Νέα

Σας έχει κάνει ποτέ "καθαρό" καμάκι ελεηνίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
απο τις καλυτερες φασεις στη ζωη μου ειμαι καρυστο καλοκαιρι 97-98-99 δε θυμαμαι καλα .καθομαι με μια γκομενιτσα που ειχα στο μπαρ της παραλιας και μιλαγαμε.βραδυ αργα.σκαει απο το πουθενα μια γκομενα που την εβλεπα πρωτη φορα στη ζωη μου και μου λεει γεια σου μια ερωτηση θα σου κανω πες της λεω και με τραβαει πιο περα.τα εχεις μαυτην μου λεει οχι της λεω  και με αρπαζει και  γλωσσοφιλαει εμεινα κοκκαλο και σκαει η αλλη.εγινε της πουτανας .εγω καθομουν και γελαγα. το ιδιο βραδυ πηδηξα αυτην και μετα απο 2 μερες την αλλη .μια χαρα θα ελλεγα

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
απο τις καλυτερες φασεις στη ζωη μου ειμαι καρυστο καλοκαιρι 97-98-99 δε θυμαμαι καλα .καθομαι με μια γκομενιτσα που ειχα στο μπαρ της παραλιας και μιλαγαμε.βραδυ αργα.σκαει απο το πουθενα μια γκομενα που την εβλεπα πρωτη φορα στη ζωη μου και μου λεει γεια σου μια ερωτηση θα σου κανω πες της λεω και με τραβαει πιο περα.τα εχεις μαυτην μου λεει οχι της λεω  και με αρπαζει και  γλωσσοφιλαει εμεινα κοκκαλο και σκαει η αλλη.εγινε της πουτανας .εγω καθομουν και γελαγα. το ιδιο βραδυ πηδηξα αυτην και μετα απο 2 μερες την αλλη .μια χαρα θα ελλεγα
Μάστορα δεν μας τα λες καλά,ποια είναι η "αυτή"(αυτή που καθόσουν στο μπαρ ή η άλλη που ξεπετάχτηκε από το πουθενά?) κ ποια η "άλλη"(παρομοίως με πριν)?,διότι αν η πρώτη σε τσάκωσε με την άλλη μάλλον είσαι
http://[URL unfurl="true"]www.stardome.gr/data/tribes/johnnyG/pinocchio.jpg[/img[/URL]]
που λες ότι τις πήδηξες και τις δύο
ή έπεσες σε βούρλο μεγάλο που κάπως το τούμπαρες(άλλη εξήγηση δε βρίσκω).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να μη σας ξέρει καθόλου ούτε φατσικώς, να μην είστε στην ίδια παρέα, κλπ, κλπ
μιλάμε για καθαρό πέσιμο...σας έχει τύχει ποτέ;
τυπε εμενα μου την ειχε πεσει γκρανυ απο ρωσια μεσα σε λεωφορειο
μου ελεγε για μασαζ και τετοια
αλλα ημουν μικρος ο μαλακας και δεν ηξερα τι καυλα ειναι ενα φρικοπουρο
απο ελλεεινιδες κατι ψιλοκορτε γιναν γιατι ειμαι και ομορφοπαιδο :grin:

Επισκέπτης
Μάστορα δεν μας τα λες καλά,ποια είναι η "αυτή"(αυτή που καθόσουν στο μπαρ ή η άλλη που ξεπετάχτηκε από το πουθενά?) κ ποια η "άλλη"(παρομοίως με πριν)?,διότι αν η πρώτη σε τσάκωσε με την άλλη μάλλον είσαι
http://[URL unfurl="true"]www.stardome.gr/data/tribes/johnnyG/pinocchio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ώρε που καταντήσαμε να βγάζουμε και τη 1 περίπτωση στα 15 χρόνια ψέμα...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
[/quote]τη φωτο να τη κατεβασεις η βαλτη στο προφιλ σου ειπα καθομουνα με μια κοπελα που ταχα επαιζα πες οτι θες και ηρθε η αλλη που με φιλησε.εκεινο το βραδυ πηδηξα αυτη και μετα απο 2 μερες αυτην που καθομουνα στην αρχη καταλαβες τωρα

Συνημμένα

• 1-coreo-me-ΑΕΚ-019.jpg
    1-coreo-me-ΑΕΚ-019.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 23

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες πιος ο λογος να πω ψεμματα ?σας ξερω με ξερετε?στα αρχιδια μου .ειμαι 31 και μου εχει συμβει μια φορα και μαλλον τελευταια

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαγκες πιος ο λογος να πω ψεμματα ?σας ξερω με ξερετε?στα αρχιδια μου .ειμαι 31 και μου εχει συμβει μια φορα και μαλλον τελευταια

αν μοιαζεις στον Τσακωνα εγω σε πιστευω  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το παραδοξο ειναι οτι σου καθησε η αλλη ρε τυπε...σε ειδε να την παρατας κ να χαμουρευεσαι με αλλη κ μετα δεν ετρεχε τιποτα?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
den exei κ αδικο...
αν δεν ελεγε οτι πηδηξε κ τις δυο θα ηταν πιο πιστευτο.

εγω τον ψιλοπιστευω. Εψηνε τη μια αλλα του κανε τη δυσκολη. Μολις εμφανιστηκε αλλη στο προσκήνιο και ειδε οτι χανει το σιγουρακι του κατσε.
Θα στα εξηγησει και ο Κμαν

Επισκέπτης
αστους να λενε.να στην πεφτω εγω για να σκασουνε :tits2:

για σενα που ρωτας αυτο πιανεται? :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω τον ψιλοπιστευω. Εψηνε τη μια αλλα του κανε τη δυσκολη. Μολις εμφανιστηκε αλλη στο προσκήνιο και ειδε οτι χανει το σιγουρακι του κατσε.
Θα στα εξηγησει και ο Κμαν
αι μωρη κομπλεξω κ συ!!! :birdman: :birdman: :birdman: :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
den exei κ αδικο...
αν δεν ελεγε οτι πηδηξε κ τις δυο θα ηταν πιο πιστευτο.
Πες μου στερείτο λογικής αυτό που έγραψα?
Βεβαίως κ δεν έχει λόγο να πει ο άλλος ψέματα(κ ούτε με νοιάζει να κ γιατί μπορεί να πει),αλλά έκανα αναφορά σε ένα σημείο του κειμένου του που δεν μου "κόλλαγε".
Εσύ σα γυναίκα θα το άφηνες έτσι στο "ντούκου" δηλαδή(αν ήσουν στη θέση της) και όλα μέλι γάλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom