Νέα

Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alekos400

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Δηλαδης τύπε σε πηδάει η γυναίκα σου;;;
Ναι φίλε κανονικά και είναι ότι πιο όμορφο έχω ζήσει ερωτικά
Είναι ερωτογενη περιοχή ο πρωκτός και αν κάποιος απελευθερωθη από τα στερεότυπα θα ζήσει μοναδικές στιγμές ηδονής.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Και μετά μόλις είναι να χύσεις την πιάνεις από τα μαλιά και την επαναφέρεις στην πουτσα για να τα πιει …..
Εντάξει δν με έχουν φτάσει στο σημείο να χυσω, αλλα η καβλα βαράει κοκκινο , εκατέρωθεν νομίζω..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Υπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητο
Αληθεια;
Σκέψου ότι πολλοί άνδρες δεν γλείφουν κωλο γιατί το θεωρούν ...ξεφτιλισμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
εμενα πρωτη φωρα στα 18 αυτη 28 κρατησε 10 χρονια αυτη η κωλονια
Και μετα το εριξες στα τρανς (λιπαρα). Αρα μηπως η ρουφακωλαντα ηταν το προσταδιο για να φτασεις εκει που εφτασες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Είναι ότι καλύτερο
Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που η σύζυγος μου το προσφέρει απλόχερα
Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από μια πιπα και ή διέγερση που αισθάνομαι μετά από αυτό συνεχίζει όταν φοράει το σταπ ον και μπαίνει μέσα μου.
Για εμένα μοναδική αίσθηση.
Είσαι τυχερός. Όποιος δεν έχει δοκιμάσει χάνει.

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.240
Πόντοι
1.056
Ναι φίλε κανονικά και είναι ότι πιο όμορφο έχω ζήσει ερωτικά
Είναι ερωτογενη περιοχή ο πρωκτός και αν κάποιος απελευθερωθη από τα στερεότυπα θα ζήσει μοναδικές στιγμές ηδονής.
ακριβως

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Υπάρχει γκόμενα εν έτη 2024 που δεν κάνει πίπα;Δεν μου έχει τύχει ποτέ.Δεν ζούμε στο '50.Όλες το κάνουν από μόνες τους,αυτονόητο
Υπάρχει. Και συνήθως σιχαίνεται και να τη γλείφουν.
Κυκλοφορούν και αρκετές τέτοιες.

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Προσεχε τυπε ολοι οι πουστηδες ετσι ξεκινανε
Λιγο γλυψιμο κωλοτρυπιδας, λιγο δαχτυλο στον κωλο, μετα κανενα στραπον, μετα καμια θηλυκη πουτσα απο τραβελο....
Πουστης σε αρνηση εισαι βασικα συγνωμη κιολας
Απο τη στιγμη που εχεις ερωτογενεις ζωνες στην κωλοτρυπιδα θεμα χρονου ειναι...
Μεγαλωνοντας φευγουν οι αναστολες και αφου ηδη τολμας να το ζητας σε γκομενες, σε βλεπω σε λιγο στα τσοντοσινεμα να σε κανουνε bukkake
Δηλαδή εσύ δεν έχεις ερωτογενεις ζώνες στον κώλο; Ή δεν το ξέρεις ή κάποιο πρόβλημα έχεις και να το ψάξεις.

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Μια φορά στην κυρά σοφία είχε έρθει ένα καινούριο μικρό η Ταμάρα Κολομβιανα 20 χρόνων. 1η της μέρα στη δουλειά, 1ο ραντεβου. Με την τύπισσα είχαμε τρελή χημεία και έπεσε τρομερή πουτσα. Αφού έχει χύσει 2-3 φορές μου λέει να κάτσω καναπέ και εκεί που με τσιμπουκωνει μου αρχίζει ένα γλυφοκωλι αααααρρωστο..σα λυσσασμένη.. εγώ έπεζα την πουτσα μου παράλληλα και στο τέλος της τα έδωσα στη μάπα. Μπήκε και η κυρά σοφία μέσα γιατί είχαμε αργήσει χαχα τεσπά το θέμα είναι ότι πήρα το άλλο πρωί να δω αν δουλεύει και μου είπε ότι δεν θα ξανάρθει.

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.240
Πόντοι
1.056
Μια φορά στην κυρά σοφία είχε έρθει ένα καινούριο μικρό η Ταμάρα Κολομβιανα 20 χρόνων. 1η της μέρα στη δουλειά, 1ο ραντεβου. Με την τύπισσα είχαμε τρελή χημεία και έπεσε τρομερή πουτσα. Αφού έχει χύσει 2-3 φορές μου λέει να κάτσω καναπέ και εκεί που με τσιμπουκωνει μου αρχίζει ένα γλυφοκωλι αααααρρωστο..σα λυσσασμένη.. εγώ έπεζα την πουτσα μου παράλληλα και στο τέλος της τα έδωσα στη μάπα. Μπήκε και η κυρά σοφία μέσα γιατί είχαμε αργήσει χαχα τεσπά το θέμα είναι ότι πήρα το άλλο πρωί να δω αν δουλεύει και μου είπε ότι δεν θα ξανάρθει.
ποια ειναι η κυρα Σοφία;

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
ποια ειναι η κυρα Σοφία;

Blackdonkey

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Ήμουν δόκιμος ακόμα... Μικρό παιδί...18 χρονών...
Με έστειλαν στην Κίνα μαζί με ένα 2ό μηχανικό για να μπούμε στο καράβι.
Όταν φτάσαμε Κίνα ακόμα το καράβι δεν είχε μπει στο λιμάνι και έτσι πήγαμε στο ξενοδοχείο.
Δεν πέρασε λίγη ώρα χτυπά το τηλέφωνο μου δωματίου μου.
- Μικρέ έχεις ξανά έρθει Κίνα?
Ακούω μια φωνή.
- Όχι απάντησα.
- Έχεις κουράγια για μια βόλτα?
- Αμέ μάστορα!
Με πήρε και δεν περπατήσαμε πάνω από 500 μέτρα...
Ένα μεγάλο κτίριο στο ισόγειο μια πισίνα.
Με πήρε ένας Κινέζος από το χέρι... Βραχιολακι ντουλαπάκι όλα τα ρούχα και αραγμα στην πισίνα!
Περνάν 20 - 30 λεπτά να σου πάλι ο Κινέζος μου κάνει νόημα να βγω και πάμε στο ντουζ και μετά μπουρνουζι.
Αγκαζε και στον 2ό όροφο...
Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μπροστά μου ίσα με 200 κοπέλες χωρίς υπερβολές....
Μου κάνει νόημα...
Διάλεξε...
Τι να διαλέξω....
Εγώ έπαθα κοκομπλοκο....
Άσε που οι Κινέζες όλες ίδιες μου έμοιαζαν....
Δείχνω μια κατεύθυνση στην τύχη....
Έρχεται ένα ωραίο μωράκι και πάμε στο δωμάτιο....
Εκεί η φάση ξεκίνησε με μασάζ...
Ένεκα και το τζετ λαγκ... Παραδόθηκα, αν και πάντα παραδινομαι στα τοπικά ήθη και έθιμα....
Πάνω στην πλήρη παράδοση άνευ όρων... Την κατάλαβα που χώρισε σαν άλλος Μωυσής την χωρίστρα μου και άμεσα ένιωσα την γλώσσα της να παιχνιδίζει και ενίοτε να παραβιάζει την παρθένα ως τότε οπή....
Αφιέρωσε αρκετή ώρα με την γλώσσα της εκεί.
Η ψυχή μου βγήκε από το σώμα και ξανά γύρισε....
Σπαρτάρησα ωσάν το ψάρι
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!
Δεν το έχω ζήτήσει ποτέ....
Ποτέ καμία άλλη δεν προσφέρθηκε....

Ποια ήταν η ερώτηση?
Εάν μας αρέσει?
Μας αρέσει....
Να βρούμε κοπέλα να το κάνει... Λίγο δύσκολο...

Jevenus

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
217
Πόντοι
20
Άποψη τους ότι η γλυφοκωλαδα ειναι για πουστιδες.. Άποψή μου ότι δεν έχουν ιδέα. Ο, τι μλκια του κατέβει καθενός, μπορεί να λέει..προσωπικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση να σε τσιμπουκωνει, θα την πιάνεις από τα μαλλιά και να τραβάς τη μούρη της πάνω στο κωλο σου.. Και χωρίς να γλύφει τπτ ιδιαίτερα... Η καυλα να την ξεφτιλίζεις έτσι είναι απίστευτη.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Υπάρχει. Και συνήθως σιχαίνεται και να τη γλείφουν.
Κυκλοφορούν και αρκετές τέτοιες.
Εξαρτάτε τη φαση εαν επρόκειτο για κοινωνικο γαμισι με αγνωστους εκει δεν υπαρχει καμια ανταλλαγή υγρόν ουτε φιλακια ουτε γλυφοκωλια,ουτε γλυφονουνι !!Εκει φορας τη σακουλα σου και μια χαρα γαμιεσε και εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο και δεν τραβαω και κανενα ζορι ,,,Οταν ομως επιλέξω προσωπικο γαμια σημαίνει οτι μου εχει κερδισει την εμπιστοσύνη οτι δεν θα μου φερει αρρώστιες οποτε εκει δεν υπαρχουν κανονες και ταμπελες ποσο μαλλον η κοινωνιολογία ..οποτε εμεις οι ξυνομουνες για λιγους ήμαστε φωτια γιατι δεν χαλασαμε ουτε τη γευση μας ουτε το μουνι μας ποσο μαλλον τα αυτια μας..Τωρα εαν επρόκειτο για σχεση και η κοπελα συνέχεται ενώ εσυ εισαι καθαρος τοτε το κοριτσι εχει θεματακια που δεν φτες εσυ οποτε η τα λύνετε η το λυνετε γενικοτερα..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Εξαρτάτε τη φαση εαν επρόκειτο για κοινωνικο γαμισι με αγνωστους εκει δεν υπαρχει καμια ανταλλαγή υγρόν ουτε φιλακια ουτε γλυφοκωλια,ουτε γλυφονουνι !!Εκει φορας τη σακουλα σου και μια χαρα γαμιεσε και εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο και δεν τραβαω και κανενα ζορι ,,,Οταν ομως επιλέξω προσωπικο γαμια σημαίνει οτι μου εχει κερδισει την εμπιστοσύνη οτι δεν θα μου φερει αρρώστιες οποτε εκει δεν υπαρχουν κανονες και ταμπελες ποσο μαλλον η κοινωνιολογία ..οποτε εμεις οι ξυνομουνες για λιγους ήμαστε φωτια γιατι δεν χαλασαμε ουτε τη γευση μας ουτε το μουνι μας ποσο μαλλον τα αυτια μας..Τωρα εαν επρόκειτο για σχεση και η κοπελα συνέχεται ενώ εσυ εισαι καθαρος τοτε το κοριτσι εχει θεματακια που δεν φτες εσυ οποτε η τα λύνετε η το λυνετε γενικοτερα..
Μιλάμε για κοπέλες που απλά δεν αρέσκονται στο στοματικό. Είτε να το προσφέρουν ειτε να το δεχθούν. Τα υπόλοιπα για ξινομουνες-φωτιά και για κοινωνικά γαμήσια δεν έχουν καμία σχέση με το πως αντιμετωπίζουν αυτές το θέμα γλειφο-.
Δυο από αυτές που ξέρω, όχι μόνο είναι σε μόνιμη σχέση, αλλά και χρόνια παντρεμένες.
Και υπάρχουν και άντρες αντίστοιχα που έχουν απέχθεια στο πάσης φύσεως στοματικό.
Δεν είναι κανόνας ότι όλοι/ες θεωρούν το στοματικό σεξ απολαυστικό και επιδίδονται σε αυτό.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.867
Πόντοι
736
Μιλάμε για κοπέλες που απλά δεν αρέσκονται στο στοματικό. Είτε να το προσφέρουν ειτε να το δεχθούν. Τα υπόλοιπα για ξινομουνες-φωτιά και για κοινωνικά γαμήσια δεν έχουν καμία σχέση με το πως αντιμετωπίζουν αυτές το θέμα γλειφο-.
Δυο από αυτές που ξέρω, όχι μόνο είναι σε μόνιμη σχέση, αλλά και χρόνια παντρεμένες.
Και υπάρχουν και άντρες αντίστοιχα που έχουν απέχθεια στο πάσης φύσεως στοματικό.
Δεν είναι κανόνας ότι όλοι/ες θεωρούν το στοματικό σεξ απολαυστικό και επιδίδονται σε αυτό.
Απο οτι λες ειναι σε σχεση που το ξερεις εσυ οτι στη σχεση τους δεν τον πιπονουν και μπορει και να τα καταπιούν .πλακα μας κανεις??
Δηλαδη ειναι ποιο ευκολο να πεις οτι η κοπελα εχει προβλημα απο το να σκεφτεις οτι απλα δεν την ενδιαφερει να σε γλυψει εσενα σαν πουτσα εκεινη την στιγμη για τον οποιοδήποτε λογο,,,

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Απο οτι λες ειναι σε σχεση που το ξερεις εσυ οτι στη σχεση τους δεν τον πιπονουν και μπορει και να τα καταπιούν .πλακα μας κανεις??
Δηλαδη ειναι ποιο ευκολο να πεις οτι η κοπελα εχει προβλημα απο το να σκεφτεις οτι απλα δεν την ενδιαφερει να σε γλυψει εσενα σαν πουτσα εκεινη την στιγμη για τον οποιοδήποτε λογο,,,
Με τους αντρες τους είμαστε φίλοι. Και τα λέμε οταν βρισκόμαστε για καμία μπύρα.
Εγώ δε μίλησα για πρόβλημα.
Είπα πολύ απλά και ξεκάθαρα ότι σε κάποιες/ους δεν αρέσει το στοματικό. Ούτε η πίπα ούτε το γλειφομούνι.
Ο λόγος που δεν τους αρέσει δικό τους θέμα.
Καλό θα είναι να δέχεσαι ότι δε λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Τωρα, αν εσύ έχεις άποψη για τους πάντες οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom