Νέα

Σας έχει απορρίψει ποτέ κοπέλα της δουλειάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εισαστε καμμενοι ρε Πουστηδες το κανατε πουτανα το thread ειχατε δεν ειχατε !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κι εγω που το εχω στο προγραμμα?
Τι μαλακας ειμαι να μη ζηταω παραπανω λεφτα για ν'ανεβαινω απο πανω...
Χαχαχαχ...πλακα κανω..
Σοβαρα τωρα..
Μην παραξενευεστε που οι περισσοτερες δεν καθονται απο πανω..
Η ανατομια στα εσωτερικα οργανα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..
Ο τραχηλος της μητρας σε καθε μια μας..δεν εχει ποτε την ιδια κλιση και κατευθυνση
Οπως ποικιλλουν και σε ανατομια..τα γεννητικα οργανα τα δικα σας..
Γενικοτερα ποναει..και κατα βαση..το συγκεκριμενο σημειο ειναι πολυ καταπονημενο απο τις πολλες επαφες..
Και μην ξεχνατε..οτι αντρας με αντρα..δεν γαμαει το ιδιο..
Τhanks Κατερινιο !!! :rockon:

kovi1

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα μια φορα μου ζαλισε τα παπαρια γιατί φορουσα βαρύ άρωμα! Δεν το ξερα να πάω άπλυτος.. μπορει να της άρεσε καλύτερα!!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Εμενα μια φορα μου ζαλισε τα παπαρια γιατί φορουσα βαρύ άρωμα! Δεν το ξερα να πάω άπλυτος.. μπορει να της άρεσε καλύτερα!!!

ρε φιλε σορρυ κιολας αλλα το οτι φοραγες αρωμα δε σημαινει οτι ειχες πλυθει και καλα..... :sunglasses:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Υπαρχει αυτη που λες ακομα !!!!
Ξαναδοκιμασες !!!
Υπάρχει ακομα.Ξαναδικίμασα και ολα Ο.Κ. Μου δικαιολογήθηκε οτι ήτανε πολύ κουρασμένη και επειδή ήμουνα καλός πελάτης δεν ήθελε να μην περασω καλά!!!!!!Βέβαια δεν την πίστεψα αλλά τελικά πρέπει να έλεγε αλήθεια γιατί τώρα είμαστε  καλοί φίλοι και τα λέμε και εκτός μαγαζιού

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μια φορά σε γνωστό στούντιο, ήταν μια Ρωσίδα (όχι από τις γνωστές, δε θυμάμαι όνομα) και επειδή είχα πιει δεν μπορούσα να χύσω... της λέω, για να μην της τρώω την ώρα (δεν είχε και κανέναν άλλο) να σε ξαναπάρω (να κάνω δηλ. επέκταση χρόνου) αλλά μου είπε ότι δεν ξαναπάει μαζί μου.
Πήγα παραδίπλα στην Καρολίνα την Τσέχα η οποία σκίζει και όλα μέλι-γάλα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κι εγω που το εχω στο προγραμμα?
Τι μαλακας ειμαι να μη ζηταω παραπανω λεφτα για ν'ανεβαινω απο πανω...
Χαχαχαχ...πλακα κανω..
Σοβαρα τωρα..
Μην παραξενευεστε που οι περισσοτερες δεν καθονται απο πανω..
Η ανατομια στα εσωτερικα οργανα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..
Ο τραχηλος της μητρας σε καθε μια μας..δεν εχει ποτε την ιδια κλιση και κατευθυνση
Οπως ποικιλλουν και σε ανατομια..τα γεννητικα οργανα τα δικα σας..
Γενικοτερα ποναει..και κατα βαση..το συγκεκριμενο σημειο ειναι πολυ καταπονημενο απο τις πολλες επαφες..
Και μην ξεχνατε..οτι αντρας με αντρα..δεν γαμαει το ιδιο..

οντως πολλες τις ποναει ,μου το χουν πει κιολας οτι τις ποναει η μητρα τους ,εξαλλου δε θελουν να πιανουμε και τα βυζια τους γιατι επισης πονανε ,αλλες δε βγαζουνε καν σουτιεν.
προτιμουν να καθονται σαν κομοδινα ακινητες σε ιεραποστολικη σταση και ο αλλος να τραβαει το "λουκι" να χυσει ενω αυτες να ειναι τελειως παθητικες.
αλλα αυτο δεν ειναι επαγγελματικο ,εφοσον κανεις αυτην την δουλεια οφειλεις να την κανεις σωστα  ;) και να ανεβαινεις και απο πανω  :grin:

kovi1

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Fahrenheit του Christian Dior ηταν και εννοείται ρε παιδια ότι είχα κάνει μπάνιο, έλεος δεν είμαι κάφρος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom