Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Εγώ είμαι τυχερός μετά από ένα χειρουργείο έχασα το μεγαλύτερο μέρος της όσφρησης δεν καταλαβαίνω Χριστό.

Κρίμα φίλε γιατί δέν μπορείς νά εύχαριστιέσαι τζατζίκια, σκορδαλιές, κοκορέτσια καί σάρκες τούρκων καμμένες άπό ναπάλμ...

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Μουνί που δε μυρίζει από τα πρώτα υγρά δηλ. νορμάλ αλλά βρωμάει ψαρίλα, σαπίλα και γενικά θάνατο, δεν αγγίζουμε. Είναι ύποπτη για χίλιες και μία αρρώστιες από μύκητες και κονδυλώματα μέχρι χλαμύδια κι εγώ δε ξέρω τι. Τη στέλνουμε πακέτο σε γυναικολόγο. Εξαιρούνται οι πραγματικοί καταδρομείς.

σωστος !

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Σε αυτους που δε τους εχει μυρισει το μουνι καποιας ελλεινιδας τοτε:η δεν εχουν παστωσει αρκετες απ αυτες η απλως δεν εχουν (ευτυχως) οσμη...
Υ.Γ: κ να φανταστει κανεις οτι η μποχα υπαρχει κ στα πιο προσεγμενα εξωτερικα
γκομενακια... Η ψωλη μου μπροστα τους μοιαζει αποστειρωμενο ενδοσκοπιο του.. ερρικου (ντυναν)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.501
Πόντοι
736
Υπήρχε μια περίοδος συναγωνιστές που πήγαινα καλοκαίρια συνέχεια στο χωριό μου διακοπές ήταν η φάση την έβρισκα ωραία τσίπουρα καφενείο καυλάντα με παππούδια θάλασσα πανηγύρια και άμα είσαι και Αθηναίος και πας χωριό ξέρεις τα βλαχομουνάκια σε βλέπουν όπως βλέπουν οι Ρωσίδες τον Δημητράκη τον Πορνομετανάστη (σεβάσμιος) με τις πινακίδες του από την Αγ.Πετρούπολη. Γενικά είχα επιτυχίες στο χωριό , τέσπα ένα καλοκαίρι γαμούσα συνεχώς μια βλάχα που λέτε αρκετά λυσασμένο γαμήσι και ήταν πρόθυμη για όλα θυμάμαι κιόλας με έιχε λιώσει στη πίπα , επειδή για να λέμε και την αλήθεια γούσταρα και γω λέω μια μέρα να την ευχαριστήσω και γω πάω λοιπόν να την γλείψω δίχως αύριο λέω σήμερα θα την πεθάνω στο γλύψιμο και για κακή μου τύχη με το που πάω να κάνω κατάδυση γλέιφω ένα λεπτό και μάγκες τρελάθηκα μου ήρθε μια άγρια μυρωδιά ψαροκασέλας ξενέρωσα απίστευτα δεν ξέρω τις άλλες φορές δεν μου είχε έρθει τίποτα βέβαια δεν είχα γλέιψει ποτέ αλλά μετά από αυτό και με αυτήν τελειώσα μπήκα άλλη μία φορά δεν ξέρω όποτε βρισκόμασταν μου ερχόταν αυτή η ανάμνηση και ξενέρωνα και απο τότε έχω τραύματα με το σπορ γλειψίματος  :walkingpenis:

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Φιλαρακι ψαροκασελα ειπες; Αυτο ειναι φυσικο... εχει κ τη θαλασσα βλεπεις διπλα... Οι αλλες οι ορεινες βλαχαρες φανταζομαι θα μυριζουν κατι σαν χαλασμενο τουλουμοτυρι.. κατι σαν βουστασιο.. Να αποφευγεις τις καταδυσεις αν δε εχει κανει μπανιο πριν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
και το καλυτερο για το τελος: ημουν 22-23 και εκανα 69 με μια τυπισσα, η οποια ειχε στησει την πανεμορφη κωλαρα της στο προσωπο μου. Μιλαμε για θεσπεσιο κωλο, επιμελως αποτριχωμένος κι ένα μουνακι πανεμορφο και ροδαλο. -Ειχε παρει λιγο χρωμα περιμετρικα ο πρωκτος της, όπως και είναι φυσιολογικο (δεν εκανε λευκανση πρωκτου κιολας το κοριτσι)..
Πανω λοιπον στην καυλα, της ανοιγω τα κωλομερια και βουταω με μανια την γλωσσα μου στο κωλαρακι της...και νιώθω...μια ΓΛΙΤΣΑ στην ακρη της γλωσσας μου..ΠΙΚΡΗ! εντρομος κοιταω την σουφρα της, και ανακαλύπτω πως το καφε 'δαχτυλιδι' ηταν απλα απομειναρι από το μεσημεριανο χεσιμο της εν λογω κυριας! και ένα μερος του ειχε φυγει καθως βρισκοταν πανω στην γλωσσα μου!!!....

Καλο μεσημερι σε ολους....
Ρε τύπε συγνωμη αλλά αν βουτας μεσα σε μια κωλοτρυπιδα, σκατα θα βρεις, οχι πετρελαιο. Δεν καταλαβαινω γιατι τοση εκπληξη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Ρε τύπε συγνωμη αλλά αν βουτας μεσα σε μια κωλοτρυπιδα, σκατα θα βρεις, οχι πετρελαιο. Δεν καταλαβαινω γιατι τοση εκπληξη.
δεν εκανε και κωλονοσκοπηση ο ανθρωπος, αλλα ενα απλο -και επιφανειακο- γλυφωκόλι.... αν ειχε πλυνει την κωλοτρυπα  της μετα το χεσιμο, δε θα ειχαμε "ιχνη" σκατιλας

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
To θεμα καταντησε το ΑΚΡΟΝ  ΑΩΤΟΝ της αηδιας.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
δεν εκανε και κωλονοσκοπηση ο ανθρωπος, αλλα ενα απλο -και επιφανειακο- γλυφωκόλι.... αν ειχε πλυνει την κωλοτρυπα  της μετα το χεσιμο, δε θα ειχαμε "ιχνη" σκατιλας
Γενικώς πρέπει όλοι να πλένονται μετά το χέσιμο ανεξαρτήτως γλυφοκωλαδας η μη. Εγώ μετά το χέσιμο κάνω μπιντε. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με σκατο κολλημένο μέχρι να κάνεις μπάνιο το βράδυ η την άλλη μερα, δε λέει...

Ειδικά αν είσαι γκόμενα αυτό είναι απαραίτητο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Γενικώς πρέπει όλοι να πλένονται μετά το χέσιμο ανεξαρτήτως γλυφοκωλαδας η μη. Εγώ μετά το χέσιμο κάνω μπιντε. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με σκατο κολλημένο μέχρι να κάνεις μπάνιο το βράδυ η την άλλη μερα, δε λέει...

Ειδικά αν είσαι γκόμενα αυτό είναι απαραίτητο.
ολα τα παιδια απ το "μελι" κανουν μπιντε...."καποιοι" μαλιστα ξυριζουν και το κωλοτρυπιδι τους

IKTINOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
14
Πόντοι
0
Πριν πολλά χρόνια γνώρισα μία χωριατοπούλα ,εγώ παντρεμένος γίνεται η κατάσταση ,τα προκαταρκτικά όλα καλά της βάζω δάχτυλο στο μουνί μετά φέρνω το χέρι στο στήθος της την ώρα που το έγλυφα και τότε μού ήρθε μια μπόχα όπου πήγα να κάνω εμετό .Ξενέρωσα και δεν την γάμησα ποτέ .Μόνο πίπες μου έκανε. Ντράπηκα να της πω να κάνει μπάνιο.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.231
Πόντοι
206
ολα τα παιδια απ το "μελι" κανουν μπιντε...."καποιοι" μαλιστα ξυριζουν και το κωλοτρυπιδι τους

υπαρχουν και τα μινι μωρομαντηλα που δεν αφηνουν σκατο στις κωλοτριχες....πολυ καλυτερα απο το κωλοχαρτο.πλησιαζει την καθαριοτητα του μπανιου

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
3.425
προσωπικα μου εχει τυχει και ξενερωσα και δεν μπορουσα να καυλωσω με τπτ. στα μισα σταματησαμε γιατι δεν επαιρνα μπρος με τπτ εγχα ξενερωσει. μου εχει τυχει και με ποδαρικα, greekfeet γαρ.... κριμα ξενερωσα και απο τουε δεν της πιπιλαω δαχτυλακια

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
εγω λεω να τοποθετηθει και μια γυναικα του φορουμ για να εχουμε πιο σφαιρικη αποψη πανω στο θεμα

(εντυπωσεις απο γλειφτες της κλπ)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
οποιος βρει το προφυλακτικο για
γλειφομουνι
γλειφοκωλι
και
γκλιψαρχιδι
θα κονομισει τρελα λεφτα.
ο Τριπλοκαποτακιας!
υγ.
ο ευρων την ολοσωμην καποταν αποτιμαται
το βαρος της εις χρυσον!

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Υπάρχει λύση

Συνημμένα

• bb7c7c594e1016297a28-1428192144.jpg
    bb7c7c594e1016297a28-1428192144.jpg
    163,6 KB · Εμφανίσεις: 51

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
:2funny:

Συνημμένα

• Fish_2d4e86_69169.jpg
    Fish_2d4e86_69169.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 42

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Να διαβάζεις το θέμα αυτό και να πίνεις τσίπουρο ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom