Νέα

Σας έχει απορρίψει ποτέ κοπέλα της δουλειάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
οχι ρε
μαλακιες ειναι
εχω μια καλη για σπεσιαλ χρηση ;)
και του 20ρικου για καθημερινη
ναι μωρε και χω για καθημερινεσ χρησεισ φοραω αντιντασ σε σπεσιαλ περιπτωσεισ αρμανι και ντολσε καμπανα ;)

Επισκέπτης
Εμενα ρε μορτες με απερριψε .... επιδοξος νταβατζακος, μετραει ;;

Υ.Γ. Οποιος εχει την μυγα να μην απαντησει ναι;  >:( >:( >:( >:(

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εμενα ρε μορτες με απερριψε .... επιδοξος νταβατζακος, μετραει ;;

Υ.Γ. Οποιος εχει την μυγα να μην απαντησει ναι;  >:( >:( >:( >:(
καλα , εσυ εισαι και περιπτωση...
λιγο σε αφησαμε και εχασες τη μυγα..

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:  Βρηκα ομως αλανι την Χρυσομυγα και την εχω καταβρει λεμεεεεεεεε Αριμπαααα !!!!! συμπληρωσε το υπολοιπο....   :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αχ η Μαιρουλα ποτε θα πεσει...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εμενα μια φορα ρε παιδια εφυγε απο το δωματιο γιατι λεει μυριζε το πουλι μου. . .παστουρμα! ! !και τι να κανω της λεω να μην τρωμε παστουρμα οταν ειναι να γαμησουμε?δεν μου απαντησε ομως.παντως τα λεφτα τα πηρα πισω.η αληθεια ειναι πως ειχα φαει το μεσημερι λιγο παστουρμαδακι,αλλα δεν ειχα παει απλυτος  :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εμενα μια φορα ρε παιδια εφυγε απο το δωματιο γιατι λεει μυριζε το πουλι μου. . .παστουρμα! ! !και τι να κανω της λεω να μην τρωμε παστουρμα οταν ειναι να γαμησουμε?δεν μου απαντησε ομως.παντως τα λεφτα τα πηρα πισω.η αληθεια ειναι πως ειχα φαει το μεσημερι λιγο παστουρμαδακι,αλλα δεν ειχα παει απλυτος  :grin:
εσυ με τον πουτσο τρως?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Κλυτερα θα ειναι να της πας και λιγο παστρουμα για φαγητο(βλεπε ΒΑΒΥ με σουσι) ωστε να βρωματε και οι δυο  :2funny: :2funny: Δεν θα παρει μυροδια ετσι.

Και που να της πηγαινες τζαζικι :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φαντασου να σκας με το διπιτο με διπλο τζατζικι στο ντελο ,
και να λες της τανας "μωρο μου , εφερα φαγακι"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom