Νέα

Σας έχει απορρίψει ποτέ κοπέλα της δουλειάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κοπέλα της δουλειάς ομολογώ πως όχι, δεν μ'έχει ακόμα απορρίψει... αλλά "ρεσεψιονίστ" μου έχει τύχει να με απορρίψει και να μου απαγορεύει να περάσω... όμως η γνώμη της κοπέλας μετράει!!!!! (δυστυχώς για την τσατσά)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δηλαδή τί να σε απορρίψει;
Να πάρει το συμφωνημένο ποσό και να μη σου κάτσει; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι ρε kayte να σου δειξει την εξοπορτα !!! :headbang: :headbang: :headbang:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
ε όχι! πάει πολύ! Να πληρώσεις και να φας και πόρτα! Και κερατάς και δαρμένος!!???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω μια φορα που πηγα χτυπαω την πορτα και βγαινει η τσατσα και μου λεει δεν γινετε τωρα γιατι η κοπελα λεει εχει ευκοιλια και οτι ειναι συνεχεια στη τουαλετα,.τις ειπα δεν χεζομαστε ολοι μαζι.και εφυγα γιατι αηδειασα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω μια φορα που πηγα χτυπαω την πορτα και βγαινει η τσατσα και μου λεει δεν γινετε τωρα γιατι η κοπελα λεει εχει ευκοιλια και οτι ειναι συνεχεια στη τουαλετα,.τις ειπα δεν χεζομαστε ολοι μαζι.και εφυγα γιατι αηδειασα.

γιαυτο να εχεις παντα μαζι σου ιμοντιουμ τυπε

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Θα εκαναν εφοδο εκεινη τη μερα οι μπατσοι και θα χεστηκε πανω της... :badair:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Θα είναι η ίδια που είχε γράψει συναγωνιστής ότι έφυγε στη μέση της πράξης γιατί είχε φάει φακές -νομίζω- και την πήγε κόψιμο  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα είναι η ίδια που είχε γράψει συναγωνιστής ότι έφυγε στη μέση της πράξης γιατί είχε φάει φακές -νομίζω- και την πήγε κόψιμο  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φανταζεσαι καθως γαμας να ακουστει ο ηχος της ευκοιλιας και να στα πεταξει?
:o :o :o

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
βαριουνται ρε
και οταν καποια το κανει αυτο η τσατσα το λεει σαν εξτρα
Κι εγω που το εχω στο προγραμμα?
Τι μαλακας ειμαι να μη ζηταω παραπανω λεφτα για ν'ανεβαινω απο πανω...
Χαχαχαχ...πλακα κανω..
Σοβαρα τωρα..
Μην παραξενευεστε που οι περισσοτερες δεν καθονται απο πανω..
Η ανατομια στα εσωτερικα οργανα απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..
Ο τραχηλος της μητρας σε καθε μια μας..δεν εχει ποτε την ιδια κλιση και κατευθυνση
Οπως ποικιλλουν και σε ανατομια..τα γεννητικα οργανα τα δικα σας..
Γενικοτερα ποναει..και κατα βαση..το συγκεκριμενο σημειο ειναι πολυ καταπονημενο απο τις πολλες επαφες..
Και μην ξεχνατε..οτι αντρας με αντρα..δεν γαμαει το ιδιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom