Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STEVEN(2)

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2021
Like
55
Πόντοι
0
τύπε να βρωμάει το μουνί της δέν είναι πρόβλημα....να μην βρωμάει το καυλί τής ειναι που την βάψαμε

• Like
Αντιδράσεις: mike44

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.811
Πόντοι
6.166
Eνταξει στα αρχιδια σου ο αλλοσ εσυ ρε παπαρα η παπαρο δεν βλεπεισ οτι εχεισ θεμα οτι μυρισει οτι εχει μυζηθρα κλπ Πως το ανεχεσαι

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.399
Πόντοι
8.815
Eνταξει στα αρχιδια σου ο αλλοσ εσυ ρε παπαρα η παπαρο δεν βλεπεισ οτι εχεισ θεμα οτι μυρισει οτι εχει μυζηθρα κλπ Πως το ανεχεσαι
Οι γυναικες ειναι τοσο εγωιστριες που δεν παραδεχονται οτι βρομαει το μουνι τους.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.811
Πόντοι
6.166
Οι γυναικες ειναι τοσο εγωιστριες που δεν παραδεχονται οτι βρομαει το μουνι τους.
Τυπε το αφηνω στην ακρη αν τον παραδεχτουν .Η σημασια ειναι εσυ πωσ το δεχεσαι για τον εαυτο σου .Εγω αν δω μυζηθρεσ παραδειγμα θα τον γυαλιζω θα του ριξω μπετατιν ,θα παω φαρμακειο να ρωτησω τι να βαλω για να ειναι καθαροσ ο πουτσοσ μου .Αυτο το κανω ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.399
Πόντοι
8.815
Τυπε το αφηνω στην ακρη αν τον παραδεχτουν .Η σημασια ειναι εσυ πωσ το δεχεσαι για τον εαυτο σου .Εγω αν δω μυζηθρεσ παραδειγμα θα τον γυαλιζω θα του ριξω μπετατιν ,θα παω φαρμακειο να ρωτησω τι να βαλω για να ειναι καθαροσ ο πουτσοσ μου .Αυτο το κανω ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .
ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων ειναι τερμα βρομομουνες και δεν τους νοιαζει καθολου,σε αντιθεση με'μας που και με πουτανα να παμε,τον εχουμε πεντακαθαρο ξυρισμενο και μοσχομυρωδατο.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.811
Πόντοι
6.166
ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων ειναι τερμα βρομομουνες και δεν τους νοιαζει καθολου,σε αντιθεση με'μας που και με πουτανα να παμε,τον εχουμε πεντακαθαρο ξυρισμενο και μοσχομυρωδατο.
Τυπε εχω μαγαλυτερο αγχοσ με γκομενα παρα με τα κοριτισα επι πληρωμη.Πεσ οτι ο πουτσοσ μου μυριζει .Την αλλη μερα θα τον μαθουν ολοι μανα πατερασ φιλεσ κολλητοι γαμησετα ειναι.

Sboutsam

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Μουνίλα με μπόχα, Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Όταν πλησιάζεις το μουνι και σε πιάνει η μπόχα , υπάρχουν κάποιες οσμές που θέλουν προσοχή.

Η μεταλλική μυρωδιά έχει να κάνει με το αίμα στις έντονες ημέρες τις περιόδου.

Η ψαρίλα συνήθως σημαίνει ότι κάποιο βακτήριο έχει εισέλθει και πως σύντομα θα εξελιχθεί σε βακτηριακή λοίμωξη ή κολπίτιδα.

Πολύ λευκό και παχύρευστο υγρά με μυρωδιά σαν ψωμιού πιθανότητα είναι μυκητίαση.

Μυρωδιά σαν σάπιο χαλασμένο κρέας , υπερβολική ανάπτυξη βακτηρίων από ένα ξένο σώμα που έχει ξεχαστεί μέσα όπως Π.χ. ταμπόν, κομμάτι απο εσώρουχο, κλπ

Η ξινή μυρωδιά συνδέεται με την τριχομονίαση ή αλλιώς τριχομονάδωση. Το παράσιτο αυτό μπορεί να προκαλέσει ουρολοίμωξη ή κολπίτιδα.

Σαν κρεμμύδι ή σκόρδο μυρωδιά έχει να κάνει με τη διατροφή. Αν πλακώνετε στα κρεμμύδια και στα σκόρδα, προφανώς και οι εκκρίσεις και το μουνι θα μυρίζουν έτσι.
Να τις πείτε να κόψει την σκορδαλιά και το πιτόγυρο με απ όλα και έξτρα τζατζίκι.

Ενημερωτικά, άντρες και γυναίκες που καταναλώνουν πολύ ανανά έχουν την καλύτερη μυρωδιά και γεύση στα υγρά τους.

Γενικά θέλει προσοχή οι μυρωδιές πολλές φορές είναι προειδοποίηση ότι υπάρχει θέμα και μόλυνση που μπορεί να μεταδοθεί είτε με το σεξ, είτε με την επαφή!

Αν και εμένα το χειρότερο μου είναι να σου κάτσει μουνι χωρίς μπόχα αλλά με μουνόψειρες. Άλλη κατηγορία αυτή , καλά ξεμπερδέματα.

baker45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
1.761
Πόντοι
206
Πιτσιρικας γυμνασιο πριν καμμια 25αρια χρονια εχω ριξει ενα γκομνακι με τεραστια βυζια, αλλα λιγο ξενρωτο κ φυτουλακι, αρα επεσε ευκολα.
το παω βραδυ σε καβατζα κ αρχιζει το χαμουρεμα.. Της βγαζω μπλουζα.. τεραστια λ λογω ηλικιας αρκετα στητα.. βγαζω σουτχιεν,βασικα αυτο ηθελα, κ βλεπω τα βουνα..
παω να χωσω μουρη αναμεσα κ μου σκαει μια ιδρωτιλα κατω απο τα βυζα.. λεω οκ βαρος πολυ ιδρωσε.. βγαζω παντελονι κ πλην του θαμνου μου σκαει κ απο κει μια απλυτιλα..
Βεβαια τα χρονια εκεινα δυσκολα εβρισκες να τον σφυριξεις.. δεν πλησιασα μουρη στο μουνι, απλα της τον εριξα κ απ την επομενη μξν τον ειδατε.. Το τι βρισιδι μου ειχε ριξει στις φιλες της..Φυσικα δεν την εξεθεσα. αλλα ηταν τραγικη καλτ φαση. σαν κατι τσοντες του 80

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Μουνίλα με μπόχα, Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Όταν πλησιάζεις το μουνι και σε πιάνει η μπόχα , υπάρχουν κάποιες οσμές που θέλουν προσοχή.

Η μεταλλική μυρωδιά έχει να κάνει με το αίμα στις έντονες ημέρες τις περιόδου.

Η ψαρίλα συνήθως σημαίνει ότι κάποιο βακτήριο έχει εισέλθει και πως σύντομα θα εξελιχθεί σε βακτηριακή λοίμωξη ή κολπίτιδα.

Πολύ λευκό και παχύρευστο υγρά με μυρωδιά σαν ψωμιού πιθανότητα είναι μυκητίαση.

Μυρωδιά σαν σάπιο χαλασμένο κρέας , υπερβολική ανάπτυξη βακτηρίων από ένα ξένο σώμα που έχει ξεχαστεί μέσα όπως Π.χ. ταμπόν, κομμάτι απο εσώρουχο, κλπ

Η ξινή μυρωδιά συνδέεται με την τριχομονίαση ή αλλιώς τριχομονάδωση. Το παράσιτο αυτό μπορεί να προκαλέσει ουρολοίμωξη ή κολπίτιδα.

Σαν κρεμμύδι ή σκόρδο μυρωδιά έχει να κάνει με τη διατροφή. Αν πλακώνετε στα κρεμμύδια και στα σκόρδα, προφανώς και οι εκκρίσεις και το μουνι θα μυρίζουν έτσι.
Να τις πείτε να κόψει την σκορδαλιά και το πιτόγυρο με απ όλα και έξτρα τζατζίκι.

Ενημερωτικά, άντρες και γυναίκες που καταναλώνουν πολύ ανανά έχουν την καλύτερη μυρωδιά και γεύση στα υγρά τους.

Γενικά θέλει προσοχή οι μυρωδιές πολλές φορές είναι προειδοποίηση ότι υπάρχει θέμα και μόλυνση που μπορεί να μεταδοθεί είτε με το σεξ, είτε με την επαφή!

Αν και εμένα το χειρότερο μου είναι να σου κάτσει μουνι χωρίς μπόχα αλλά με μουνόψειρες. Άλλη κατηγορία αυτή , καλά ξεμπερδέματα.
Όσοι θέλετε να κάνετε δίαιτα και να μην ακουμπήσετε φαγητό για μηνες διαβάστε αυτά που λέει ο μύστης...

:vomit: :vomit: :vomit:

:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom