μην προσπαθεις ποτε να καταλαβεις πως σκεπτεται μια γυναικα.ειναι αδυνατο.θα σου πω μια δικη μου εμπειρια.καποια διαστημα ημουν πελατης μια ς κοπελιας.οχι κανενας καλος πελατης,την ειχα παρει καμια 10αρια φορες.ενα απογευμα λοιπον που πηγαινω μου χυμαει πανω μου σα το τζαγκουαρ,και αρχιζει και μου συμπεριφερεται,σα να ταν καψουρα μαζι μου.δεν το εκανε προσποιητα.βγαινοντας απο το δωματιο,με παιρνει απο το χερι,με πηγαινει στην υπηρεσια,και με παρουσιαζε λες και ημουν κανενα τροπαιο.η κοπελα μου δινει το κινητο της.το επομενο διαστημα κατα καιρους με επαιρνε τηλεφωνο,στο ετσι για να δω τι κανω.την ειχα ρωτησει και μου ειχε πει πως ηταν μονη.οταν καποια στιγμη την πηρα εγω στο κινητο,βγηκε ενας αντρας.ζητησα την κοπελα,μου την εδωσε και την ρωτησα ποιος ηταν ο τυπος.μου απαντησε πως ηταν ο φιλος της,και πως του ειχε μιλησει για μενα και της επετρεπε να μου μιλαει στο τηλεφωνο.τωρα πες μου,με αυτα που σου λεω,υπαρχει λογικη?για αυτο οτι και να σου συμβαινει ουτε να νιωθεις ενθουσιασμο,ουτε απογοητευεση.στην ψυχολογια διδασκεται οτι ατομα που λειτουργουν κατω απο ψυχικη πιεση,αντιδρουν με κινησεις ακατανοητες.και εκτος απο τη δικη σου η τη δικη μου περιπτωση εχω ακουσει για δεκαδες αλλες ακατανοητες κινησεις.μη παρεξηγηθω.δε λεω για προμελετημενες κινησεις που σκοπο εχουν το κερδος.μιλω για κυριολεκτικα ακατανοητες κινησεις,που απο τη μια στιγμη στην αλλη,μεμια αλλη ενεργεια που θα κανει το χ ατομο,ανατρεπει την προηγουμενη