You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μήπως απλά θέλει να παίξετε τον γιατρό μαζί?
εχουμε κ οι δυο γουστο, οποτε αποφευγουμε ο ενας τον αλλον
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γιατι?πίνω καφέ
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
για να βουτάω κάπου το μπισκότο μουγιατι?
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν πράγματι έχει στα σοβαρά απορία, τότε είναι σίγουρο ότι σε λάθος μέρος ρωτάει (φαίνεται και από τις πολύ σοβαρές απαντήσεις που πήρε για την απορία του). Εκτός από αυτό, εμείς ούτε οι κολλητοί του, ούτε οι γονείς του είμαστε. Και άντε εγώ σου λέω καλά κάνει και ρωτάει, έχει απορίες το παιδί, αν κάποιος του απαντήσει "Φιλάρα, πάρε 10 ml υδροχλωρικό οξύ και θα σου περάσει. Εγώ αυτο έκανα και σώθηκα" θα πάει να πάρει υδροχλωρικό οξύ (γνωστό και ως aqua forte); Και μετά που θα τρέχει στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου (αν προλάβει) θα φταίει ο μαλάκας που του απάντησε, ή ο πιο μαλάκας που ρώτησε;Σιγά ρε εύθικτες εδώ μέσα.
Ρώτησε κάτι κάποιος που τον προβληματίζει και αμέσως να τον φάτε.
Ναι ευχαριστώ πολύ, ο γιατρός είναι που θα δώσει τη λύση αλλά άμα έχετε κάτι που δεν σας κάθεται καλά δε ρωτάτε φίλο ή γονείς σας? Όχι γιατί είστε σίγουροι πως ξέρουν αλλά μήπως έχουν ακούσει τιποτα γενικότερα πριν όντως πάτε στο γιατρό?
Δεν πάμε στο γιατρό για το τίποτα, αλλά τουλάχιστον δε ρωτάμε κάπου που θα μας απαντήσει ο καθένας ότι του κατέβει στην κεφάλα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απλα ανηκεις στα ατομα που ιδιοπαθως εχει αντιστροφη δραση ο καφες και φερνει υπνηλια.....Σας έχει τύχει να πίνετε καφέ και να μην σας πιάνει και να θέλετε να πάτε για ύπνο πάλι? Μου τυχαίνει συνέχεια, σχεδόν πάντα αν και δεν έχω έλλειψη ύπνου... κοιμάμαι 7-8 ώρες την μέρα... Να ανησυχίσω?
και μεταξυ μας αν εισαι ψοφιος απο κουραση κανενας καφες δεν προκειται να σε κρατησει ξυπνιο στην τελικη....
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Αν πράγματι έχει στα σοβαρά απορία, τότε είναι σίγουρο ότι σε λάθος μέρος ρωτάει (φαίνεται και από τις πολύ σοβαρές απαντήσεις που πήρε για την απορία του). Εκτός από αυτό, εμείς ούτε οι κολλητοί του, ούτε οι γονείς του είμαστε. Και άντε εγώ σου λέω καλά κάνει και ρωτάει, έχει απορίες το παιδί, αν κάποιος του απαντήσει "Φιλάρα, πάρε 10 ml υδροχλωρικό οξύ και θα σου περάσει. Εγώ αυτο έκανα και σώθηκα" θα πάει να πάρει υδροχλωρικό οξύ (γνωστό και ως aqua forte); Και μετά που θα τρέχει στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου (αν προλάβει) θα φταίει ο μαλάκας που του απάντησε, ή ο πιο μαλάκας που ρώτησε;
Δεν πάμε στο γιατρό για το τίποτα, αλλά τουλάχιστον δε ρωτάμε κάπου που θα μας απαντήσει ο καθένας ότι του κατέβει στην κεφάλα.
Απλά το σπαστικό στην όλη υπόθεση είναι να τον πιάνουν από τα μούτρα κάποιοι επειδή έκανε μια ερώτηση.
Άμα είναι έτσι να μην ρωτάει κανείς τίποτα.
Υποτίθεται έχει το μυαλό να μην πιεί υδρ.οξύ.
Αλλιώς και κάποιος που έχει γρατσουνιά/βαθούλωμα στο αμάξι, να του πει κάποιος να πάει να τρακάρει για να γίνει όλο έτσι...
Τρέχα γύρευε δλδ.
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βρε redlighter, δεν είπαμε να μη ρωτάει τίποτα, μην πας στο άλλο άκρο. Δεν είδες που του πέταξε ο άλλος ότι παίζει να έχει υπογλυκαιμία, και τον έκοψε κρύος ιδρώτας... Και αναρωτιέσαι αν θα έπαιρνε ο άλλος υδροχλωρικό (ή νομίζεις ότι ξέρουν όλοι ΤΙ είναι το υδροχλωρικό οξύ);Απλά το σπαστικό στην όλη υπόθεση είναι να τον πιάνουν από τα μούτρα κάποιοι επειδή έκανε μια ερώτηση.
Άμα είναι έτσι να μην ρωτάει κανείς τίποτα.
Υποτίθεται έχει το μυαλό να μην πιεί υδρ.οξύ.
Αλλιώς και κάποιος που έχει γρατσουνιά/βαθούλωμα στο αμάξι, να του πει κάποιος να πάει να τρακάρει για να γίνει όλο έτσι...
Τρέχα γύρευε δλδ.
Πώς να το κάνουμε, ορισμένες ερωτήσεις γίνονται εκεί που πρέπει... Γιατί ο άλλος που ρώταγε εδώ μέσα τι να κάνει που είχε εξάνθημα που έβγαζε πύο αντί να πάει ένα γιατρό, και του απάνταγε ο καθένας ότι μαλακία του κατέβαινε στην κεφάλα, καλύτερος ήταν;
Τελικά αυτό που λέει, ότι ερώτηση θα κάνεις τέτοια απάντηση θα πάρεις, μάλλον ισχύει 100%.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.833
- Πόντοι
- 3.715
Στρατό έπινα κάποιο 4μηνο 15 φραπεδάκια τη μέρα από τον Κανέλλο, τον κυριλέ και τίμιο καψιμιτζή. Όταν μιλάμε ότι δεν μου κανανε τίποτε εκτός από παρέα στο τσιγάρο μου θα σου έλεγα ψέμματα.
Dieser Organismus funktioniert nicht in Ordnung!
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Στρατό έπινα κάποιο 4μηνο 15 φραπεδάκια τη μέρα από τον Κανέλλο, τον κυριλέ και τίμιο καψιμιτζή. Όταν μιλάμε ότι δεν μου κανανε τίποτε εκτός από παρέα στο τσιγάρο μου θα σου έλεγα ψέμματα.
στο στρατό δεν είχα την πολιτέλεια να πίνω τόσα πολλά φραπέ λόγω καθηκόντων αλλά έπινα 2 red bull απανωτά και πήγαινα για ύπνο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K