Επισκέπτης
Εισαστε καμμενοι ρε Πουστηδες το κανατε πουτανα το thread ειχατε δεν ειχατε !!!
Εισαστε καμμενοι ρε Πουστηδες το κανατε πουτανα το thread ειχατε δεν ειχατε !!!
Τhanks Κατερινιο !!!Κι εγω που το εχω στο προγραμμα?
Τι μαλακας ειμαι να μη ζηταω παραπανω λεφτα για ν'ανεβαινω απο πανω...
Χαχαχαχ...πλακα κανω..
Σοβαρα τωρα..
Μην παραξενευεστε που οι περισσοτερες δεν καθονται απο πανω..
Η ανατομια στα εσωτερικα οργανα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..
Ο τραχηλος της μητρας σε καθε μια μας..δεν εχει ποτε την ιδια κλιση και κατευθυνση
Οπως ποικιλλουν και σε ανατομια..τα γεννητικα οργανα τα δικα σας..
Γενικοτερα ποναει..και κατα βαση..το συγκεκριμενο σημειο ειναι πολυ καταπονημενο απο τις πολλες επαφες..
Και μην ξεχνατε..οτι αντρας με αντρα..δεν γαμαει το ιδιο..
Εμενα μια φορα μου ζαλισε τα παπαρια γιατί φορουσα βαρύ άρωμα! Δεν το ξερα να πάω άπλυτος.. μπορει να της άρεσε καλύτερα!!!
μηπωσ ηταν πατσουλι?Εμενα μια φορα μου ζαλισε τα παπαρια γιατί φορουσα βαρύ άρωμα! Δεν το ξερα να πάω άπλυτος.. μπορει να της άρεσε καλύτερα!!!
Εμενα μια φορα μου ζαλισε τα παπαρια γιατί φορουσα βαρύ άρωμα! Δεν το ξερα να πάω άπλυτος.. μπορει να της άρεσε καλύτερα!!!
Υπάρχει ακομα.Ξαναδικίμασα και ολα Ο.Κ. Μου δικαιολογήθηκε οτι ήτανε πολύ κουρασμένη και επειδή ήμουνα καλός πελάτης δεν ήθελε να μην περασω καλά!!!!!!Βέβαια δεν την πίστεψα αλλά τελικά πρέπει να έλεγε αλήθεια γιατί τώρα είμαστε καλοί φίλοι και τα λέμε και εκτός μαγαζιούΥπαρχει αυτη που λες ακομα !!!!
Ξαναδοκιμασες !!!
Εκανα πέτρα την καρδία μου και την συγχώρεσα!!!!Ολα μελι γαλα kamarianosg !!!
Εκανα πέτρα την καρδία μου και την συγχώρεσα!!!!
Μάλλον.....γιατί όταν είναι εδώ χωρίς τον νταβατζογκόμενό της πέρναω καλά !!!!!Μμμμ μπορει και καλα να εκανες !!!
Κι εγω που το εχω στο προγραμμα?
Τι μαλακας ειμαι να μη ζηταω παραπανω λεφτα για ν'ανεβαινω απο πανω...
Χαχαχαχ...πλακα κανω..
Σοβαρα τωρα..
Μην παραξενευεστε που οι περισσοτερες δεν καθονται απο πανω..
Η ανατομια στα εσωτερικα οργανα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..
Ο τραχηλος της μητρας σε καθε μια μας..δεν εχει ποτε την ιδια κλιση και κατευθυνση
Οπως ποικιλλουν και σε ανατομια..τα γεννητικα οργανα τα δικα σας..
Γενικοτερα ποναει..και κατα βαση..το συγκεκριμενο σημειο ειναι πολυ καταπονημενο απο τις πολλες επαφες..
Και μην ξεχνατε..οτι αντρας με αντρα..δεν γαμαει το ιδιο..
Fahrenheit του Christian Dior ηταν και εννοείται ρε παιδια ότι είχα κάνει μπάνιο, έλεος δεν είμαι κάφρος!!!
Fahrenheit του Christian Dior ηταν και εννοείται ρε παιδια ότι είχα κάνει μπάνιο, έλεος δεν είμαι κάφρος!!!
γιατι εχει? ειναι φθηνεσ/μηπως ηταν απο του μαυρους στην λαικη?