Να μη σας ξέρει καθόλου ούτε φατσικώς, να μην είστε στην ίδια παρέα, κλπ, κλπ
μιλάμε για καθαρό πέσιμο...σας έχει τύχει ποτέ;
Ποιος ξερει?
Ποιος ξερει?
εννοείς ότι αυτές που σου την πέσαν δεν ξέρεις αν σε ξέραν τύπε;
Αν ναί, κερδίζουμε κάτι;
Μάστορα δεν μας τα λες καλά,ποια είναι η "αυτή"(αυτή που καθόσουν στο μπαρ ή η άλλη που ξεπετάχτηκε από το πουθενά?) κ ποια η "άλλη"(παρομοίως με πριν)?,διότι αν η πρώτη σε τσάκωσε με την άλλη μάλλον είσαιαπο τις καλυτερες φασεις στη ζωη μου ειμαι καρυστο καλοκαιρι 97-98-99 δε θυμαμαι καλα .καθομαι με μια γκομενιτσα που ειχα στο μπαρ της παραλιας και μιλαγαμε.βραδυ αργα.σκαει απο το πουθενα μια γκομενα που την εβλεπα πρωτη φορα στη ζωη μου και μου λεει γεια σου μια ερωτηση θα σου κανω πες της λεω και με τραβαει πιο περα.τα εχεις μαυτην μου λεει οχι της λεω και με αρπαζει και γλωσσοφιλαει εμεινα κοκκαλο και σκαει η αλλη.εγινε της πουτανας .εγω καθομουν και γελαγα. το ιδιο βραδυ πηδηξα αυτην και μετα απο 2 μερες την αλλη .μια χαρα θα ελλεγα
τυπε εμενα μου την ειχε πεσει γκρανυ απο ρωσια μεσα σε λεωφορειοΝα μη σας ξέρει καθόλου ούτε φατσικώς, να μην είστε στην ίδια παρέα, κλπ, κλπ
δεν θελει να με εκθεσει, γι αυτο δε λέει πολλα.
Μάστορα δεν μας τα λες καλά,ποια είναι η "αυτή"(αυτή που καθόσουν στο μπαρ ή η άλλη που ξεπετάχτηκε από το πουθενά?) κ ποια η "άλλη"(παρομοίως με πριν)?,διότι αν η πρώτη σε τσάκωσε με την άλλη μάλλον είσαι
http://[URL unfurl="true"]www.stardome.gr/data/tribes/johnnyG/pinocchio.jpg[/img[/URL]]
που λες ότι τις πήδηξες και τις δύο
ή έπεσες σε βούρλο μεγάλο που κάπως το τούμπαρες(άλλη εξήγηση δε βρίσκω).
[/quote]
ώρε που καταντήσαμε να βγάζουμε και τη 1 περίπτωση στα 15 χρόνια ψέμα...
den exei κ αδικο...ώρε που καταντήσαμε να βγάζουμε και τη 1 περίπτωση στα 15 χρόνια ψέμα...
Μάστορα δεν μας τα λες καλά,ποια είναι η "αυτή"(αυτή που καθόσουν στο μπαρ ή η άλλη που ξεπετάχτηκε από το πουθενά?) κ ποια η "άλλη"(παρομοίως με πριν)?,διότι αν η πρώτη σε τσάκωσε με την άλλη μάλλον είσαι
http://[URL unfurl="true"]www.stardome.gr/data/tribes/johnnyG/pinocchio.jpg[/img[/URL]]
που λες ότι τις πήδηξες και τις δύο
ή έπεσες σε βούρλο μεγάλο που κάπως το τούμπαρες(άλλη εξήγηση δε βρίσκω).
[/quote]τη φωτο να τη κατεβασεις η βαλτη στο προφιλ σου ειπα καθομουνα με μια κοπελα που ταχα επαιζα πες οτι θες και ηρθε η αλλη που με φιλησε.εκεινο το βραδυ πηδηξα αυτη και μετα απο 2 μερες αυτην που καθομουνα στην αρχη καταλαβες τωρα
ρε μαγκες πιος ο λογος να πω ψεμματα ?σας ξερω με ξερετε?στα αρχιδια μου .ειμαι 31 και μου εχει συμβει μια φορα και μαλλον τελευταια
το παραδοξο ειναι οτι σου καθησε η αλλη ρε τυπε...σε ειδε να την παρατας κ να χαμουρευεσαι με αλλη κ μετα δεν ετρεχε τιποτα?ρε μαγκες πιος ο λογος να πω ψεμματα ?σας ξερω με ξερετε?στα αρχιδια μου .ειμαι 31 και μου εχει συμβει μια φορα και μαλλον τελευταια
den exei κ αδικο...
αν δεν ελεγε οτι πηδηξε κ τις δυο θα ηταν πιο πιστευτο.
αστους να λενε.να στην πεφτω εγω για να σκασουνερε μαγκες πιος ο λογος να πω ψεμματα ?σας ξερω με ξερετε?στα αρχιδια μου .ειμαι 31 και μου εχει συμβει μια φορα και μαλλον τελευταια
αι μωρη κομπλεξω κ συ!!!εγω τον ψιλοπιστευω. Εψηνε τη μια αλλα του κανε τη δυσκολη. Μολις εμφανιστηκε αλλη στο προσκήνιο και ειδε οτι χανει το σιγουρακι του κατσε.
Θα στα εξηγησει και ο Κμαν
Πες μου στερείτο λογικής αυτό που έγραψα?den exei κ αδικο...
αν δεν ελεγε οτι πηδηξε κ τις δυο θα ηταν πιο πιστευτο.