Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
εφοσον ηταν και τρελα μουνια οπως λες θα πρεπε να προσεχουν πιο πολυ :S :S :S τωρα για τις χοντρες(εννοεις και ντινακι ε? :grin: ) ιδρωνουν πιο ευκολα,θεμα διατροφης κλπ(μακριααα απο μας)
Ντινακι σε λίγο στο Σκάι... :wanker:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
Παιδες, την μποχα του μουνιου ο,τι και να κανουμε δεν την γλυτώνουμε!
Εκτος κι εάν πεσουμε σε κανα λαχειακι απ αυτές που μυριζουν εκ φυσικου τους ωραια...

Προσωπικα μου χουν τυχει ουκ ολιγα σκηνικα, ως φανατικος γλειφομουνακιας:

1) τυπισσα με την οποια τραβιέμαι τωρα καλη η ωρα, αναδυει μια πολύ ελαφρια ψαριλα, η οποια ευτυχως φευγει ευκολα, αλλα η γευση παρ'ολα αυτά είναι μια χαρα. Σιγουρα κατι εχει να κανει με τον ιδρωτα και το πεχα, καθως παρατηρησα ότι αν ιδρωσει μυριζει πιο ευκολα από άλλες.

2) Εχει τυχει μουνακι να μοσχοβολάει, και με το που παιρνω φορα να βουτήξω, ΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!!-οξινο λες κι εγλειφα πολο μπαταριας μαγκες! ηλεκτριστηκαν τα δοντια μου λεμε, και παρεμεινα ξύπνιος λογω ανατριχίλας.

3) 'Βουτυρακι'....εάν σου τυχει ναναι αοσμο, είναι σχετικα βρωσιμο, αλλα μονο για μερακλήδες! Αν βρωμάει, τοτε παιζει λοιμωξη! Κολπιτιδα κατά πασα πιθανοτητα, όπως και το παραπανω.

4) ηταν μια μερκα χρονια πριν, ωραια γκομενα, λιγο ανορεξικη δυστυχως, και πεντακαθαρη!
Ε, λοιπον, η γευση που βγαλε το μουνι της, δεν περιγράφεται μαγκες: δεν μιλαμε για ξυνιλα η ιδρωτιλα, αλλα για κατι ΠΟΛΥ χειροτερο-σαν χαλασμενο μπροκολο ένα πραγμα....Φανταστείτε για 20 δευτερόλεπτα το πολύ να την εγλειψα, και αυτή η φρικωδης γευση αναδυοταν στον οισοφαγο μου για μια μερα ολοκληρη, και με στοιχειωσε! Εκτοτε δεν την ξαναδα την συγκεκριμενη....Δεν ξερω τι σκατα ειχε, τουλάχιστον ζω ακομα...

5) και το καλυτερο για το τελος: ημουν 22-23 και εκανα 69 με μια τυπισσα, η οποια ειχε στησει την πανεμορφη κωλαρα της στο προσωπο μου. Μιλαμε για θεσπεσιο κωλο, επιμελως αποτριχωμένος κι ένα μουνακι πανεμορφο και ροδαλο. -Ειχε παρει λιγο χρωμα περιμετρικα ο πρωκτος της, όπως και είναι φυσιολογικο (δεν εκανε λευκανση πρωκτου κιολας το κοριτσι)..
Πανω λοιπον στην καυλα, της ανοιγω τα κωλομερια και βουταω με μανια την γλωσσα μου στο κωλαρακι της...και νιώθω...μια ΓΛΙΤΣΑ στην ακρη της γλωσσας μου..ΠΙΚΡΗ! εντρομος κοιταω την σουφρα της, και ανακαλύπτω πως το καφε 'δαχτυλιδι' ηταν απλα απομειναρι από το μεσημεριανο χεσιμο της εν λογω κυριας! και ένα μερος του ειχε φυγει καθως βρισκοταν πανω στην γλωσσα μου!!!....

Καλο μεσημερι σε ολους....
σκληρα βιωματα τυπε ρισπεκτ... :(

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
σκληρα βιωματα τυπε ρισπεκτ... :(

τα ευχαριστω τυπε-ολα μες στο πρόγραμμα είναι παντως, θα τυχουν σ ολους τετοια (δυστυχως).
Το θεμα είναι να χουμε κουραγιο και να μην μασαμε!
Βρωμαει/ξεβρωμαει ας τον φαει πρωτα, και μετα 'γεια σας΄ αμα είναι!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Εμενα μια φορα μου ετυχε να παω να γλειψω μουνι κορασιδας και μυρισε εντονα αμμωνια, οταν πλησιασα πιο κοντα μυριζε και λιγο σαπια περιοδο,
τι να κανω την εγλειψα γιατι της το ειχα υποσχεθει. Πηγα εκανα γαργαρες με λιστεριν και ολα κομπλε.
Τύπε τώρα πλέον γνωρίζεις και την fanta . Την επόμενη φορά να την εμπιστευτείς. Κι ωραία μυρίζει και γεύση εχει, ρίχνεις και κάτι ρεψίματα και προστατεύει από ασθένειες.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.190
Πόντοι
206
ΜΑΛΑΚΕς το καλυτερο θρεντ ever. παλι γυμνασα το μοναδικο μου κοιλιακο απο τα γελια......

πλακα πλακα η μυρωδια ειναι σε καθε ανθρωπο διαφορετικη .. σε αλλους ποιο εντονη , σε αλλους ποιο απαλη... Η διατροφη παιζει ρολο , το νερο , χιλια δυο τελος παντων...
και μενα μου ετυχε γκομενα που μυριζε το μουνι της αλλα οχι αποκρουστικα... τελικα μυριζε ετσι ο ιδρωτας της...
απο την αλλη παλι το μιλφ που σκιζω τωρα το μουνι της μυριζει σαν τριανταφυλλο. και η κωλοτρυπιδα πεντακαθαρη , χωρις τριχα , και παντα προθυμη  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Πραγματικά απίστευτο θρεντ. Πολύ γέλιο ! Εν τω μεταξύ προτείνω διαγωνισμό για τον καλύτερο γλυφτη βρωμομουνιου. Βλέπω ότι ήδη έχουν βρεθεί υποψηφια μέλη με γερό βιογραφικό. Ευκαιρία να μπει νεος διαγωνισμός στο φόρουμ.

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
482
Πόντοι
21
Από τα πιο αστεία 8έματα στο φόρουμ. Μπράβο παίδες για να γελάμε κ λίγο στη ζωή  :2funny:
Μετά από ανάγνωση όλων των σελ του 8έματος.. Μερικοί είστε Μαγκάϊβερ..  :respect:
Εμένα μου έχει τύχει από 2 διαφορετικές τύπισσες ποδαρίλα, σε μία άλλη ήρ8ε ο ''κόκκινος στρατός'' κ σε μία σχιστομάτα μουνάρα στο Χονγκ-Κονγκ (2013) επίσης ''κόκκινος στρατός'' αλλά.........μύριζε γαρδένια μάγκες κ κά8ε 2-3λ πλενόταν (όπως κ πρέπει).

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.852
Πόντοι
41.129
εχτες ελγειψα κορασιδα της δουλειας που ειχε ουρολοιμωξη, θα κολλησω και εγω  :think: ποιος ξερει  :think:
ευτυχως εχω αποθηκευει πολλα αντισωματα ολο αυτο τον καιρο  :happy:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
εχτες ελγειψα κορασιδα της δουλειας που ειχε ουρολοιμωξη, θα κολλησω και εγω   :think: ποιος ξερει  :think:
ευτυχως εχω αποθηκευει πολλα αντισωματα ολο αυτο τον καιρο  :happy:
σπατουλαρισες και κωλοτρυπιδι τυπε :think: :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.852
Πόντοι
41.129

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
το μουνι μυριζε κατουρλιλα και ξινιλα ενω ο κωλος ψιλοσκατιλα σα να ειχε παει για χεσιμο και δεν ειχε σκουπιστει καλα
τυπε αν δεν μυριζε σκατιλα το μουνι και κατουρλιλα το κωλι δεν κανουμε δουλεια :- :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Στα γλυφοκωλια και γλυφονιαμου τελικά, η όσφρηση δεν βοηθάει καθόλου. Θα έπρεπε να μπορούσαμε να την απενεργοποιήσουμε.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Στα γλυφοκωλια και γλυφονιαμου τελικά, η όσφρηση δεν βοηθάει καθόλου. Θα έπρεπε να μπορούσαμε να την απενεργοποιήσουμε.
Εγώ είμαι τυχερός μετά από ένα χειρουργείο έχασα το μεγαλύτερο μέρος της όσφρησης δεν καταλαβαίνω Χριστό.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.888
Πόντοι
216
Μουνί που δε μυρίζει από τα πρώτα υγρά δηλ. νορμάλ αλλά βρωμάει ψαρίλα, σαπίλα και γενικά θάνατο, δεν αγγίζουμε. Είναι ύποπτη για χίλιες και μία αρρώστιες από μύκητες και κονδυλώματα μέχρι χλαμύδια κι εγώ δε ξέρω τι. Τη στέλνουμε πακέτο σε γυναικολόγο. Εξαιρούνται οι πραγματικοί καταδρομείς.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom