Εγώ είμαι τυχερός μετά από ένα χειρουργείο έχασα το μεγαλύτερο μέρος της όσφρησης δεν καταλαβαίνω Χριστό.
Κρίμα φίλε γιατί δέν μπορείς νά εύχαριστιέσαι τζατζίκια, σκορδαλιές, κοκορέτσια καί σάρκες τούρκων καμμένες άπό ναπάλμ...
Εγώ είμαι τυχερός μετά από ένα χειρουργείο έχασα το μεγαλύτερο μέρος της όσφρησης δεν καταλαβαίνω Χριστό.
Μουνί που δε μυρίζει από τα πρώτα υγρά δηλ. νορμάλ αλλά βρωμάει ψαρίλα, σαπίλα και γενικά θάνατο, δεν αγγίζουμε. Είναι ύποπτη για χίλιες και μία αρρώστιες από μύκητες και κονδυλώματα μέχρι χλαμύδια κι εγώ δε ξέρω τι. Τη στέλνουμε πακέτο σε γυναικολόγο. Εξαιρούνται οι πραγματικοί καταδρομείς.
Ρε τύπε συγνωμη αλλά αν βουτας μεσα σε μια κωλοτρυπιδα, σκατα θα βρεις, οχι πετρελαιο. Δεν καταλαβαινω γιατι τοση εκπληξη.και το καλυτερο για το τελος: ημουν 22-23 και εκανα 69 με μια τυπισσα, η οποια ειχε στησει την πανεμορφη κωλαρα της στο προσωπο μου. Μιλαμε για θεσπεσιο κωλο, επιμελως αποτριχωμένος κι ένα μουνακι πανεμορφο και ροδαλο. -Ειχε παρει λιγο χρωμα περιμετρικα ο πρωκτος της, όπως και είναι φυσιολογικο (δεν εκανε λευκανση πρωκτου κιολας το κοριτσι)..
Πανω λοιπον στην καυλα, της ανοιγω τα κωλομερια και βουταω με μανια την γλωσσα μου στο κωλαρακι της...και νιώθω...μια ΓΛΙΤΣΑ στην ακρη της γλωσσας μου..ΠΙΚΡΗ! εντρομος κοιταω την σουφρα της, και ανακαλύπτω πως το καφε 'δαχτυλιδι' ηταν απλα απομειναρι από το μεσημεριανο χεσιμο της εν λογω κυριας! και ένα μερος του ειχε φυγει καθως βρισκοταν πανω στην γλωσσα μου!!!....
Καλο μεσημερι σε ολους....
δεν εκανε και κωλονοσκοπηση ο ανθρωπος, αλλα ενα απλο -και επιφανειακο- γλυφωκόλι.... αν ειχε πλυνει την κωλοτρυπα της μετα το χεσιμο, δε θα ειχαμε "ιχνη" σκατιλαςΡε τύπε συγνωμη αλλά αν βουτας μεσα σε μια κωλοτρυπιδα, σκατα θα βρεις, οχι πετρελαιο. Δεν καταλαβαινω γιατι τοση εκπληξη.
Γενικώς πρέπει όλοι να πλένονται μετά το χέσιμο ανεξαρτήτως γλυφοκωλαδας η μη. Εγώ μετά το χέσιμο κάνω μπιντε. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με σκατο κολλημένο μέχρι να κάνεις μπάνιο το βράδυ η την άλλη μερα, δε λέει...δεν εκανε και κωλονοσκοπηση ο ανθρωπος, αλλα ενα απλο -και επιφανειακο- γλυφωκόλι.... αν ειχε πλυνει την κωλοτρυπα της μετα το χεσιμο, δε θα ειχαμε "ιχνη" σκατιλας
ολα τα παιδια απ το "μελι" κανουν μπιντε...."καποιοι" μαλιστα ξυριζουν και το κωλοτρυπιδι τουςΓενικώς πρέπει όλοι να πλένονται μετά το χέσιμο ανεξαρτήτως γλυφοκωλαδας η μη. Εγώ μετά το χέσιμο κάνω μπιντε. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με σκατο κολλημένο μέχρι να κάνεις μπάνιο το βράδυ η την άλλη μερα, δε λέει...
Ειδικά αν είσαι γκόμενα αυτό είναι απαραίτητο.
ολα τα παιδια απ το "μελι" κανουν μπιντε...."καποιοι" μαλιστα ξυριζουν και το κωλοτρυπιδι τους
Για βρωμερα μουνιά μιλαει το θρεντ τύπε, δεν καταλαβαινω τι περιμενες να διαβασειςTo θεμα καταντησε το ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ της αηδιας.
ολα τα παιδια απ το "μελι" κανουν μπιντε...."καποιοι" μαλιστα ξυριζουν και το κωλοτρυπιδι τους