Νέα

Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εαν ξεπερασει κανεις ολα αυτα τα περιεργα που αναφερονται ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ μπορει να τυχει σε ανδρα. Η ατελειωτη ηδονη που μπορει να οδηγησει ακομα και σε εκσπερματωση εαν ειναι μαστορισσα η κοπελα. Να σπαρταρας ,να τρεμουν τα μπουτια σου , να νιωθεις την υπερτατη ηδονη . Μαγκες δοκιμαστε το αλλα πριν απο ολα φροντιστε την υγιεινη σας.
Και άμα καυλώσει η σούφρα και μετά θέλεις :fuck1:τι κάνεις τότε; :think:

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Και άμα καυλώσει η σούφρα και μετά θέλεις :fuck1:τι κάνεις τότε; :think:
Μην μπερδευετε το πουστριλικι με αυτη την επιλογη. Τα κωλοδαχτυλα πανε συννεφο στηνπλειοψηφια των ανδρων . Δεν σημαινει οτι θελουν και πουτσα.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Δεν ειναι ομοφυλοφιλος αλλα ειναι ομως πουσταρας
Μπράβο επιστήμονα για την γνωμάτευση.....αυτο το ενδιαφέρον για την χρήση ξένων κωλοτρυπιδων ποτε σου προέκυψε ??? Στην εφηβεία ή αργότερα???? Κάποιος κακοπροαίρετος πάντως θα λέγε πως είναι ύποπτο τόσο ενδιαφέρον για τις ξένες κωλοτρυπίδες...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.026
Πόντοι
456
Μπράβο επιστήμονα για την γνωμάτευση.....αυτο το ενδιαφέρον για την χρήση ξένων κωλοτρυπιδων ποτε σου προέκυψε ??? Στην εφηβεία ή αργότερα???? Κάποιος κακοπροαίρετος πάντως θα λέγε πως είναι ύποπτο τόσο ενδιαφέρον για τις ξένες κωλοτρυπίδες...
Ολοι οι πουστηδες την ιδια μαλακια λετε και τη θεωρειτε και εξυπναδα
Οχι αγορακι μου δεν ειμαστε ολοι αδερφες επειδη εισαι εσυ
Προβολη λεγεται αυτο, βασικη ψυχολογια ειναι
Ασχολουμαστε γιατι αηδιαζουμε με την ανωμαλια σας και θελουμε να προστατευσουμε την κοινωνια στην οποια ζουμε και τις νεες γενιες

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
862
Πόντοι
86
Μην μπερδευετε το πουστριλικι με αυτη την επιλογη. Τα κωλοδαχτυλα πανε συννεφο στηνπλειοψηφια των ανδρων . Δεν σημαινει οτι θελουν και πουτσα.

Ο αρχιδάτος τα λέει ωραία! Συμφωνώ σε όλα μαζί του!
Αρχικά στο ότι όποιος δεν το έχει δοκιμάσει έστω μια φορά στη ζωή του... για οποιοδήποτε λόγο/δικαιολογία... απλά κρίμα :priest: η ζωή είναι μικρή

Και σχετικά με το αν καυλώσεις για κάτι περισσότερο...
Γκέι είναι κάποιος που καυλώνει/ερωτεύεται με άντρες και δεν του σηκώνετε με γυναίκες και όχι όποιος βάζει πούτσα/δάχτυλο/δονητή στον κώλο
άποψη μου πάντα...

Θα σας έτρωγα τις κωλάρες όλων για δείγμα... αλλά δεν έχω χώρο ακόμα, επιφυλάσσομαι για το μέλλον...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Εαν ξεπερασει κανεις ολα αυτα τα περιεργα που αναφερονται ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ μπορει να τυχει σε ανδρα. Η ατελειωτη ηδονη που μπορει να οδηγησει ακομα και σε εκσπερματωση εαν ειναι μαστορισσα η κοπελα. Να σπαρταρας ,να τρεμουν τα μπουτια σου , να νιωθεις την υπερτατη ηδονη . Μαγκες δοκιμαστε το αλλα πριν απο ολα φροντιστε την υγιεινη σας.
Ιδιαιτερα καυλωτικο ειναι να βλεπεις τα αρχιδια σου να εχουν απλωθει πανω στη μυτη της η στο κουτελο της οσο σε γλειφει.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Ιδιαιτερα καυλωτικο ειναι να βλεπεις τα αρχιδια σου να εχουν απλωθει πανω στη μυτη της η στο κουτελο της οσο σε γλειφει.
Και αφου σε γλειψει μετα ερθει κοντα σου και πανω στο χαμογελο εχει κουραδακι αναμεσα στα δοντια… ενταξει ολα παιζουν πανω στην καβλα… τα ξεπερναμε

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
μια κοπέλα μου ειχε πει καποτε "Σεξ χωρίς περίεργα δεν γινεται " από τις πιό σωστες κουβεντες που εχω ακουσει. καβλωνω αφανταστα οταν μου γλυφουν την κωλοτρυπιδα , χυνω πολυ γρηγορα και χεστηκα πραγματικα για τις ταμπελες. αφηστε τους ανθρωπους να γαμιούνται οπως θελουν με τις κωλοταμπελες πιά!! εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που κάνει σεξ μονο τελειως "ορθοδοξα" . και συνηθως αυτοι που κράζουν είναι οι "κρυφοι"

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
μια κοπέλα μου ειχε πει καποτε "Σεξ χωρίς περίεργα δεν γινεται " από τις πιό σωστες κουβεντες που εχω ακουσει. καβλωνω αφανταστα οταν μου γλυφουν την κωλοτρυπιδα , χυνω πολυ γρηγορα και χεστηκα πραγματικα για τις ταμπελες. αφηστε τους ανθρωπους να γαμιούνται οπως θελουν με τις κωλοταμπελες πιά!! εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που κάνει σεξ μονο τελειως "ορθοδοξα" . και συνηθως αυτοι που κράζουν είναι οι "κρυφοι"
Πες τα χρυσοστομε

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
Και αφου σε γλειψει μετα ερθει κοντα σου και πανω στο χαμογελο εχει κουραδακι αναμεσα στα δοντια… ενταξει ολα παιζουν πανω στην καβλα… τα ξεπερναμε
κωλοτρυπιδα καθαρη και ξυρισμενη. μονο την μυρωδια του σωματος.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.490
Πόντοι
1.436
Ποτέ δεν το επιδιώκω, αλλά αν κατέβει η άλλη από μόνη της εκεί κάτω δεν θα της πω όχι, μέχρι εκεί όμως χωρίς δάχτυλο και άλλα περίεργα.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Ασχολουμαστε γιατι αηδιαζουμε με την ανωμαλια σας και θελουμε να προστατευσουμε την κοινωνια στην οποια ζουμε και τις νεες γενιες
Αν νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τον μπάτσο σε ξένα σώματα τυπε θα απογοητευτείς .....έχει χώρες να πας να κυνηγάς γκέι λεσβίες τρανς ...στην Ελλάδα δεν μπορείς να το κάνεις όμως

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.868
Πόντοι
736
Πουστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλια κουβαρια...Δεν ζουμε στο 1990 οποτε αδικα υψώνουνε κάποιους χαρακτηρισμούς..
Οταν η Ταρα μου γλύφει τον κωλο εννοείται οτι εχω κανει μπανιο και με γλύφει μεχρι να κανει τις πρωτες δυνατές συσπάσεις η κωλοτρυπιδα μου και θα τραβηχτεί ωστε να μην γλύψει τα υγρα που δημιουργούνται απο την καυλα ..Αυτο για οσους γουσταρουν την οριοθέτηση,,
Οταν μιλαμε για μασαζ προστατη εννοούμε απαλες κινήσεις για 2 λεπτα ........το δαχτυλωμα του κωλου σε ρυθμο γαμησιου δεν ειναι μασαζ !! αλλα το γαμησι του αρχάριου πριν την πουτσα ανεξάρτητα εαν θελει αντρα η γυναικα επιβήτορα(στραπον )...

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Το γλυφοκωλι σε μπουρδελα να φοβαστε

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Ασχολουμαστε γιατ αηδιαζουμε με την φ σας και θελουμε να προστατευσουμε την κοινωνια στην οποια ζουμε και τις νεες γενιες
Πως θα προστατέψεις τυπε την νέα γενιά από το πουσταριο??? Πες μας να γελάσουμε λίγο ???? Μήπως είσαι στους θεματοφύλακες μέλος??? στους γιαλαντζι μπάτσους ???? Ή θα πηγαίνεις στις αγρυπνιες και θα προσεύχεσαι για μας τους γλειφωκολακηδες ?????

Τελευταία τροποποίηση:

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Πουστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλια κουβαρια...Δεν ζουμε στο 1990 οποτε αδικα υψώνουνε κάποιους χαρακτηρισμούς..
Οταν η Ταρα μου γλύφει τον κωλο εννοείται οτι εχω κανει μπανιο και με γλύφει μεχρι να κανει τις πρωτες δυνατές συσπάσεις η κωλοτρυπιδα μου και θα τραβηχτεί ωστε να μην γλύψει τα υγρα που δημιουργούνται απο την καυλα ..Αυτο για οσους γουσταρουν την οριοθέτηση,,
Οταν μιλαμε για μασαζ προστατη εννοούμε απαλες κινήσεις για 2 λεπτα ........το δαχτυλωμα του κωλου σε ρυθμο γαμησιου δεν ειναι μασαζ !! αλλα το γαμησι του αρχάριου πριν την πουτσα ανεξάρτητα εαν θελει αντρα η γυναικα επιβήτορα(στραπον )...
Έχουμε ινφο για ταρα ??? Είναι του αθλήματος????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το γλυφοκώλι είναι βάλσαμο και έχει ευεργετικές ιδιότητες. Εγώ, πάντα, το απολαμβάνω. Μου διώχνει τον πονοκέφαλο, τις ημικρανίες, την αλλεργία, αφαιρεί τους κάλους από τα πόδια, μέχρι και κάτι σπυράκια, που είχα στην πλάτη, μου καθάρισε.
Απελευθερώνει και τα τσάκρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Φανταστείτε πόσες ξενερωτες και κομπλεξαρες του κερατά υπάρχουν που μπορεί ούτε καν πίπα να μην κάνουν...
και σκεφτείτε ότι υπάρχουν γυναίκες που κάνουν γλειφοκωλαδες και να το ευχαριστιουνται κιολας.
Φανταστείτε πόσο άτυχοι είναι οσοι πέσανε στην πρώτη κατηγορία και πόσο τυχεροί όσοι είναι στην δεύτερη κατηγορία .
Over and out.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.868
Πόντοι
736
Έχουμε ινφο για ταρα ??? Είναι του αθλήματος????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απελευθερώνει και τα τσάκρα
Δες στο προφίλ μου και οτι θελεις να ρωτήσεις στειλε μήνυμα η παρε τηλέφωνο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom