ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.040
- Πόντοι
- 456
Τυπε δε διαβασες καλα το θρεντΌχι γιατι δεν είμαι gay.
Ολοι γκεη ειμαστε και γουσταρουμε να μας γαργαλανε την κωλοτρυπιδα
Το
Τυπε δε διαβασες καλα το θρεντΌχι γιατι δεν είμαι gay.
Λες για αυτό μερικές φορές όταν χέζω καυλώνω?Είσαι ομοφικος είσαι και άσχετος ....ο πρωκτός έχει ακριβώς την ίδια ανατομία στον άνδρα και στη γυναίκα με τις ίδιες νευρικές απολήξεις...επομένως αν προκαλεί σεξουαλική διέγερση δεν έχει να κάνει με το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό δεν πρόκειται για βάλανο πέους ή κλειτορίδα....αλλά που να τα καταλάβεις αυτά με τις κουραδες που έχεις σφηνωμενες στο κεφάλι
Μπορεί ...όπως έλεγε και ο τζιμακος είναι σαν να χέζεις αλλά ανάποδαΛες για αυτό μερικές φορές όταν χέζω καυλώνω?
Ποιος τζιμακος αυτός εδώ μέσα ο καθυστερημένος λες?Μπορεί ...όπως έλεγε και ο τζιμακος είναι σαν να χέζεις αλλά ανάποδα
Μη μη μη μη τους ξυπνάς ......αυτοί τυπε είναι τόσο ομοφοβικοί και κομπλεξικοι με την ανατομία του σώματος τους που θα ξυπνήσουν ένα πρωί δεν θα μπορούν να κατουρησουν γιατί ο προστάτης τους θα χει γινει σαν πορτοκάλι αλλά δεν θα πηγαίνουν στο γιατρό γιατί " θα τους μαγαρισει "Σαν την κωλογλειφάδα δεν έχει. Καταρχάς είναι κανόνας...αν γκόμενα γλείφει κώλο σίγουρα κάνει και απίστευτά λυσσασμένη τσιμπουκάρα.
Κελεπούρια τέτοιες καυλιάρες γυναίκες.
ΥΓ Για όσους λενε οτι εχει σχεση με την ομοφυλοφιλια το να τους αρεσει το γλειφοκώλι είναι σαν να λενε οτι εχει σχεση με την ομοφυλοφιλια το να γαμανε γυναικείο κώλο.
Ερωτογενείς ζώνεις εχουμε στον κώλο...καταρχάς ο προστάτης που ειναι η τοπ ερωτογενείς περιοχη ειναι μεσα στον κωλο. Λιγη πιεση στο κομματακι αναμεσα στα αρχιδια και τον κωλο τον πιέζει έμμεσα και μας καυλώνει.
Ένας είναι ( ή μάλλον ήταν ) ο τζιμακοςΠοιος τζιμακος αυτός εδώ μέσα ο καθυστερημένος λες?
Είναι γιατί νομίζουν ότι σε ταπεινώνουν τύπε, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.Μάγκες τώρα τελευταία αρέσει όλο και σε περισσότερες γκόμενες να το κάνουν, από μόνες τους, χωρίς να το ζητήσεις...
δεν μου εχει τυχει ποτε και ελπιζω να μηνΜάγκες τώρα τελευταία αρέσει όλο και σε περισσότερες γκόμενες να το κάνουν, από μόνες τους, χωρίς να το ζητήσεις...
Να σου πω την αλήθεια όταν είσαι αραχτός στον καναπε και η άλλη άρα γόνατα και σου γλύφει τον κωλο εγώ πιο πολύ σαν υποδούλωση της το βλεπωΕίναι γιατί νομίζουν ότι σε ταπεινώνουν τύπε, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.
Να σου πω την αλήθεια όταν είσαι αραχτός στον καναπε και η άλλη στα γόνατα και σου γλύφει τον κωλο εγώ πιο πολύ σαν υποδούλωση τηςΕίναι γιατί νομίζουν ότι σε ταπεινώνουν τύπε, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.
Η μαλακία είναι να κάνει μετά κίνηση να σε φιλήσειδεν μου εχει τυχει ποτε και ελπιζω να μην
Αν το λες σοβαρά τότε είσαι απλά κομπλεξικος.Όχι γιατι δεν είμαι gay.
εσενα σαρεσει να σου γλυφει το κωλο γυναικα? ασχετα αν σε καυλωνει η οχιΑν το λες σοβαρά τότε είσαι απλά κομπλεξικος.
Όχι επειδή δεν είσαι gay, απλά επειδή δεν έχει τύχει να πετύχεις γκόμενα που ξέρει να σε καυλώνει.
Και άρα θεωρείς ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι gay επειδή ξέρουν καλύτερα από σένα να καυλώνουν.
Και υπόψιν μιλάμε για γλυψιμο, όχι για δάχτυλα μέσα.
Θα στο πω απλά για να καταλάβεις.εσενα σαρεσει να σου γλυφει το κωλο γυναικα? ασχετα αν σε καυλωνει η οχι
Οχι δε λεω για εκεινο το σημειο..μεχρι εκει μαρεσει και μενα.Λεω για κωλοτρυπιδαΘα στο πω απλά για να καταλάβεις.
Είχα μια Ρωσίδα 28 χρονών που την έσκιζα κάθε βδομάδα με δωράκι.
Ότι στάση ήθελα, ακαπωτο μπουκι, πάντα τελείωμα στόμα, δεν έλεγε όχι σε τίποτε.
Μετά από αρκετές φορές είδα ότι γενικά έπαιρνε πρωτοβουλίες στο κρεβάτι.
Και μια φορά μου λέει να δοκιμάσουμε κάτι. Και όπως εγλυφε αρχίδια, σκύβει τη μουσούδα της πιο κάτω, σηκώνει τα μπαλάκια και άρχισε να γλύφει εκεί κάτω στη σχισμή.
Υπόψιν είμαι φουλ ξυρισμένος εκεί.
Πρωτόγνωρο το αίσθημα, δεν θα πω μαλακίες υπερβολές ότι έχυσα απλά επειδή με εγλυψε εκεί, αλλά το αίσθημα ήταν όντως εξίσου ωραίο.
Οπότε που είναι το πρόβλημα;
Είναι γιατί νομίζουν ότι σε ταπεινώνουν τύπε, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.