Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Το να σου τυχει αυτο με γυναικα που βγαινεις πρωτη φορα οπως εμενα ειναι οτι χειροτερο και σημαντικο για την συνεχεια. Αν τυχει αφου εχεις την εχεις γαμησει πρωτα καποιες φορες, αντιμετωπιζεται πιο ευκολα για τις επομενες.
οχι για πρωτα ραντεβου λεω...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η αιτία που έχω συχαθει σύντροφό. Μύριζαν τα υγρά της πολύ απαίσια αλλά και το μουνι της είχε σάπια γεύση αρκετά. Μια φορά μόνο λίγο πριν σπάσω τη μέση μου απ' το μέσα έξω ή πάθω ανακοπή τη γαμουσαν με μανία και της βάζω δάχτυλο καπάκια και κάνει σκουιρτλ. Παιδιά τέτοια βρώμα δε θα τη ξεχάσω π-ο-τ-ε. Είχε βρωμισεο όλο το δωμάτιο. Δύο τα τεινα μιας και δε πήρα απάντηση ποτέ. Ή ήταν βρωμιαρα-το αποκλείω ή είχε φάει το πουτσο του αιώνα και ακαποτα και όλα με αποτέλεσμα να μυρίζει σαν ληγμένη κονσέρβα το μουνι της.
To πιο πιθανό να είχε ενεργή βακτηρίωση. Η πιο συνηθισμένη αιτία έντονης ψαρίλας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μου χει τυχει γκόμενα που βρωμάγανε απιστευτα τα ποδια της...ωραια γκόμενα,γενικως καθαρη αλλα ειχε εκει θεμα...1-2 μετα την εστειλα δεν αντεξα

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Λιγο απο αυτο να βαζετε και θα ειστε μες στην καυλα.

Συνημμένα

• everyday-ugro-katharismou-euaisthitis-perioxis-natural-fresh-aloi-xamomili-200ml.jpg
    everyday-ugro-katharismou-euaisthitis-perioxis-natural-fresh-aloi-xamomili-200ml.jpg
    255,1 KB · Εμφανίσεις: 78

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Πριν 1 μηνα πρωτη φορα με μια 25χρονη Ουκρανη του χωρου,απλο προγραμμα και οπως με πιπωνε,ειχε φερει το κωλαρακι της στο προσωπο μου και της το εγλειφα,οχι κωλοτρυπα,τα κωλομαγουλα της φιλαγα.Το δερμα της κατασπρο,μυριζε κατι αναμεσα σε βανιλια και καρυδα.Κοιταω μουνακι κατασπρο και μικροσκοπικο.Τεσπα,ολα κομπλε,πεντακαθαρη η ατιμη σκεφτομαι,την επομενη φορα λεω θα παρω 69 προγραμμα να γουσταρω.Οντως,την επομενη φορα παιρνω 69,ξεκιναμε και πεφτω με μανια στο μουνακι της.Ενα πραγμα απιστευτο,δεν μυριζε τιποτα,τιποτα ομως.Σπατουλαρισμα κανονικα,κωλοτρυπιδα πεντακαθαρη,δεν υπηρχε η παραμικρη μυρωδια ή γευση,μονο παλι μια ελαφρια μυρωδια βανιλιας απο μια μαλακια που ειχε βαλει.Εχωνα την γλωσσα με μανια στην τρυπουλα της και δεν εχω δοκιμασει πιο καθαρο μουνι.Η συγκεκριμενη κοπελα ηταν η πιο καθαρη που μου εχει τυχει ποτε.

Αντιθετως μου εχει τυχει πριν καμια 10ετια κοπελα πολυ εμφανισημη της οποιας μυριζαν τα ποδια φουλ.Βρωμομουνα δεν μου εχει τυχει,ισως 1-2 που μυριζαν ελαχιστα τα υγρα τους,οχι κατι το σημαντικο βεβαια αλλα μια ανεπαισθητη μυρωδια υπηρχε.Τυχερος ειμαι μου φαινεται μεχρι τωρα.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
736
Πόντοι
81
Πανεπιστημιο και μετα απο ενα κλασσικο φοιτητικο παρτι σε σπιτι οπου ηλπιζα να γαμησω, τρωω ακυρο απο επιθυμητους στοχους οποτε μεσα στις καβλες χωνομαι να μπαζωσω με μια "ευκολη". Καταληγουμε στο διαμερισμα της και βγαζοντας της το string σκαει μια τσιπουριλα - καμμενο ντουι. Αλλα αν εισαι 19-20 και οι καβλες ειναι ατσαλενιες δεν παιρνεις χαμπαρι, δεν διστασα ουτε δευτερολεπτο, φορεσα σκουφο και εδωσα αλλα μετα στο ντους περασα 2 στρωσεις αφρολουτρο. Την ξαναγαμησα 2-3 φορες και ηταν οκ παντως.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.205
Πόντοι
12.756
ειμαι κωλοφαρδος δεν μου εχουν τυχει τετοια σκηνικα :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
θυμάμαι ειχα βγει με μια κάποτε και αφου καυλωσαμε ασχημα,καναμε κουβέντα για σπιτι...την ειδα θετικη αλλα μαγκωμενη σαν να ηθελε κατι να μου πει.της λεω τι τρεχει πες.."δεν εχω ξυριστει μου λεει :tooth:" ωραια παμε σπιτι σου,ξυρισου και σε περιμενω απο κατω 10 λεπτακια :confused: .....μετα φυσικα μου ήρθε στη πένα
Ρε φίλε τι θα παθαινες δηλαδη με λιγη τριχουλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειμαι κωλοφαρδος δεν μου εχουν τυχει τετοια σκηνικα :tooth:
Αποφευγεις το πηδημα να υποθεσω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε τι θα παθαινες δηλαδη με λιγη τριχουλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αποφευγεις το πηδημα να υποθεσω
Για λίγο δε με νοιάζει το θέμα είναι μη βγαλει την κιλοτα και δω καμια περούκα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ε αμα είσαι με κάποια για πάρα πολύ καιρό σιγά μην είναι στη πένα 24/7. Στην αρχή θα ναι λίγες. με το καιρό δε γαμιέται θα σου πει θα τον βάζεις κι έτσι.
Ναι αλλά πρόσεξε εδώ μια λεπτομέρεια.. Τον πρώτο καιρό θα είναι στη πένα..μετα οκ δεκτο να χαλαρώσει... Όταν όμως μετά τη χαλαρωση ξανά αρχίσει την πενα, μετά είναι υποπτο :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Χαχα κάπου υπήρχε ένα νήμα με λάτρεις αξυριστων αιδειων . Είχε κάποιες πολύ ακραίες φωτό. Θυμάμαι πήγα να κάνω εμετο.
Πολυ ευαισθητούλικα εχουν γινει τα στομαχακια σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)