Παιδες, την μποχα του μουνιου ο,τι και να κανουμε δεν την γλυτώνουμε!
Εκτος κι εάν πεσουμε σε κανα λαχειακι απ αυτές που μυριζουν εκ φυσικου τους ωραια...
Προσωπικα μου χουν τυχει ουκ ολιγα σκηνικα, ως φανατικος γλειφομουνακιας:
1) τυπισσα με την οποια τραβιέμαι τωρα καλη η ωρα, αναδυει μια πολύ ελαφρια ψαριλα, η οποια ευτυχως φευγει ευκολα, αλλα η γευση παρ'ολα αυτά είναι μια χαρα. Σιγουρα κατι εχει να κανει με τον ιδρωτα και το πεχα, καθως παρατηρησα ότι αν ιδρωσει μυριζει πιο ευκολα από άλλες.
2) Εχει τυχει μουνακι να μοσχοβολάει, και με το που παιρνω φορα να βουτήξω, ΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!!-οξινο λες κι εγλειφα πολο μπαταριας μαγκες! ηλεκτριστηκαν τα δοντια μου λεμε, και παρεμεινα ξύπνιος λογω ανατριχίλας.
3) 'Βουτυρακι'....εάν σου τυχει ναναι αοσμο, είναι σχετικα βρωσιμο, αλλα μονο για μερακλήδες! Αν βρωμάει, τοτε παιζει λοιμωξη! Κολπιτιδα κατά πασα πιθανοτητα, όπως και το παραπανω.
4) ηταν μια μερκα χρονια πριν, ωραια γκομενα, λιγο ανορεξικη δυστυχως, και πεντακαθαρη!
Ε, λοιπον, η γευση που βγαλε το μουνι της, δεν περιγράφεται μαγκες: δεν μιλαμε για ξυνιλα η ιδρωτιλα, αλλα για κατι ΠΟΛΥ χειροτερο-σαν χαλασμενο μπροκολο ένα πραγμα....Φανταστείτε για 20 δευτερόλεπτα το πολύ να την εγλειψα, και αυτή η φρικωδης γευση αναδυοταν στον οισοφαγο μου για μια μερα ολοκληρη, και με στοιχειωσε! Εκτοτε δεν την ξαναδα την συγκεκριμενη....Δεν ξερω τι σκατα ειχε, τουλάχιστον ζω ακομα...
5) και το καλυτερο για το τελος: ημουν 22-23 και εκανα 69 με μια τυπισσα, η οποια ειχε στησει την πανεμορφη κωλαρα της στο προσωπο μου. Μιλαμε για θεσπεσιο κωλο, επιμελως αποτριχωμένος κι ένα μουνακι πανεμορφο και ροδαλο. -Ειχε παρει λιγο χρωμα περιμετρικα ο πρωκτος της, όπως και είναι φυσιολογικο (δεν εκανε λευκανση πρωκτου κιολας το κοριτσι)..
Πανω λοιπον στην καυλα, της ανοιγω τα κωλομερια και βουταω με μανια την γλωσσα μου στο κωλαρακι της...και νιώθω...μια ΓΛΙΤΣΑ στην ακρη της γλωσσας μου..ΠΙΚΡΗ! εντρομος κοιταω την σουφρα της, και ανακαλύπτω πως το καφε 'δαχτυλιδι' ηταν απλα απομειναρι από το μεσημεριανο χεσιμο της εν λογω κυριας! και ένα μερος του ειχε φυγει καθως βρισκοταν πανω στην γλωσσα μου!!!....
Καλο μεσημερι σε ολους....