SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Μου χει συμβεί κ πολλές φορές να βρωμάει πάνω στο σεξ, τα υγρά της δηλαδη..
Ήθελα να καρφώσω μια γκόμενα,εδώ και καιρό. Τελικά ήρθε εκείνη η ημέρα ξεντύθηκε και μόλις έβγαλε την κιλότα σε απόσταση ενός μέτρου, ήρθε η μυρωδιά κατουρίλας και μουνίλας, πρώτη φορά μου έτυχε μουνί να μυρίζει έτσι. Μου έτυχε να μυρίζουνε ταγκίλα ή κατουρλιό αλλά ποτέ και τα δύο. Αηδίασα, μπήκα στο μπάνιο και προφασίστηκα ότι πήρα μήνυμα στο κινητό απο την δουλειά και την έκανα.
Καλησπερα μου εχει τυχη γκομενα με το που τα βγαζει και να ειμαι ετοιμος να ορμησω να την ρουφηξω και να βλεπω οτι ηταν στις μερες τις και εβγαζε πραμα γεματη η τριχα...με χυμο ντοματα....
Αστα να πανε ουτε δαχτυλο τις εβαλα .
Μια αλλη τις ανοιξα τα ποδια και ηταν πεντακαθαρη αρχιζω το γλυψιμο και ξαφνικα στην γλωσσα μου νιωθω κατι ....
Ηταν το σχοινακι απο το ταμπον που τις ειχε μπει μεσα και με το γλυψε γλυψε το εβγαλα εξω .....το σχοινακι δεν τολμω να φανταστω πως θα ηταν το ταμπον.
με το που τις το ειπα το εβγαλε , πηγε τουλετα και μετα ηρθε πιο ελαφρια..
καλα τοσο στοκος ηταν η αλλη και με περιοδο ουτε προειδοποιησε?Καλησπερα μου εχει τυχη γκομενα με το που τα βγαζει και να ειμαι ετοιμος να ορμησω να την ρουφηξω και να βλεπω οτι ηταν στις μερες τις και εβγαζε πραμα γεματη η τριχα...με χυμο ντοματα....
Μια αλλη τις ανοιξα τα ποδια και ηταν πεντακαθαρη αρχιζω το γλυψιμο και ξαφνικα στην γλωσσα μου νιωθω κατι ....
Ηταν το σχοινακι απο το ταμπον που τις ειχε μπει μεσα και με το γλυψε γλυψε το εβγαλα εξω .....το σχοινακι δεν τολμω να φανταστω πως θα ηταν το ταμπον.
αφου δεν βγηκε κανα μπουκαλι σαμπανια παλι καλα να λες τυπε.... :SΚαλησπερα μου εχει τυχη γκομενα με το που τα βγαζει και να ειμαι ετοιμος να ορμησω να την ρουφηξω και να βλεπω οτι ηταν στις μερες τις και εβγαζε πραμα γεματη η τριχα...με χυμο ντοματα....
1)ας εριχνες κατι οξινο τυπε για να ισσοροπησεις το phΕμενα μια φορα μου ετυχε να παω να γλειψω μουνι κορασιδας και μυρισε εντονα αμμωνια, οταν πλησιασα πιο κοντα μυριζε και λιγο σαπια περιοδο,
τι να κανω την εγλειψα γιατι της το ειχα υποσχεθει. Πηγα εκανα γαργαρες με λιστεριν και ολα κομπλε.
εισαι σκληρος καριολης τυπε... :SΕμενα μια φορα μου ετυχε να παω να γλειψω μουνι κορασιδας και μυρισε εντονα αμμωνια, οταν πλησιασα πιο κοντα μυριζε και λιγο σαπια περιοδο,
τι να κανω την εγλειψα γιατι της το ειχα υποσχεθει. Πηγα εκανα γαργαρες με λιστεριν και ολα κομπλε.
1)ας εριχνες κατι οξινο τυπε για να ισσοροπησεις το ph
2)κυριος που κρατησες το λογο σου
Αηδίασα, μπήκα στο μπάνιο και προφασίστηκα ότι πήρα μήνυμα στο κινητό απο την δουλειά και την έκανα.
Μουνι με φιλαδέλφεια σας έχει τύχει?
ειχε τετοια εξοικειωση που τους εβγαλε και παρατσουκλι?Ναι και προς τιμήν της, με προειδοποίησε: Οδηγία προς ναυτιλομένους έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας: " έχω στρουμφάκια " έτσι είχε πει και εννοούσε μήκυτες. Όντως είχε. Ένας μήνας πέρασε για να ξεβουλώσει.
Εμενα μια φορα μου ετυχε να παω να γλειψω μουνι κορασιδας και μυρισε εντονα αμμωνια, οταν πλησιασα πιο κοντα μυριζε και λιγο σαπια περιοδο,
τυπε το ταργκετ γκρουπ σου ειναι ηντα και πανω?Γενικά το μουνι βρωμάει. Το παράξενο είναι πως θέλουμε να βάλουμε την μούρη μας εκεί, στο πιο βρωμερό και μολυσματικο σημείο που έχει πάνω της...
Η κατρουλιλα σε εμένα είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Εάν όμως η γκόμενα σε καβλωνει αυτά είναι λεπτομερείες. Μαλιστα, εάν η γκόμενα σε καβλωνει, μπορεί να γουστάρεις και ελαφρύ ιδρώτα πάνω της, σε φτιάχνει.