Νέα

Σας έχει απορρίψει ποτέ κοπέλα της δουλειάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πολύυυ παλιά μια πουτάνα στη Φυλής είχε διακόψει γιατί τσαντίστηκε που μάσαγα τσίχλα μες στο αυτί της πάνω στην πράξη...
Εκει καλα εκανε και εσυ τι την θες την τσιχλα εκεινη την ωρα :headbang: :headbang: :headbang:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δε λέω ότι δεν έκανε καλά. Έκτοτε την έκοψα...είναι αγένεια

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Πολύυυ παλιά μια πουτάνα στη Φυλής είχε διακόψει γιατί τσαντίστηκε που μάσαγα τσίχλα μες στο αυτί της πάνω στην πράξη...

Ενταξει ρε παιδια.Εσας δηλαδη δεν σας ετυχε ποτε η τυπισσα να μπει μεσα και οχι μονο να μασαει τσιχλα?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ενταξει ρε παιδια.Εσας δηλαδη δεν σας ετυχε ποτε η τυπισσα να μπει μεσα και οχι μονο να μασαει τσιχλα?

Τσιχλα οχι. ουτε με εχουν απορριψει. μονο να ερθει απο πανω εχει αρνηθει... >:(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

και τσιχλα να μασαει
και να νυσταζει
και να βαριεται
ατυχιες του επαγγελματος :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
εμενα στο παρελθον με ειχε απορριψει τεμαχιο σε μπουρδελο ενω ημουν τακτικος πελατης,

και επειδη την εψαχνα καιρο(ειχε φυγει για διακοπες)και οταν την ξαναειδα μου λεει:

΄΄επειδη εσυ εχεις μεγαλη πουτσα και επειδη εχω να κανω καιρο σεξ και ποναω,δεν μπορω να κανω σεξ μαζι σου''

και οτι και καλα ''θα κλεισουνε το μαγαζι μου ελεγε επειδη ποναει''

παπαρια την αλλη βδομαδα που ξαναπηγα τα ιδια μου ελεγε..

το αποτελεσμα?

τα ειχαμε 4 μηνες.. :tooth:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε συ που την πέτυχες την πακιστανολάγνη??
:2funny: :2funny: :2funny:

εκει που κανουν πιατσα ρε στην 3ης σεπτεμβριου
ξενη ηταν τωρα τι δεν ξερω ακριβως
μαλλον την ειχαν μαζεψει απτην ασφαλεια και της ειχε μεινει κομπλεξ φαινεται :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμενα στο παρελθον με ειχε απορριψει τεμαχιο σε μπουρδελο ενω ημουν τακτικος πελατης,

και επειδη την εψαχνα καιρο(ειχε φυγει για διακοπες)και οταν την ξαναειδα μου λεει:

΄΄επειδη εσυ εχεις μεγαλη πουτσα και επειδη εχω να κανω καιρο σεξ και ποναω,δεν μπορω να κανω σεξ μαζι σου''

και οτι και καλα ''θα κλεισουνε το μαγαζι μου ελεγε επειδη ποναει''

παπαρια την αλλη βδομαδα που ξαναπηγα τα ιδια μου ελεγε..

το αποτελεσμα?

τα ειχαμε 4 μηνες.. :tooth:

τυπε μουυυυυυυ
:rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μου έχει τύχει και μένα αυτό κάθε φορά τραβιόταν απο πάνω μου, και μου είπε να φτύσω τη τσίχλα!
Όταν τη ρώτησα τι ακριβώς την ενοχλούσε , είπε πως φοβόταν ότι θα τις δαγκώσω καμιά ρόγα κατα λάθος!!!
:2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου έχει τύχει και μένα αυτό κάθε φορά τραβιόταν απο πάνω μου, και μου είπε να φτύσω τη τσίχλα!
Όταν τη ρώτησα τι ακριβώς την ενοχλούσε , είπε πως φοβόταν ότι θα τις δαγκώσω καμιά ρόγα κατα λάθος!!!
:2funny: :2funny:

:headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί δεν θέλουν να ανεβούν από επάνω?Για να μην χαλάει το βυζί λόγο βαρύτητας?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Παλια πριν καμια 10αρια χρονια υπηρχε ενα σπιτι στο ελληνικο. Το ειχα βρει απο αγγελια. Ηταν μια μονοκατοικια σε ενα καθετο της παραλιακης.

Τοτε πρεπει να ειμουνα γυρω στα 15 και πρεπει να ειχα παει αλλη μια φορα σε σπιτι η και καμια δεν ειμαι σιγουρος. Θυμαμαι οτι ειχα πολυ ανχος και πηγενα σαν χεσμενος. Αφου το εψαχνα κανα μισαωρο τελικα βρηκα το δρομο και τον αριθμο. Χτυπαω κουδουνι και μετα απο λιγο ερχετε μια κοπελα εξω στον κηπο.

Μου λεει τι θες εδω? Της απανταω ειδα την αγγελια στην εφημεριδα και ηρθα.

Μου λεει για ελα μεσα εσυ. Μπενω μεσα και βλεπω ενα πολυ ωραιο και κυριλε σπιτι. Με δερματινους καναπεδες μπαρακι και πολλα αλλα. Παρατηρησα ακομα οτι ειχε πορνοπεριοδικα στο τραπεζακι.

ΝΑ μην τα πολυλογω μου λεει καθησε ενα λεπτο και βγενει μια αλλη κοπελα πιο μεγαλη. Με ρωταει ποσο  χρονων εισαι και λεω 18. Μου λεει δεν εισαι 18 και δεν πρεπει να ερχεσαι εδω. Μου εξηγησε οτι αν ερθει η αστυνομια και σε βρει εδω θα μας πανε ολους μεσα. Προσπαθησα λιγο ακομα της ειπα οτι ηρθα νε περασω καλα και οτι δεν θα πω τιποτα πουθενα αλλα δεν εγινε τιποτα και ετσι πηρα τον πουλο.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
το ξερει κανας παλιος αυτο το σπιτι ?

η οδος ειχε ονομα απο νησι αλλα δεν θυμαμαι τωρα σορρυ παει καιρος.

Επισκέπτης
Εμένα πριν 2-3 χρόνια μια απο τις καλύτερες σε στούντιο ενω ήμουνα συχνος πελάτης επείδη  σχεδόν πάντα αργούσα να χύσω 2 φορές που περίμενα στο σαλόνι στέλνει την τσατσα και μου λεει "μου ειπε η ........ να μην περασεις σήμερα γιατι ειναι πολύ κουρασμένη"και είχα μείνει μαλάκας.
Υπαρχει αυτη που λες ακομα !!!!
Ξαναδοκιμασες !!!

Επισκέπτης
Τσιχλα οχι. ουτε με εχουν απορριψει. μονο να ερθει απο πανω εχει αρνηθει... >:(
Το απο πανω το αποφευγουν γιατι δεν μπορουν να παιξουν με την διεισδηση και να βαλουν διαφορες κοντρες οπως μπορουν με τις υπολοιπες στασεις !!!
Για αυτο τον λογο οι πιο πολλες το αποφευγουν !!
Ασε που ειναι και απο τις πιο ερωτικες στασης πραγμα που παλι δεν θελουν !!
Πρεπει να σε κανουν πολυ κεφι για να ανεβουν καβαλα στο αλογο !!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το απο πανω το αποφευγουν γιατι δεν μπορουν να παιξουν με την διεισδηση και να βαλουν διαφορες κοντρες οπως μπορουν με τις υπολοιπες στασεις !!!
Για αυτο τον λογο οι πιο πολλες το αποφευγουν !!
Ασε που ειναι και απο τις πιο ερωτικες στασης πραγμα που παλι δεν θελουν !!
Πρεπει να σε κανουν πολυ κεφι για να ανεβουν καβαλα στο αλογο !!

βαριουνται ρε
και οταν καποια το κανει αυτο η τσατσα το λεει σαν εξτρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom