argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Θυμηθηκα μια που μου εγλειψε και πατούσες και κωλοτρυπα ...Άντε και στις πατούσες τύποι.
Θυμηθηκα μια που μου εγλειψε και πατούσες και κωλοτρυπα ...Άντε και στις πατούσες τύποι.
Άμα κάποιος είναι μάγκας και βρει τα κουμπιά μια χαρά θα βάλει την ξενερωτη να βιώσει νέες εμπειρίεςΦανταστείτε πόσες ξενερωτες και κομπλεξαρες του κερατά υπάρχουν που μπορεί ούτε καν πίπα να μην κάνουν...
και σκεφτείτε ότι υπάρχουν γυναίκες που κάνουν γλειφοκωλαδες και να το ευχαριστιουνται κιολας.
Φανταστείτε πόσο άτυχοι είναι οσοι πέσανε στην πρώτη κατηγορία και πόσο τυχεροί όσοι είναι στην δεύτερη κατηγορία .
Over and out.
γιατι τυπε ?Το γλυφοκωλι σε μπουρδελα να φοβαστε
Μεταμόσχευση εγκεφάλου είναι το μόνο που σώζει πολλές ξενερωτες...Άμα κάποιος είναι μάγκας και βρει τα κουμπιά μια χαρά θα βάλει την ξενερωτη να βιώσει νέες εμπειρίες
Υπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητοΦανταστείτε πόσες ξενερωτες και κομπλεξαρες του κερατά υπάρχουν που μπορεί ούτε καν πίπα να μην κάνουν...
και σκεφτείτε ότι υπάρχουν γυναίκες που κάνουν γλειφοκωλαδες και να το ευχαριστιουνται κιολας.
Φανταστείτε πόσο άτυχοι είναι οσοι πέσανε στην πρώτη κατηγορία και πόσο τυχεροί όσοι είναι στην δεύτερη κατηγορία .
Over and out.
ποια πιπα ? μουνι κωλο και καταποση σπερματος απο το πρωτο ραντεβου εχουν μαθειΥπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητο
Ξενερωτες πάντα υπάρχουν...Υπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητο
Μία στο εκατομμύριο να μου τύχει τέτοια,έχει φύγει με τη μία.Όσο αυτονόητο είναι το γλειφομούνι,άλλο τόσο και η πίπαΞενερωτες πάντα υπάρχουν...
Αν είναι ταπείνωση να μου γλείφει μια μουνάρα την σούφρα μου με τη γλωσσίδι της ας με ταπεινώνουν κάθε μέρα.
η ταπείνωση θάρθει όταν στο βγάλει καραμούζα, μόλις κάτι δεν πάει όπως το θέλει.Να σου πω την αλήθεια όταν είσαι αραχτός στον καναπε και η άλλη στα γόνατα και σου γλύφει τον κωλο εγώ πιο πολύ σαν υποδούλωση της
Υπάρχουν φίλε μου, και επειδή σιχαίνονται την πίπα την κάνουν τόσο άθλια που καλύτερα να μην την κάνανε.Υπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητο
Πραγματικά ξενέρωτες.Next pleaseΥπάρχουν φίλε μου, και επειδή σιχαίνονται την πίπα την κάνουν τόσο άθλια που καλύτερα να μην την κάνανε.
όταν φοράει το σταπ ον και μπαίνει μέσα μου.
Και όχι μόνο ...Δηλαδης τύπε σε πηδάει η γυναίκα σου;;;
Μου έχει τύχει κάνα δυο φορές να μη θέλει να με τσιμπουκωσει κάποια.Με την πρόφαση ότι το κάνει μόνο σε σχέση...καλά μαλακίες είναι αυτά έφαγαν σουτ και οι δύοΥπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητο
Χωρίς να γίνομαι αδιάκριτος … ποια ;Θυμηθηκα μια που μου εγλειψε και πατούσες και κωλοτρυπα ...
Μία στο εκατομμύριο να μου τύχει τέτοια,έχει φύγει με τη μία.Όσο αυτονόητο είναι το γλειφομούνι,άλλο τόσο και η πίπα
Και μετά μόλις είναι να χύσεις την πιάνεις από τα μαλιά και την επαναφέρεις στην πουτσα για να τα πιει …..Όπως είναι εκεί χαμηλά κ γλειφει αρχιδια της πιάνω το κεφάλι κ την σπρώχνω πιο χαμηλά. Το πιάνουν κατευθείαν το παρασύνθημα
Εε μα ναι τωρα... Σε ποιον τα πουλάνε αυτα, ποιον νομίζουν ότι έχουν απέναντι τουςΜου έχει τύχει κάνα δυο φορές να μη θέλει να με τσιμπουκωσει κάποια.Με την πρόφαση ότι το κάνει μόνο σε σχέση...καλά μαλακίες είναι αυτά έφαγαν σουτ και οι δύο