Νέα

Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Με τους αντρες τους είμαστε φίλοι. Και τα λέμε οταν βρισκόμαστε για καμία μπύρα.
Εγώ δε μίλησα για πρόβλημα.
Είπα πολύ απλά και ξεκάθαρα ότι σε κάποιες/ους δεν αρέσει το στοματικό. Ούτε η πίπα ούτε το γλειφομούνι.
Ο λόγος που δεν τους αρέσει δικό τους θέμα.
Καλό θα είναι να δέχεσαι ότι δε λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Τωρα, αν εσύ έχεις άποψη για τους πά

Με τους αντρες τους είμαστε φίλοι. Και τα λέμε οταν βρισκόμαστε για καμία μπύρα.
Είπα πολύ απλά και ξεκάθαρα ότι σε κάποιες/ους δεν αρέσει το στοματικό. Ούτε η πίπα ούτε το γλειφομούνι.
Τωρα, αν εσύ έχεις άποψη για τους πάντες οκ.
ειναι λεπτα θεματα που σημαινει δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για την αποψη που σχηματίζεις για καποιον και ειδικα για οτι εχει να κανει με ανταλλαγή υγρόν....

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Άποψη τους ότι η γλυφοκωλαδα ειναι για πουστιδες.. Άποψή μου ότι δεν έχουν ιδέα. Ο, τι μλκια του κατέβει καθενός, μπορεί να λέει..προσωπικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση να σε τσιμπουκωνει, θα την πιάνεις από τα μαλλιά και να τραβάς τη μούρη της πάνω στο κωλο σου.. Και χωρίς να γλύφει τπτ ιδιαίτερα... Η καυλα να την ξεφτιλίζεις έτσι είναι απίστευτη.
Καθολου αποψη καθολου υποκειμενικο.
Σε λεει καποιος πουστη, εισαι πουστης. Τελος.
Κανεις δεν ειπε πουστη καποιον αντρα που δεν εδωσε δικαιωμα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
Και μετα το εριξες στα τρανς (λιπαρα). Αρα μηπως η ρουφακωλαντα ηταν το προσταδιο για να φτασεις εκει που εφτασες.
την πρωτη τρανς εμπειρια την ειχα απο ποιο μικρος

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Τωρα, αν εσύ έχεις άποψη για τους πάντες οκ.
Μερικες νομιζουν οτι επιδης στις σχεσεις που κανουν τον παιρνουν απο παντου και κανουν τα παντα.
ετσι ειναι και ολες οι αλλες κοπελες.

• Like
Αντιδράσεις: resp

The Metalhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
531
Πόντοι
301
Καθολου αποψη καθολου υποκειμενικο.
Σε λεει καποιος πουστη, εισαι πουστης. Τελος.
Κανεις δεν ειπε πουστη καποιον αντρα που δεν εδωσε δικαιωμα
Ε πες τα ρε πούστη!!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Ο ομοφυλόφιλος, το λέει κ η λέξη, είναι αυτός που του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου. Καβλωνει με άτομα ίδιου φύλου.
Το να βάζουμε τώρα τις γκόμενες μας να μας γλείφουν το κωλοτρυπιδι πως ακριβώς το έχετε συνδέσει με την ομοφυλοφιλία ένας Θεός ξέρει.. είναι καθαρά κίνηση υποταγής της γυναίκας κ η καβλα είναι εγκεφαλική, πέρα του ότι κ η αίσθηση είναι ωραία.
Από κει κ πέρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του κ τπτ δεν είναι κατακριτέο

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ο ομοφυλόφιλος, το λέει κ η λέξη, είναι αυτός που του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου. Καβλωνει με άτομα ίδιου φύλου.
Το να βάζουμε τώρα τις γκόμενες μας να μας γλείφουν το κωλοτρυπιδι πως ακριβώς το έχετε συνδέσει με την ομοφυλοφιλία ένας Θεός ξέρει.. είναι καθαρά κίνηση υποταγής της γυναίκας κ η καβλα είναι εγκεφαλική, πέρα του ότι κ η αίσθηση είναι ωραία.
Από κει κ πέρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του κ τπτ δεν είναι κατακριτέο
και αμα σου ξεφυγει καμια κλανια εκει που σε γλυφει τι γινεται?

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
και αμα σου ξεφυγει καμια κλανια εκει που σε γλυφει τι γινεται?
Ανάλογα αν ακουστεί ή όχι, αν είναι βρωμερή ή τζουφια, αν έχει φάει στερεά τροφή το προηγούμενο βράδυ ή όσπρια κ.ο.κ.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Ανάλογα αν ακουστεί ή όχι, αν είναι βρωμερή ή τζουφια, αν έχει φάει στερεά τροφή το προηγούμενο βράδυ ή όσπρια κ.ο.κ.
Άμα έχουμε φάει όσπρια τυπε αστο...
Mcr Teenagers GIF by My Chemical Romance

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
εχω ριξει σε μπουρδελο μια απιστευτη ρουκετα λιγο πριν μπει η πουτανα μεσα...φυσουσα,φυσουσα προς τα αρχιδια μου μπας και αλλαξει πορεια

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
εχω ριξει σε μπουρδελο μια απιστευτη ρουκετα λιγο πριν μπει η πουτανα μεσα...φυσουσα,φυσουσα προς τα αρχιδια μου μπας και αλλαξει πορεια
Αφού δεν άλλαξε πορεία η πουτανα καλά είσαι ..!!!!

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.188
Πόντοι
1.056
ρε παιδια ενα νημα ανοιξε ο ανθρωπος και αμεσως να γραψετε οτι μαζευτηκαν ολοι οι :gay: εδω :embarrased: ποτε θα ανοιξετε τους οριζοντες σας να βγει επιτελους το ουρανιο τοξο :headbaning1::headbaning2:
Να μην μπει στον κωλο το ουρανιο τόξο, ειναι το θεμα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.760
Πόντοι
12.056
Να μην μπει στον κωλο το ουρανιο τόξο, ειναι το θεμα.
Συναγωνιστή αν ρωτήσεις τους οπαδούς του ουράνιου τόξου θα σου πουν ότι μολις συμπληρώσεις την πρώτη 12αδα είναι το θέμα αλλιώς πάρε αυγά

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.188
Πόντοι
1.056
Το γλυφοκώλι είναι βάλσαμο και έχει ευεργετικές ιδιότητες. Εγώ, πάντα, το απολαμβάνω. Μου διώχνει τον πονοκέφαλο, τις ημικρανίες, την αλλεργία, αφαιρεί τους κάλους από τα πόδια, μέχρι και κάτι σπυράκια, που είχα στην πλάτη, μου καθάρισε.
Εχει αναφερθει στη διεθνή βιβλιογραφία ότι αυξανει την πνευματικ οξυδερκεια, την επιχειρηματική ικανότητα και την ενσυναίσθηση. Βοηθάει επισης στην ομαλή πεψη, κυρίως των οσπρίων και βελτιώνει την τριχοφυία

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.188
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστή αν ρωτήσεις τους οπαδούς του ουράνιου τόξου θα σου πουν ότι μολις συμπληρώσεις την πρώτη 12αδα είναι το θέμα αλλιώς πάρε αυγά
Οι οπαδοι του ουρανιου τοξου ειναι τερψίπρωκτοι ουτως ή αλλως

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.018
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν πολλές σιχασιαρες...θα ταιριάξεις πολύ καλά μαζί τους γιατί δεν θα προσφέρεις αυτό που δεν προσφέρουν.Θα περνάτε κατευθείαν στο παρακάτω...τυχεροί είστε.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
O ομοφυλοφιλος ειναι Αμερικανικες μαλακιες
Εδω ξερουμε τη λουγκρα, την αδερφη, τον πουσταρα
Αυτος που εχει μονο ενεργητικο ρολο λεγεται κωλομπαρας οχι πουστης. Νταξει καυτο ανωμαλια ειναι αλλα αλλο πραγμα.
Το να γαμιεσαι ειναι ξεφτιλα ειτε σε γαμαει αντρας ειτε γυναικα παλι ξεφτιλιζεσαι
Η Ρωσσικη μαφια δεν κανουν ουτε γλυφομουνια, γιατι ετσι υποτασσεσαι σε μια γυναικα και το θεωρουν ντροπη
Γιαυτο κανουν και δυο αστερια τατουαζ στα γονατα οτι δεν γονατιζουν ποτε

• Like
Αντιδράσεις: digger

The Metalhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
531
Πόντοι
301
O ομοφυλοφιλος ειναι Αμερικανικες μαλακιες
Εδω ξερουμε τη λουγκρα, την αδερφη, τον πουσταρα
Αυτος που εχει μονο ενεργητικο ρολο λεγεται κωλομπαρας οχι πουστης. Νταξει καυτο ανωμαλια ειναι αλλα αλλο πραγμα.
Το να γαμιεσαι ειναι ξεφτιλα ειτε σε γαμαει αντρας ειτε γυναικα παλι ξεφτιλιζεσαι
Η Ρωσσικη μαφια δεν κανουν ουτε γλυφομουνια, γιατι ετσι υποτασσεσαι σε μια γυναικα και το θεωρουν ντροπη
Γιαυτο κανουν και δυο αστερια τατουαζ στα γονατα οτι δεν γονατιζουν ποτε
Ε δώσε όλες τις λεπτομέρειες όμως, ποιες μέρες γαμάνε οι πραγματικοί άντρες, τι ώρες, σε τι φάση είναι η Σελήνη? Να ξέρουμε, μη κάνουμε κάνα λάθος και μπλέξουμε…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom