Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Τί έγινε ή κοπελιά; Τήν έβαλες νά σού κάνει μιά καλή γλειφωκωλάδα μετά τό χέσιμο γιά νά έρθει στά ίσα τό σκόρ;

οχι δε μου εκανε κατι τετοιο, με αφησε ομως να κατουρησω πανω στο μουνι της, ειναι το βιτσιο μου να κατουραω μουνι...  :headbaning2:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
οχι δε μου εκανε κατι τετοιο, με αφησε ομως να κατουρησω πανω στο μουνι της, ειναι το βιτσιο μου να κατουραω μουνι...  :headbaning2:

Ώραία. Καλό κι'αύτό. Ότι μπορεί ό καθένας. Νά προσέχεις καί νά κατουράς καί τίς μάπες τους, μήν κάνεις μισές δουλιές...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το ερωτημα απευθυνεται προφανως σε αυτους που φορανε κιλοτες  :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Ώραία. Καλό κι'αύτό. Ότι μπορεί ό καθένας. Νά προσέχεις καί νά κατουράς καί τίς μάπες τους, μήν κάνεις μισές δουλιές...

οχι και τις μαπες ρε τυπε πατε και φιλατε μετα...  :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
τυπε το ταργκετ γκρουπ σου ειναι ηντα και πανω? :grin:
εισαι ομως σκληρος ληςκαριο στο αναγνωριζω :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :hi:
Τύπε με δυο 35αρες μου έχει τύχει. Τρομερά μουνια κατά τα άλλα.

Αν όμως σε καβλωνουν με το που σε αγγίζουν, εαν δεν μπορείς να περπατήσεις  γιατί  είσαι  συνέχεια  καβλωμενος, δεν πάει να βρωμάει ψοφημι το μουνι τους, δεν με πειράζει.

Εξάλλου μια φορά μπορεί να τυχει, δεν τρέχει τίποτα. Συνήθως οι χοντρές βρωμάνε περισσότερο γιατί έχουν περισσότερο όγκο άρα και μεγαλύτερο μουνι, γάμησε τα.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Δε βρωμάνε οι χοντρές, βρωμάνε οι βρωμιάρες τρισάθλιες μπαζόλες που αδιαφορούν για τους πυρφόρους.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Αν όμως σε καβλωνουν με το που σε αγγίζουν, εαν δεν μπορείς να περπατήσεις  γιατί  είσαι  συνέχεια  καβλωμενος, δεν πάει να βρωμάει ψοφημι το μουνι τους, δεν με πειράζει.

Εξάλλου μια φορά μπορεί να τυχει, δεν τρέχει τίποτα. Συνήθως οι χοντρές βρωμάνε περισσότερο γιατί έχουν περισσότερο όγκο άρα και μεγαλύτερο μουνι, γάμησε τα.
εφοσον ηταν και τρελα μουνια οπως λες θα πρεπε να προσεχουν πιο πολυ :S :S :S τωρα για τις χοντρες(εννοεις και ντινακι ε? :grin: ) ιδρωνουν πιο ευκολα,θεμα διατροφης κλπ(μακριααα απο μας)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε παιδια πριν κανα χρονο,βγαινω για ποτακι με μια σχετικα μπαμπατσικη που ομως τιποτα δεν μαρτυρουσε αυτο που θα ακολουθησει.πινουμε τα ποτακια μας και ξεκιναμε για hotel.στο αυτ.το ξεκιναω ενα χαμουρεμα και αρκετο δακτυλο.μολις εβγαλα το δακτυλο απο εκει μου ηρθε μια απιστευτη βρωμα και τελικα ακυρωθηκε το hotel.πρεπει να ετριβα το χερι μου με χλωρινες κανα δυο μερες.νομιζα οτι βρωμαγε για μερες.....
υπηρχε και αλλη λυση εκτος απο τις χλωρινες τυπε :S :S :S

Συνημμένα

• BhkNumMCMAAUVuE.jpg
    BhkNumMCMAAUVuE.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 66

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εμενα μια φορα μου ετυχε να παω να γλειψω μουνι κορασιδας και μυρισε εντονα αμμωνια, οταν πλησιασα πιο κοντα μυριζε και λιγο σαπια περιοδο,
τι να κανω την εγλειψα γιατι της το ειχα υποσχεθει. Πηγα εκανα γαργαρες με λιστεριν και ολα κομπλε.
με το λιστεριν κατεστρεψες τα αντισωματα τυπε :headbang: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Πιτσιρικάς μ έχει τύχει να βρωμαει σαν σκουμπρι. Την έστειλα 2 φορες να το σαπούνισει αλλά τζίφος. Τελικά ηταν μύκητες και κονδυλωματα που είχε η καριολα. Οπότε προσοχή αν πλυθει κ δεν φεύγει η μυρωδιά ειναι 100% θέμα εσωτερικό οπότε μακριά.

Ειχα και μια γεματουλα που την γαμουσα ακαποτα από κωλο και τον είχε τοσο περιποίημενο κ καθαρό που τον έβγαζα και μύριζε ωραια απ το σαπούνι.

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχως δεν ειναι ουτε κατρουλιλα ουτε απλυσιά (οι ελληνιδες σε συντριπτικο ποσοστο ειναι καθαρές) ειναι ΜΥΚΗΤΕΣ και μυριζει οσο κα να πλυθεις. Δεν ξερω αν υπαρχουν πολλων ειδων τετοιοι μυκητες παντως η μια και μοναδική περιπτωση που μου ετυχε μυριζε τοσο ασχημα, δυσκολο να περιγραψω την μυρουδια, που βρηκα προφαση και εξαφανιστικα παρολο που ηταν πολυ εμφανισιμη. Η μυρουδια που εβγαζε ηταν περιεργη δεν νομιζω να την εχω ξανασυναντησει ποτε, εμενα μου θυμιζε κατι σαν σαπιο σαν μυρουδια θανάτου!!!!!
Θεραπευται μονο με φαρμακα και θα πρεπει να κανει αγωγή και ο αντρας. Για τον λογο αυτο πρεπει να αποφευγουμε να τον βαζουμε μπροστα και πισω  συγχρονως.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Θάνατος είναι το μουνί της
Αθάνατος όποιος μπει στο κωλί της

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Δυστυχως μου έχει τύχει και εμένα να βάλω δάχτυλο και να μην φεύγει η μυρωδιά ούτε με πλύσιμο,μου έχει τύχει επίσης να στήσω μουνακι όμορφο στα 4 και με το που βγάζω το στριγκακι να σκάσει μυρωδιά ιδρωμένης κωλοτρυπας..Δεν κατάλαβα τπτ όμως της τον άνοιξα καλά καλά να αερίστει να ξεμυρισει και μπηκα  :2funny: :2funny: :2funny:
esans kolilas το λενε τυπε  :S :S :S

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Παιδες, την μποχα του μουνιου ο,τι και να κανουμε δεν την γλυτώνουμε!
Εκτος κι εάν πεσουμε σε κανα λαχειακι απ αυτές που μυριζουν εκ φυσικου τους ωραια...

Προσωπικα μου χουν τυχει ουκ ολιγα σκηνικα, ως φανατικος γλειφομουνακιας:

1) τυπισσα με την οποια τραβιέμαι τωρα καλη η ωρα, αναδυει μια πολύ ελαφρια ψαριλα, η οποια ευτυχως φευγει ευκολα, αλλα η γευση παρ'ολα αυτά είναι μια χαρα. Σιγουρα κατι εχει να κανει με τον ιδρωτα και το πεχα, καθως παρατηρησα ότι αν ιδρωσει μυριζει πιο ευκολα από άλλες.

2) Εχει τυχει μουνακι να μοσχοβολάει, και με το που παιρνω φορα να βουτήξω, ΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!!-οξινο λες κι εγλειφα πολο μπαταριας μαγκες! ηλεκτριστηκαν τα δοντια μου λεμε, και παρεμεινα ξύπνιος λογω ανατριχίλας.

3) 'Βουτυρακι'....εάν σου τυχει ναναι αοσμο, είναι σχετικα βρωσιμο, αλλα μονο για μερακλήδες! Αν βρωμάει, τοτε παιζει λοιμωξη! Κολπιτιδα κατά πασα πιθανοτητα, όπως και το παραπανω.

4) ηταν μια μερκα χρονια πριν, ωραια γκομενα, λιγο ανορεξικη δυστυχως, και πεντακαθαρη!
Ε, λοιπον, η γευση που βγαλε το μουνι της, δεν περιγράφεται μαγκες: δεν μιλαμε για ξυνιλα η ιδρωτιλα, αλλα για κατι ΠΟΛΥ χειροτερο-σαν χαλασμενο μπροκολο ένα πραγμα....Φανταστείτε για 20 δευτερόλεπτα το πολύ να την εγλειψα, και αυτή η φρικωδης γευση αναδυοταν στον οισοφαγο μου για μια μερα ολοκληρη, και με στοιχειωσε! Εκτοτε δεν την ξαναδα την συγκεκριμενη....Δεν ξερω τι σκατα ειχε, τουλάχιστον ζω ακομα...

5) και το καλυτερο για το τελος: ημουν 22-23 και εκανα 69 με μια τυπισσα, η οποια ειχε στησει την πανεμορφη κωλαρα της στο προσωπο μου. Μιλαμε για θεσπεσιο κωλο, επιμελως αποτριχωμένος κι ένα μουνακι πανεμορφο και ροδαλο. -Ειχε παρει λιγο χρωμα περιμετρικα ο πρωκτος της, όπως και είναι φυσιολογικο (δεν εκανε λευκανση πρωκτου κιολας το κοριτσι)..
Πανω λοιπον στην καυλα, της ανοιγω τα κωλομερια και βουταω με μανια την γλωσσα μου στο κωλαρακι της...και νιώθω...μια ΓΛΙΤΣΑ στην ακρη της γλωσσας μου..ΠΙΚΡΗ! εντρομος κοιταω την σουφρα της, και ανακαλύπτω πως το καφε 'δαχτυλιδι' ηταν απλα απομειναρι από το μεσημεριανο χεσιμο της εν λογω κυριας! και ένα μερος του ειχε φυγει καθως βρισκοταν πανω στην γλωσσα μου!!!....

Καλο μεσημερι σε ολους....

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Διάβασα το παραπάνω τρώγοντας την σαλατίτσα μου πάλι καλά που δεν είχε ψάρι σήμερα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
ρε παιδια μια απορια

πως την παλευανε πριν 2-3 χιλιαδες χρονια?

η ακομα χειροτερα σε βιβλικε πολεις η πολεις της μεσης ανατολης που εβλεπαν νερο σε καθε πρωτοβροχη πως γινοταν η δουλεια?

τριχα,μποχα,απλυσια ,βρωμα  :headbang: :headbang: :headbang:

ευτηχως που ζωη και ζουμε σε αυτην την εποχη :grin:

Με πρόλαβες μα δεν χρειάζεται να πάμε τόσο παλιά αλλά μέχρι να μπει τρεχούμενο νερό στα σπίτια μέσω υδραυλικών εγκαταστάσεων υπήρχε φρικτό θέμα με τις γυναίκες πραγματική μούχλα ανάμεσα στα πόδια τους και δεν συμμαζεύεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom