Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θυμηθηκα την πρωην μου τωρα, την επαιρνα τηλεφωνο να βρεθουμε και μού τα μασαγε, πύραυλος εγω απο τα νευρα, ρε πουστη μου βρηκε αλλον, εβαλα τις φωνες και τελικα μου ειπε οτι καλυτερα να μην βρεθουμε γιατι δεν ειχε προλαβει να ξυριστει. Της λεω τι να ξυριστεις παιδακι μου, πριν μια εβδομαδα βρεθηκαμε και ειχες ξυριστει, τι προλαβε να βγει? Ε μου λεει κατι εχει βγει, δεν θελω να με σιχαθεις (!) Και έμεινα με το πουλί στο χερι. Το αστειο ειναι οτι δεν εδειξε αναλογη ευαισθησια οταν ειχε περιοδο και γεμισαμε τον τοπο αιματα (φυσικα στ' αρχιδια μου, ωραιοτατο ηταν)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όχι εντάξει. Ας είναι αξύριστο δεν υπάρχει θέμα. Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι φώτο με μαλλιά κανονικά. Ακόμη και στα μπούτια είχα φυτρώσει. Τι στο κόρακα; Λίπασμα έριχναν;
Λίγο αξυριστο πάει στο διάολο αλλά όχι να είναι και σαν τον Τζίμι Χέντριξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι... Κρέμα βάζω μόνο μετά το μπάνιο που νιώθω το προσωπο μου ξηρό
Ενυδατικη. Μαλιστα. Τα υστερα του κοσμου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις άσχημα γουστα δικηγορε. Και χοντρές και αξύριστες. Έχεις και άλλες εκπλήξεις?
Και γαμησια με περιοδο οπως βλεπεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θυμηθηκα την πρωην μου τωρα, την επαιρνα τηλεφωνο να βρεθουμε και μού τα μασαγε, πύραυλος εγω απο τα νευρα, ρε πουστη μου βρηκε αλλον, εβαλα τις φωνες και τελικα μου ειπε οτι καλυτερα να μην βρεθουμε γιατι δεν ειχε προλαβει να ξυριστει. Της λεω τι να ξυριστεις παιδακι μου, πριν μια εβδομαδα βρεθηκαμε και ειχες ξυριστει, τι προλαβε να βγει? Ε μου λεει κατι εχει βγει, δεν θελω να με σιχαθεις (!) Και έμεινα με το πουλί στο χερι. Το αστειο ειναι οτι δεν εδειξε αναλογη ευαισθησια οταν ειχε περιοδο και γεμισαμε τον τοπο αιματα (φυσικα στ' αρχιδια μου, ωραιοτατο ηταν)
Δικαιολογία μου μυρίζει

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
μου χει τυχει γκόμενα που βρωμάγανε απιστευτα τα ποδια της...ωραια γκόμενα,γενικως καθαρη αλλα ειχε εκει θεμα...1-2 μετα την εστειλα δεν αντεξα
πωωωω φίλε αυτό είναι φρικτό... μου χει τύχει κι εμένα 2 φορές σε αδιανόητα ακραίο βαθμό, δηλαδή ξεπερνούσε κάθε φαντασία! ΚΑΙ οι δύο ρε πούστη μου πεντακάθαρες επίσης, η μία πολύ ωραία κιόλας, και τη γούσταρα και σαν άτομο πολύ! Μπορεί να έβγαινε από ντους, και μετά από μια ώρα να σου σκαγε η μπόχα ρε γαμώτο!
Και δεν ήταν να πεις τίποτα παραμελημένα πόδια που είχαν μύκητες κλπ, είχε αλαβάστρινο δερματάκι...κρίμα πραγματικά, πέραν απτην αηδία ένιωθα και άβολα γι αυτή!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Για λίγο δε με νοιάζει το θέμα είναι μη βγαλει την κιλοτα και δω καμια περούκα

Με λίγο αξύριστο εγω την βρίσκω, ισα-ισα να τσιμπάει κιόλας.............. καυλώνεις παραπάνω!

Αν ειναι θάμνος με μεγάλες τρίχες τοτε ειναι σίχαμα!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Εγω ενα φεγγαρι τα ειχα με καποια Ελενα που μυριζε τοσο πολυ το μουνι σε σημειο να μου ερχεται λιποθυμια στο 20 λεπτο.Δεν ειχε καποιο αφροδισιο απλα μυριζε εντονα.Ακομη και οταν πλενοταν στο σημειο μετα απο δεκα λεπτα παλι μυριζε πολυ.
Δεν το αντεξα ρε παιδια και το εληξα.Πιστευω ηταν θεμα ορμονικο,αδενων κλπ αν και δεν ειμαι γιατρος.
Την πρωτη φορα που ειχε τυχει να ειμαστε εξω και να το κανουμε στο αμαξι δεν μπορουσα να οδηγησω μετα.Μιλαμε ζαλιζομουν απο την μποχα.Και δεν ηταν λογω βρωμιας.Απλα κατι ανεδυε το μουνι που δεν αντεχοταν με τιποτα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πωωωω φίλε αυτό είναι φρικτό... μου χει τύχει κι εμένα 2 φορές σε αδιανόητα ακραίο βαθμό, δηλαδή ξεπερνούσε κάθε φαντασία! ΚΑΙ οι δύο ρε πούστη μου πεντακάθαρες επίσης, η μία πολύ ωραία κιόλας, και τη γούσταρα και σαν άτομο πολύ! Μπορεί να έβγαινε από ντους, και μετά από μια ώρα να σου σκαγε η μπόχα ρε γαμώτο!
Και δεν ήταν να πεις τίποτα παραμελημένα πόδια που είχαν μύκητες κλπ, είχε αλαβάστρινο δερματάκι...κρίμα πραγματικά, πέραν απτην αηδία ένιωθα και άβολα γι αυτή!
Ναι είναι κριμα. Και δεν ξέρεις πως να της το πεις για να μη στραβώσει. Αλλά απο την άλλη τι διαολο δεν το ξέρουν ότι έχουν προβλημα?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
πολύ καλό θρεντάκι, βλέπω όλοι μας έχουμε φάει τη μπίχλα με το μυστρί..
Εγώ τι να πω ο φουκαράς, τη χειρότερη μπόχα την έφαγα παρθένος ακόμα, στο πρώτο μουνί που δαχτύλιασα.
Πιτσιρίκα νορμάλ κατά τα άλλα, κλεινόμαστε σε δωμάτιο, πάρτυ γινότανε, βάζω χέρι πλημμύρα το μουνί της και σκορπίζεται η ψαρίλα που σκοτείνιασε όλο το δωμάτιο. Τα μαζεύω κακήν κακως και την κάνω, ντρεπόμουν κιόλας που θα βρώμαγε το δωμάτιο.. Ευτυχώς δεν μου έμεινε τίποτα τραυματικό.
Πάντως βλέπω εδώ ότι σε πολλές μικρής ηλικίας υπάρχει πρόβλημα, δεν προσέχουν και γεμίζουν μήκυτες, κορίτσια αν μας διαβάζει καμία και φακλάνες μαμάδες πείτει στις κόρες σας :
- να αποφεύγουν όσο γίνεται τις δημόσιες τουαλέτες
- να συνηθίσουν να σκουπίζονται με φορά από μπρός τα πίσω (από μουνί προς κώλο)
- μετά το χέσιμο να πλένουν τον κώλο τους
- να προσέχουν πού κάθονται με το στρίνγκ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αυτο ειναι το θεμα της καθαρας δευτερας για οποιον θελει να κανει διαιτα.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.399
Πόντοι
8.815
ξαναλεω οτι πολλες γυριζουν και λενε για εμας τους αντρες οτι ειμαστε οι περισσοτεροι βρομιαρηδες. που κοντευουμε να βγαλουμε κλιμακα μυρωδιας μουνιου εδω μεσα,με τις σαπιομουνες να πουμε. της αλληνης της ειχα βαλει δαχτυλο και μολις το εβγαλα σκυλοβρομαγε λες και το ειχα βαλει σε κωλο ψοφιου ψαριου σε αποσυνθεση.

ε λοιπον πεντακαθαρα μουνια κωλους και ποδια εχω βρει μονο σε βιζιτες,αν θελετε το πιστευετε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
ξαναλεω οτι πολλες γυριζουν και λενε για εμας τους αντρες οτι ειμαστε οι περισσοτεροι βρομιαρηδες. που κοντευουμε να βγαλουμε κλιμακα μυρωδιας μουνιου εδω μεσα,με τις σαπιομουνες να πουμε. της αλληνης της ειχα βαλει δαχτυλο και μολις το εβγαλα σκυλοβρομαγε λες και το ειχα βαλει σε κωλο ψοφιου ψαριου σε αποσυνθεση.

ε λοιπον πεντακαθαρα μουνια κωλους και ποδια εχω βρει μονο σε βιζιτες,αν θελετε το πιστευετε.
Οι ερασιτέχνες πάντα θα υστερούν σε σχέση με επαγγελματίες σε ΠΟΛΛΑ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
πολύ καλό θρεντάκι, βλέπω όλοι μας έχουμε φάει τη μπίχλα με το μυστρί..
Εγώ τι να πω ο φουκαράς, τη χειρότερη μπόχα την έφαγα παρθένος ακόμα, στο πρώτο μουνί που δαχτύλιασα.
Πιτσιρίκα νορμάλ κατά τα άλλα, κλεινόμαστε σε δωμάτιο, πάρτυ γινότανε, βάζω χέρι πλημμύρα το μουνί της και σκορπίζεται η ψαρίλα που σκοτείνιασε όλο το δωμάτιο. Τα μαζεύω κακήν κακως και την κάνω, ντρεπόμουν κιόλας που θα βρώμαγε το δωμάτιο.. Ευτυχώς δεν μου έμεινε τίποτα τραυματικό.
Πάντως βλέπω εδώ ότι σε πολλές μικρής ηλικίας υπάρχει πρόβλημα, δεν προσέχουν και γεμίζουν μήκυτες, κορίτσια αν μας διαβάζει καμία και φακλάνες μαμάδες πείτει στις κόρες σας :
- να αποφεύγουν όσο γίνεται τις δημόσιες τουαλέτες
- να συνηθίσουν να σκουπίζονται με φορά από μπρός τα πίσω (από μουνί προς κώλο)
- μετά το χέσιμο να πλένουν τον κώλο τους
- να προσέχουν πού κάθονται με το στρίνγκ
Πολύ ωραίες συμβουλές τυπε, αλλά αμφιβάλλω αν οι μανάδες τους διαβάζουν αυτό το θέμα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Πανεπιστημιο και μετα απο ενα κλασσικο φοιτητικο παρτι σε σπιτι οπου ηλπιζα να γαμησω, τρωω ακυρο απο επιθυμητους στοχους οποτε μεσα στις καβλες χωνομαι να μπαζωσω με μια "ευκολη". Καταληγουμε στο διαμερισμα της και βγαζοντας της το string σκαει μια τσιπουριλα - καμμενο ντουι. Αλλα αν εισαι 19-20 και οι καβλες ειναι ατσαλενιες δεν παιρνεις χαμπαρι, δεν διστασα ουτε δευτερολεπτο, φορεσα σκουφο και εδωσα αλλα μετα στο ντους περασα 2 στρωσεις αφρολουτρο. Την ξαναγαμησα 2-3 φορες και ηταν οκ παντως.
Τυπε λογικά την πήρες 3ο ή 4ο χέρι εκείνο το βράδυ.... :confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.783
Πόντοι
3.506
Τέλη 10ετίας του 80, γνωρίζω φοιτήτρια που δούλευε barwoman στου Παπατζώρτζ στη Πλατεία Καλογήρων. Γίνεται το κονέ, καταλήγουμε στο σπίτι της. Λαχταριστό γκομενάκι, υπερσέξυ, κορμάκι λαμπάδα και κωλάρα υπονοούμενο για ξέφρενα γαμίσια. Της κατεβάζω το βρακάκι έτοιμος για γλυφομούνι και μόλις χώνω τη μούρη μου και της ανοίγω τα μουνόχειλα με τα δάχτυλα, τρωω τέτοια μπόχα που μου 'ρθε να ξεράσω πάνω της... 40 χρόνια γαμέας, τέτοια μυρωδιά συναγωνιστές, δεν την έχω ξανασυναντήσει πουθενά.

Της χαϊδεψα λίγο το κουμπάκι, της έδωσα μια πίπα για το γαμώτο, προφασίστηκα τον μεθυσμένο και την έκανα τρέχοντας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom