thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πολυ ωραιο το θρεντ! αλλα κατι μου ξυνιζει! δηλαδη δεν λεω οτι στα παραπανω λεγομενα (ιστοριες) δεν εχουν δικιο αλλα αν πω οτι βγαινει ο καθε πικραμενος και λεει το μακρυ και το κοντο του θα ακουστει κακια..! οσον αφορα την 1η ιστορια-κειμενο π.χ που διαβασα ο τυπος που ειναι 40+ εργενης και ειναι και εμφανησιμος και κοινωνικος και εργατικος και ολλα τα καλα του κοσμου τι εκανε μεχρι τα 40? αφου μας λεει οτι τα χορτασε ολλα απο μικρος τοτε γιατι στα 40 κανει οτι εκανε σαν 25αρης?? ενα μεγαλο ερωτημα.... το θεμα ειναι οτι ξυπνησε μια μερα και ξαφνικα <ξυπνησε> και ειδε οτι ολοι γυρω του εχουνε οικογενειες και απολαμβανουν αλλα αγαθα κλπ κλπ....
η ουσια ειναι η εξης.....τι ψαχνει ο καθενας στην ζωη του...!ο τυπος περνουσε καλα μεχρι τα 40 και τωρα τρεχει και δεν προλαβαινει....και οσο για αυτο που λεει οτι ποτε δεν ειναι αργα και γω μαζι του ειμαι...παντα υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν φιλικες-ερωτικες σχεσεις αρκει να ξερουμε να διαλεγουμε τι μας ταιριαζει!
φτανει πια με αυτην την <καραμελα> οτι κοιτανε τα φραγκα και τα αυτοκινητα.....λες και παλια αν ειχες φραγκα δεν εισουν ο περιζητητος του χωριου...απλα σημερα εχουνε αποθρασυνθει λιγο.......
η ουσια ειναι η εξης.....τι ψαχνει ο καθενας στην ζωη του...!ο τυπος περνουσε καλα μεχρι τα 40 και τωρα τρεχει και δεν προλαβαινει....και οσο για αυτο που λεει οτι ποτε δεν ειναι αργα και γω μαζι του ειμαι...παντα υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν φιλικες-ερωτικες σχεσεις αρκει να ξερουμε να διαλεγουμε τι μας ταιριαζει!
φτανει πια με αυτην την <καραμελα> οτι κοιτανε τα φραγκα και τα αυτοκινητα.....λες και παλια αν ειχες φραγκα δεν εισουν ο περιζητητος του χωριου...απλα σημερα εχουνε αποθρασυνθει λιγο.......