακαρπες...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εχω και π.μ.φιλε,απαντω και σβηνω μερικα,για να σου λυθη η απορεια.τι παρων?ακουσες κανεναν να σε φωναζει?ημαρτον ρε παιδια.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δουλεια εγω ολη μερα, δουλεια αυτη τη νυχτα κοιματε μεχρι το απογευμα εχουμε να βρεθουμε κανα μηνα, μονο τηλ. και μινιματα,στο μαγαζι παω 2 φορες το πολλη τη βδομαδα και αφτες καθομαι σινιθος για ενα ποτο 35-45 λεπτα και μου ειπε και καλα οτι της εχω λιψη, και επειδη εχουμε καιρο να βρεθουμε προτιμα να μην παρει τριτο ποτο,ωστε να ειπαρχει η δυνατοτιτα να παω και μεθαυριο να πιω ενα ποτο ξαναγραφω ακριβως τα λογια τηςεξηγησε μου το πολυ αραια....
(Αυτη) Ειναι ωρα να πηγαινεις.
(Εγω) Θελω να καθισω κι αλλο, καταλαβενω.. και δεν εχω προβλημα παρε ενα ποτο ακομα.
(Αυτη) Οχι και 2 που ιπια πολλα ειναι, πρεπει να φυγεις.
Επιμενω και της προτινω για 4 ακομα φορες να παρει ποτο.
(Αυτη) (Εχει ψιλονευριαση μαζευει τα πραγματα της) Ειπαμε φευγεις.
(Εγω) Καλα κουκλα μου τι σε χαλαει? εγω πληρονω... (για να δω τι θα μου πει)
(Αυτη) Τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολυ αραια, και μου λιπις, αν θελεις ελα και αυριο να πιουμε ενα ποτο (το ενα μου το τονισε κουνοντας το χερι της)και συμπλιρονη.Μην με παρεξιγις που σε διοχνω,καταλαβενω οτι πληρονεις και σε διοχνω για να μπορεις να ερθεις και αυριο να σε δω,εστω και για λιγο. (ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ)
Να σιμιοθει οτι ολο το μηνα προσπαθουσα να βρεθουμε αλλα ακουγα μονο χαζες δικαιολογιες..
Και επειδη πολλη το ζαλισαμε το θεμα... Και εχω πλεον βασιμες υποψιες οτι η κυρια με παει για πελατη ξεκιναω ερευνα σε βαθος,και για να ειμαι πιο σαφης.
Καθε μερα θα πηγαινω εκει θα καιρναω ποτο ΕΝΑ... Εαν δω την παραμικρη προσπαθεια τα ποτα να γινουν 2-3 θα εχουμε θεμα
Εαν δω σωστη συμπεριφορα (ενα ποτο) και την δευτερη αντε τριτη μερα μου πει γιατη παω τοσο συχνα και οτι δεν πρεπει να χαλαω λεφτα εκει,τοτε θα ειμαι σιγουρος και μια μερα θα την παντρευτω
Αντε γιατη πολλη το κουρασαμε 4 χρονια τωρα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σε λενε φωτη?Δουλεια εγω ολη μερα, δουλεια αυτη τη νυχτα κοιματε μεχρι το απογευμα εχουμε να βρεθουμε κανα μηνα, μονο τηλ. και μινιματα,στο μαγαζι παω 2 φορες το πολλη τη βδομαδα και αφτες καθομαι σινιθος για ενα ποτο 35-45 λεπτα και μου ειπε και καλα οτι της εχω λιψη, και επειδη εχουμε καιρο να βρεθουμε προτιμα να μην παρει τριτο ποτο,ωστε να ειπαρχει η δυνατοτιτα να παω και μεθαυριο να πιω ενα ποτο ξαναγραφω ακριβως τα λογια της
(Αυτη) Ειναι ωρα να πηγαινεις.
(Εγω) Θελω να καθισω κι αλλο, καταλαβενω.. και δεν εχω προβλημα παρε ενα ποτο ακομα.
(Αυτη) Οχι και 2 που ιπια πολλα ειναι, πρεπει να φυγεις.
Επιμενω και της προτινω για 4 ακομα φορες να παρει ποτο.
(Αυτη) (Εχει ψιλονευριαση μαζευει τα πραγματα της) Ειπαμε φευγεις.
(Εγω) Καλα κουκλα μου τι σε χαλαει? εγω πληρονω... (για να δω τι θα μου πει)
(Αυτη) Τωρα τελεφτεα βλεπομαστε πολυ αραια, και μου λιπις, αν θελεις ελα και αυριο να πιουμε ενα ποτο (το ενα μου το τονισε κουνοντας το χερι της)και συμπλιρονη.Μην με παρεξιγις που σε διοχνω,καταλαβενω οτι πληρονεις και σε διοχνω για να μπορεις να ερθεις και αυριο να σε δω,εστω και για λιγο. (ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ)
Να σιμιοθει οτι ολο το μηνα προσπαθουσα να βρεθουμε αλλα ακουγα μονο χαζες δικαιολογιες..
Και επειδη πολλη το ζαλισαμε το θεμα... Και εχω πλεον βασιμες υποψιες οτι η κυρια με παει για πελατη ξεκιναω ερευνα σε βαθος,και για να ειμαι πιο σαφης.
Καθε μερα θα πηγαινω εκει θα καιρναω ποτο ΕΝΑ... Εαν δω την παραμικρη προσπαθεια τα ποτα να γινουν 2-3 θα εχουμε θεμα
Εαν δω σωστη συμπεριφορα (ενα ποτο) και την δευτερη αντε τριτη μερα μου πει γιατη παω τοσο συχνα και οτι δεν πρεπει να χαλαω λεφτα εκει,τοτε θα ειμαι σιγουρος και μια μερα θα την παντρευτω
Αντε γιατη πολλη το κουρασαμε 4 χρονια τωρα.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φωτης???σε λενε φωτη?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και μετα μου λες για δέ σου γραφω....... Και [size=20pt]εχω πλεον βασιμες υποψιες οτι η κυρια με παει για πελατη[/size] ξεκιναω ερευνα σε βαθος,και για να ειμαι πιο σαφης.
[size=20pt]Εαν δω σωστη συμπεριφορα.........τοτε θα ειμαι σιγουρος και μια μερα θα την παντρευτω[/size]
[size=20pt]Αντε γιατη πολλη το κουρασαμε 4 χρονια τωρα.[/size]
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Aν δεν το ριξω και λιγο στο χαβαλε θα σαλταρω στο τελος....και μετα μου λες για δέ σου γραφω....
Αντε τωρα πες και εσυ καμια γνωμη μπας και το παρω αποφαση και τη στιλω εκει που πρεπει...........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
7 χρονια φαγουρα..Aν δεν το ριξω και λιγο στο χαβαλε θα σαλταρω στο τελος....
Αντε τωρα πες και εσυ καμια γνωμη μπας και το παρω αποφαση και τη στιλω εκει που πρεπει...........
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
7 χρονια φαγουρα..
[/quoteΕχω χαζεψει.. τι θες να πεις
giorgospapa
Τιμημένος