apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι εχει? ειναι φθηνεσ/
ναι ρε δεν εχεις δει στην λαικη που πουλανε οι μαυροι η οι πακιστανοι
5 ευρ νομιζω τις δινουν
γιατι εχει? ειναι φθηνεσ/
οχι δεν εχει τυχει να δω.εσυ εχεισ παρει?ναι ρε δεν εχεις δει στην λαικη που πουλανε οι μαυροι η οι πακιστανοι
5 ευρ νομιζω τις δινουν
οχι δεν εχει τυχει να δω.εσυ εχεισ παρει?
ναι μωρε και χω για καθημερινεσ χρησεισ φοραω αντιντασ σε σπεσιαλ περιπτωσεισ αρμανι και ντολσε καμπανα ;)οχι ρε
μαλακιες ειναι
εχω μια καλη για σπεσιαλ χρηση ;)
και του 20ρικου για καθημερινη
ναι μωρε και χω για καθημερινεσ χρησεισ φοραω αντιντασ σε σπεσιαλ περιπτωσεισ αρμανι και ντολσε καμπανα ;)
;)μεγαλε τυπε μουυυυυυ
σε παω γιατι εισαι σικ ρε
μεγαλε τυπε μουυυυυυ
πολυ σικ ο φιλος μας!!!μεγαλε τυπε μουυυυυυ
καλα , εσυ εισαι και περιπτωση...Εμενα ρε μορτες με απερριψε .... επιδοξος νταβατζακος, μετραει ;;
Υ.Γ. Οποιος εχει την μυγα να μην απαντησει ναι; > > > >
τσοπανέιροςΒρηκα ομωσ αλανι την Χρυσομυγα και την εχω καταβρει λεμεεεεεεεε Αριμπαααα !!!!! συμπληρωσε το υπολοιπο....
εσυ με τον πουτσο τρως?εμενα μια φορα ρε παιδια εφυγε απο το δωματιο γιατι λεει μυριζε το πουλι μου. . .παστουρμα! ! !και τι να κανω της λεω να μην τρωμε παστουρμα οταν ειναι να γαμησουμε?δεν μου απαντησε ομως.παντως τα λεφτα τα πηρα πισω.η αληθεια ειναι πως ειχα φαει το μεσημερι λιγο παστουρμαδακι,αλλα δεν ειχα παει απλυτος
εσυ με τον πουτσο τρως?
α γι αυτο δεν τρωω , ξεχασα..οχι ρε απλα οταν τρως παστουρμα βρωμας ολοκληρος.....
εμενα μια φορα ρε παιδια εφυγε απο το δωματιο γιατι λεει μυριζε το πουλι μου. . .παστουρμα! ! !και τι να κανω της λεω να μην τρωμε παστουρμα οταν ειναι να γαμησουμε?δεν μου απαντησε ομως.παντως τα λεφτα τα πηρα πισω.η αληθεια ειναι πως ειχα φαει το μεσημερι λιγο παστουρμαδακι,αλλα δεν ειχα παει απλυτος