Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πολύ καλό θρεντάκι, βλέπω όλοι μας έχουμε φάει τη μπίχλα με το μυστρί..
Εγώ τι να πω ο φουκαράς, τη χειρότερη μπόχα την έφαγα παρθένος ακόμα, στο πρώτο μουνί που δαχτύλιασα.
Πιτσιρίκα νορμάλ κατά τα άλλα, κλεινόμαστε σε δωμάτιο, πάρτυ γινότανε, βάζω χέρι πλημμύρα το μουνί της και σκορπίζεται η ψαρίλα που σκοτείνιασε όλο το δωμάτιο. Τα μαζεύω κακήν κακως και την κάνω, ντρεπόμουν κιόλας που θα βρώμαγε το δωμάτιο.. Ευτυχώς δεν μου έμεινε τίποτα τραυματικό.
Πάντως βλέπω εδώ ότι σε πολλές μικρής ηλικίας υπάρχει πρόβλημα, δεν προσέχουν και γεμίζουν μήκυτες, κορίτσια αν μας διαβάζει καμία και φακλάνες μαμάδες πείτει στις κόρες σας :
- να αποφεύγουν όσο γίνεται τις δημόσιες τουαλέτες
- να συνηθίσουν να σκουπίζονται με φορά από μπρός τα πίσω (από μουνί προς κώλο)
- μετά το χέσιμο να πλένουν τον κώλο τους
- να προσέχουν πού κάθονται με το στρίνγκ
Μου έχει τυχει και μένα τυπε στα 17.Της βγάζω τη κιλοτα και ήταν τίγκα αξυριστη με μπίχλα πανω. Όπως της το έβγαλα έτσι της το ξανά έβαλα από τότε μου έχει μείνει ψυχολογικο και Αποφευγω το Γλυφομούνι

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Πριν πολλά χρόνια γνωστή μου νοσηλεύτρια που ήξερα ότι είχε καψούρα μαζί μου. Πάμε ξενοδοχείο (απρογραμμάτιστο), μου λέει να πλύνω τα χέρια μου(!!!), κάνω μπανάκι, δεν κάνει τίποτα. Εξαιρετικός πεοθηλασμός, αλλά μόλις της βγάζω την κυλότα πετάγονται από το δάσος του αμαζονίου αράχνες, νυχτερίδες, ιπτάμενα ψάρια και σάπια μαλάκια αλιευμένα προ μηνός. Σαν να ξεθαψαν πτώμα 40 ημερών ένα πράγμα....
Λόγω ξηρασίας της εποχής την γάμησα εννοείται με προφυλακτικό, πάντα με τον φόβο ότι μπορεί κάτι να μου τον δαγκώσει εκεί μέσα, κρατώντας την αναπνοή μου γιατί η μυρωδιά είχε ποτίσει όλο το δωμάτιο. Ομολογουμένως αξιοσημείωτη αντοχή στην αναερόβια άσκηση....

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Μιλάμε για την κλασική εσάνς απόσταγμα κρέμα γάλακτος που έχει μαριναριστεί σε άπλυτη καλτσα με λίγο τσενταρ για γεύση;
Αν η κρέμα γάλακτος έχει μείνει εκτός ψυγείου μια εβδομάδα τον Αύγουστο και η άπλυτη κάλτσα ανήκει σε άστεγο με γάγγραινα στο μεγάλο δάκτυλο, ναι πλησιάζει λιγάκι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αντε, να καταθεσω κι εγω την αποψάρα μου.
Παλιοτερα, οι γυναικες ειχαν τριχα κατω, και οσο να'ναι η τριχα κραταει τα μικροβια εκτος του κολπου. Το ξυρισμα ειναι εντελως ανθυγιεινο οσο κι αν σας φαινεται περιεργο. Για καποιο λογο εχει τριχα εκει η γυναικα. Η τριχα με ενα πλυσιμο καθαριζει, αν ομως το μικροβιο μπει μεσα στο μουνι, γαμησε τα. Επισης, καποτε οι γυναικες φορουσαν ΕΣΩΡΟΥΧΟ. Που οσο να' ναι επισης προφυλασσει. Ενω τωρα φορανε ολες κατι κορδονια. Μπρος και πισω. Αρα λοιπον τριχα δεν υπαρχει, κυλοτα δεν υπαρχει, ολα τα μικροβια μεσα. Αλλά το βρισκετε πολυ σεξυ να ειναι το μουνι γλομπος και να φορανε και κορδονια για εσωρουχα. Ε φατε την βρωμα απο τα μικροβια και τους μυκητες.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Αντε, να καταθεσω κι εγω την αποψάρα μου.
Παλιοτερα, οι γυναικες ειχαν τριχα κατω, και οσο να'ναι η τριχα κραταει τα μικροβια εκτος του κολπου. Το ξυρισμα ειναι εντελως ανθυγιεινο οσο κι αν σας φαινεται περιεργο. Για καποιο λογο εχει τριχα εκει η γυναικα. Η τριχα με ενα πλυσιμο καθαριζει, αν ομως το μικροβιο μπει μεσα στο μουνι, γαμησε τα. Επισης, καποτε οι γυναικες φορουσαν ΕΣΩΡΟΥΧΟ. Που οσο να' ναι επισης προφυλασσει. Ενω τωρα φορανε ολες κατι κορδονια. Μπρος και πισω. Αρα λοιπον τριχα δεν υπαρχει, κυλοτα δεν υπαρχει, ολα τα μικροβια μεσα. Αλλά το βρισκετε πολυ σεξυ να ειναι το μουνι γλομπος και να φορανε και κορδονια για εσωρουχα. Ε φατε την βρωμα απο τα μικροβια και τους μυκητες.
ακριβώς έτσι ... ούτε γυναικολόγος να ήσουν !!!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Γκομενα που συζουσα μαζι της μπηκε για μπανιο και βγαινοντας
πηγα να παιξω πινελο και πακετωθηκα απο την κωλιλα που μου εσκασε
στην μουρη οταν της ανοιξα τα κωλομαγουλα.. :confused:
Επισης στουντιοκοριτσο παλια που παιζαμε πολυ πρωκτικο μετα απο
δικια της παροτρυνση γαμωντας την σκληρα απο κωλο τον εβγαλα
αποτομα να δω το εργο μου στον σφιγκτηρα της και μαζι με το εργο μου
βγηκε και αρωμα κατευθειαν απο κολαση...
Ευτυχως μονο αρωμα και οχι σκατα..
Βρωμα μουνιου πολυ ομως ειχα φαει απο πρωην στα 20 μας που το ζωον
ηταν τιγκα στο μικροβιο και στον μυκητα και ειχαμε παθει και καμια 10αρια
φορες ουρολοιμωξη..:headbang:
Αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γκομενα που συζουσα μαζι της μπηκε για μπανιο και βγαινοντας
πηγα να παιξω πινελο και πακετωθηκα απο την κωλιλα που μου εσκασε
στην μουρη οταν της ανοιξα τα κωλομαγουλα.. :confused:
Επισης στουντιοκοριτσο παλια που παιζαμε πολυ πρωκτικο μετα απο
δικια της παροτρυνση γαμωντας την σκληρα απο κωλο τον εβγαλα
αποτομα να δω το εργο μου στον σφιγκτηρα της και μαζι με το εργο μου
βγηκε και αρωμα κατευθειαν απο κολαση...
Ευτυχως μονο αρωμα και οχι σκατα..
Βρωμα μουνιου πολυ ομως ειχα φαει απο πρωην στα 20 μας που το ζωον
ηταν τιγκα στο μικροβιο και στον μυκητα και ειχαμε παθει και καμια 10αρια
φορες ουρολοιμωξη..:headbang:
Αυτα.
1) Αυτο παλι, που γαματε κωλο (σκληρα κιολας) και περιμενετε οταν τον βγαλετε να γεμισει ο χωρος με ενα διακριτικο αρωμα λεβαντας, με ξεπερνα. Σε κωλο βαζεις τον πουτσο σου, στο εντερο που η δουλεια του ειναι να αποβαλλει σκατα, επομενως σκατιλα θα μυρισει ο χωρος, τι δεν καταλαβαινετε?
2) Αντιβιοτικα δεν κυκλοφορουσαν τοτε?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
1) Αυτο παλι, που γαματε κωλο (σκληρα κιολας) και περιμενετε οταν τον βγαλετε να γεμισει ο χωρος με ενα διακριτικο αρωμα λεβαντας, με ξεπερνα. Σε κωλο βαζεις τον πουτσο σου, στο εντερο που η δουλεια του ειναι να αποβαλλει σκατα, επομενως σκατιλα θα μυρισει ο χωρος, τι δεν καταλαβαινετε?
2) Αντιβιοτικα δεν κυκλοφορουσαν τοτε?
Οχι ολα καλα απλως εγω εχω και ευαισθησια και την κονομαω στο μπαμ
την ουρολοιμωξη.
Μην το λες αυτο με τον κωλο.Γαμαω χρονια κοριτσια εργαζομενα ελαχιστες οι φορες
που εσκασαν μυρωδιες.
Αυτες που δινουν κωλο γνωριζουν και το κλυσμα φιλε Αλεξ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι ολα καλα απλως εγω εχω και ευαισθησια και την κονομαω στο μπαμ
την ουρολοιμωξη.
Μην το λες αυτο με τον κωλο.Γαμαω χρονια κοριτσια εργαζομενα ελαχιστες οι φορες
που εσκασαν μυρωδιες.
Αυτες που δινουν κωλο γνωριζουν και το κλυσμα φιλε Αλεξ.
Μα δεν ειναι δυνατον να κανεις κλυσμα καθε μερα, ούτε να μενει η κοπελα νηστικη επι ωρες μπας και βρεθει κατι στο εντερο της, δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Μα δεν ειναι δυνατον να κανεις κλυσμα καθε μερα, ούτε να μενει η κοπελα νηστικη επι ωρες μπας και βρεθει κατι στο εντερο της, δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Ε καλα δεν δοκιμασα να δω αν γαμιουνται 24/7 απο τον κωλο ρε Αλεξ.
Θελω να πω οτι ηταν καθαρες οι πιο πολλες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Στη 10η φορά έχω βαρεθεί αυτή που γαμαω... Και τις περισσότερες στο πρώτο γαμησι αφου τελειώσω θέλω ως δια μαγείας να εξαφανιστουν από μπροστά μου.
Σε 3 μερες τις βαριεσαι δηλαδη τυπε ? γιατι καινουργια γκομενα σιγουρα την περνας 3 χερια την ημερα. τουλαχιστον για ενα μηνα. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε 3 μερες τις βαριεσαι δηλαδη τυπε ? γιατι καινουργια γκομενα σιγουρα την περνας 3 χερια την ημερα. τουλαχιστον για ενα μηνα. :confused: :confused: :confused:
Ανάλογα τη γκομενα. Κάποιες ναι δε μου κάνει κεφι να τις ξανά γαμησω. Αλλά για χρόνια μια γκομενα ποτε δε μπόρεσα, η μεγαλύτερη διάρκεια μου είναι ένας χρόνος και ειχα ξενερωσει πολυ πιο πριν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι όμως τόσο το σεξουαλικό κομμάτι που με κουράζουν στις σχέσεις όσο αλλά πράγματα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Α μην το λες...το κλύσμα πρέπει να είναι μέρος της προετοιμασίας για έξοδο μιας γυναίκας...πλένεται, φτιάχνει μαλλί, βάφεται, χτυπάει κλύσμα, ντύνεται, βγαίνει...
Άλλωστε είναι εντελώς ακίνδυνο:headbang:... Άσε που και να μην γαμηθεί, μηδενίζει την πιθανότητα να την πιάσει το χέσιμο στο bar και να καταχέσει την τουαλέτα. Σημαντικότατο.

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.822
Πόντοι
6.166
Ρε μαγκες με το μπαρδον αλλα ολοι εσεις λετε οτι μυρισει κλπ αλλα δεν διαβασα να το εχει καταλαβει η γκομενα οτι μυρισει το μουνι της;?;?;Αποκλειεται εδω γραφεται οτι μυρισε ολο το δωματιο .Αρα το ξερει οτι εχει θεμα και κανει την παλαβη ;?;? Επισης δεν διαβασα εναν να της πει μωρη τι θα γινει πεθαναμε απο την μποχα .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ενα νημα μνημειο ρομαντισμου και αδολης αγαπης.
Για να συνδραμω και γω δεν νομιζω οτι υπαρχει ατομο που να μην εχει περασει απο την εμπειρια του «εσσνς».
προσωπικα πριν χρονια, με Βρεττανιδα υπηκοο η οποια πηρε χαμπαρι οτι στο «κατω διαμερισμα» εχει πεθανει κατι οταν εβαλα το δαχτυλακι μου και διακριτικα μου ζητησε να πεταχτει στο μπανιο για φρεσκάρισμα. Εγω εκεινη την ωρα εψαχνα εξοπλισμο απο Τσερνομπιλ για να αντιμετωπισω την κατασταση οποτε ανακουφισμενος συναινεσα με ενα «good idea!».
Η πλακα βεβαια ειναι οτι τα τελευταια χρονια εχουν βγει πολλα σκευασματα για την αντιμετωπιση ενδοκολπικων λοιμωξεων και την πλυση της περιοχης, προφανως διοτι πλεον ειναι πολυ συνηθες για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.
παντως απ ‘ οτι διαβαζω η «ιχθυόσκαλα» καλα κρατει ακομα….δυστυχως!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Ενα νημα μνημειο ρομαντισμου και αδολης αγαπης.
Για να συνδραμω και γω δεν νομιζω οτι υπαρχει ατομο που να μην εχει περασει απο την εμπειρια του «εσσνς».
προσωπικα πριν χρονια, με Βρεττανιδα υπηκοο η οποια πηρε χαμπαρι οτι στο «κατω διαμερισμα» εχει πεθανει κατι οταν εβαλα το δαχτυλακι μου και διακριτικα μου ζητησε να πεταχτει στο μπανιο για φρεσκάρισμα. Εγω εκεινη την ωρα εψαχνα εξοπλισμο απο Τσερνομπιλ για να αντιμετωπισω την κατασταση οποτε ανακουφισμενος συναινεσα με ενα «good idea!».
Η πλακα βεβαια ειναι οτι τα τελευταια χρονια εχουν βγει πολλα σκευασματα για την αντιμετωπιση ενδοκολπικων λοιμωξεων και την πλυση της περιοχης, προφανως διοτι πλεον ειναι πολυ συνηθες για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.
παντως απ ‘ οτι διαβαζω η «ιχθυόσκαλα» καλα κρατει ακομα….δυστυχως!
Όπως αντίστοιχα και το τυροκομείο για πολλούς από εμάς Βέβαια όσοι ασχολούμαστε με το σπορ, θεωρώ πως είμαστε υποψιασμένοι αλλά η πραγματικότητα είναι πως οι περισσότεροι άντρες δεν το έχουν και πολύ με την επιμελή καθαριότητα του εργαλείου και της περιοχής γενικότερα. Μερικοί μάλιστα την ονομάζουν και "βαρβατίλα" και καμαρώνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom