alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Βαζεις και κρεμα νυκτός για τις ρυτιδες?Πάω να κοιμηθώ γιατί δε θα σε αντέξω.
Βαζεις και κρεμα νυκτός για τις ρυτιδες?Πάω να κοιμηθώ γιατί δε θα σε αντέξω.
Οχι... Κρέμα βάζω μόνο μετά το μπάνιο που νιώθω το προσωπο μου ξηρόΒαζεις και κρεμα νυκτός για τις ρυτιδες?
Λίγο αξυριστο πάει στο διάολο αλλά όχι να είναι και σαν τον Τζίμι ΧέντριξΌχι εντάξει. Ας είναι αξύριστο δεν υπάρχει θέμα. Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι φώτο με μαλλιά κανονικά. Ακόμη και στα μπούτια είχα φυτρώσει. Τι στο κόρακα; Λίπασμα έριχναν;
Ενυδατικη. Μαλιστα. Τα υστερα του κοσμου.Οχι... Κρέμα βάζω μόνο μετά το μπάνιο που νιώθω το προσωπο μου ξηρό
Και γαμησια με περιοδο οπως βλεπειςΈχεις άσχημα γουστα δικηγορε. Και χοντρές και αξύριστες. Έχεις και άλλες εκπλήξεις?
Δικαιολογία μου μυρίζειΘυμηθηκα την πρωην μου τωρα, την επαιρνα τηλεφωνο να βρεθουμε και μού τα μασαγε, πύραυλος εγω απο τα νευρα, ρε πουστη μου βρηκε αλλον, εβαλα τις φωνες και τελικα μου ειπε οτι καλυτερα να μην βρεθουμε γιατι δεν ειχε προλαβει να ξυριστει. Της λεω τι να ξυριστεις παιδακι μου, πριν μια εβδομαδα βρεθηκαμε και ειχες ξυριστει, τι προλαβε να βγει? Ε μου λεει κατι εχει βγει, δεν θελω να με σιχαθεις (!) Και έμεινα με το πουλί στο χερι. Το αστειο ειναι οτι δεν εδειξε αναλογη ευαισθησια οταν ειχε περιοδο και γεμισαμε τον τοπο αιματα (φυσικα στ' αρχιδια μου, ωραιοτατο ηταν)
Ε ενταξει, μπορει. Δεν πειραζειΔικαιολογία μου μυρίζει
Θα του άρεσε το καταιφι τουΚάποιος είχε γράψει θέλω να έχει μαλλιά το μουνί να τα γλείφω και να τα τρώω.
πωωωω φίλε αυτό είναι φρικτό... μου χει τύχει κι εμένα 2 φορές σε αδιανόητα ακραίο βαθμό, δηλαδή ξεπερνούσε κάθε φαντασία! ΚΑΙ οι δύο ρε πούστη μου πεντακάθαρες επίσης, η μία πολύ ωραία κιόλας, και τη γούσταρα και σαν άτομο πολύ! Μπορεί να έβγαινε από ντους, και μετά από μια ώρα να σου σκαγε η μπόχα ρε γαμώτο!μου χει τυχει γκόμενα που βρωμάγανε απιστευτα τα ποδια της...ωραια γκόμενα,γενικως καθαρη αλλα ειχε εκει θεμα...1-2 μετα την εστειλα δεν αντεξα
Για λίγο δε με νοιάζει το θέμα είναι μη βγαλει την κιλοτα και δω καμια περούκα
Σα μαλλί της γριάς δηλαδήΚάποιος είχε γράψει θέλω να έχει μαλλιά το μουνί να τα γλείφω και να τα τρώω. χαχαχαχα
Ναι είναι κριμα. Και δεν ξέρεις πως να της το πεις για να μη στραβώσει. Αλλά απο την άλλη τι διαολο δεν το ξέρουν ότι έχουν προβλημα?πωωωω φίλε αυτό είναι φρικτό... μου χει τύχει κι εμένα 2 φορές σε αδιανόητα ακραίο βαθμό, δηλαδή ξεπερνούσε κάθε φαντασία! ΚΑΙ οι δύο ρε πούστη μου πεντακάθαρες επίσης, η μία πολύ ωραία κιόλας, και τη γούσταρα και σαν άτομο πολύ! Μπορεί να έβγαινε από ντους, και μετά από μια ώρα να σου σκαγε η μπόχα ρε γαμώτο!
Και δεν ήταν να πεις τίποτα παραμελημένα πόδια που είχαν μύκητες κλπ, είχε αλαβάστρινο δερματάκι...κρίμα πραγματικά, πέραν απτην αηδία ένιωθα και άβολα γι αυτή!
Οι ερασιτέχνες πάντα θα υστερούν σε σχέση με επαγγελματίες σε ΠΟΛΛΑ.ξαναλεω οτι πολλες γυριζουν και λενε για εμας τους αντρες οτι ειμαστε οι περισσοτεροι βρομιαρηδες. που κοντευουμε να βγαλουμε κλιμακα μυρωδιας μουνιου εδω μεσα,με τις σαπιομουνες να πουμε. της αλληνης της ειχα βαλει δαχτυλο και μολις το εβγαλα σκυλοβρομαγε λες και το ειχα βαλει σε κωλο ψοφιου ψαριου σε αποσυνθεση.
ε λοιπον πεντακαθαρα μουνια κωλους και ποδια εχω βρει μονο σε βιζιτες,αν θελετε το πιστευετε.
Πολύ ωραίες συμβουλές τυπε, αλλά αμφιβάλλω αν οι μανάδες τους διαβάζουν αυτό το θέμαπολύ καλό θρεντάκι, βλέπω όλοι μας έχουμε φάει τη μπίχλα με το μυστρί..
Εγώ τι να πω ο φουκαράς, τη χειρότερη μπόχα την έφαγα παρθένος ακόμα, στο πρώτο μουνί που δαχτύλιασα.
Πιτσιρίκα νορμάλ κατά τα άλλα, κλεινόμαστε σε δωμάτιο, πάρτυ γινότανε, βάζω χέρι πλημμύρα το μουνί της και σκορπίζεται η ψαρίλα που σκοτείνιασε όλο το δωμάτιο. Τα μαζεύω κακήν κακως και την κάνω, ντρεπόμουν κιόλας που θα βρώμαγε το δωμάτιο.. Ευτυχώς δεν μου έμεινε τίποτα τραυματικό.
Πάντως βλέπω εδώ ότι σε πολλές μικρής ηλικίας υπάρχει πρόβλημα, δεν προσέχουν και γεμίζουν μήκυτες, κορίτσια αν μας διαβάζει καμία και φακλάνες μαμάδες πείτει στις κόρες σας :
- να αποφεύγουν όσο γίνεται τις δημόσιες τουαλέτες
- να συνηθίσουν να σκουπίζονται με φορά από μπρός τα πίσω (από μουνί προς κώλο)
- μετά το χέσιμο να πλένουν τον κώλο τους
- να προσέχουν πού κάθονται με το στρίνγκ
Τυπε λογικά την πήρες 3ο ή 4ο χέρι εκείνο το βράδυ....Πανεπιστημιο και μετα απο ενα κλασσικο φοιτητικο παρτι σε σπιτι οπου ηλπιζα να γαμησω, τρωω ακυρο απο επιθυμητους στοχους οποτε μεσα στις καβλες χωνομαι να μπαζωσω με μια "ευκολη". Καταληγουμε στο διαμερισμα της και βγαζοντας της το string σκαει μια τσιπουριλα - καμμενο ντουι. Αλλα αν εισαι 19-20 και οι καβλες ειναι ατσαλενιες δεν παιρνεις χαμπαρι, δεν διστασα ουτε δευτερολεπτο, φορεσα σκουφο και εδωσα αλλα μετα στο ντους περασα 2 στρωσεις αφρολουτρο. Την ξαναγαμησα 2-3 φορες και ηταν οκ παντως.