Πριν 1 μηνα πρωτη φορα με μια 25χρονη Ουκρανη του χωρου,απλο προγραμμα και οπως με πιπωνε,ειχε φερει το κωλαρακι της στο προσωπο μου και της το εγλειφα,οχι κωλοτρυπα,τα κωλομαγουλα της φιλαγα.Το δερμα της κατασπρο,μυριζε κατι αναμεσα σε βανιλια και καρυδα.Κοιταω μουνακι κατασπρο και μικροσκοπικο.Τεσπα,ολα κομπλε,πεντακαθαρη η ατιμη σκεφτομαι,την επομενη φορα λεω θα παρω 69 προγραμμα να γουσταρω.Οντως,την επομενη φορα παιρνω 69,ξεκιναμε και πεφτω με μανια στο μουνακι της.Ενα πραγμα απιστευτο,δεν μυριζε τιποτα,τιποτα ομως.Σπατουλαρισμα κανονικα,κωλοτρυπιδα πεντακαθαρη,δεν υπηρχε η παραμικρη μυρωδια ή γευση,μονο παλι μια ελαφρια μυρωδια βανιλιας απο μια μαλακια που ειχε βαλει.Εχωνα την γλωσσα με μανια στην τρυπουλα της και δεν εχω δοκιμασει πιο καθαρο μουνι.Η συγκεκριμενη κοπελα ηταν η πιο καθαρη που μου εχει τυχει ποτε.
Αντιθετως μου εχει τυχει πριν καμια 10ετια κοπελα πολυ εμφανισημη της οποιας μυριζαν τα ποδια φουλ.Βρωμομουνα δεν μου εχει τυχει,ισως 1-2 που μυριζαν ελαχιστα τα υγρα τους,οχι κατι το σημαντικο βεβαια αλλα μια ανεπαισθητη μυρωδια υπηρχε.Τυχερος ειμαι μου φαινεται μεχρι τωρα.