Νέα

Σάρας στον ΠΑΟ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
403
Like
6
Πόντοι
1
Αποκλειστικες πληροφορίες λενε οτι ο ΟΣΦΠ δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, αφού δεν υπάρχει πια λόγος...........
 

piko

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.010
Like
1.452
Πόντοι
96
οχι απλα εκλεισε αλλα η παναθα δηλαδη οι ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕΟΙ... τα βρικαν στα οικονομικα ανταλαγματα με τους worious και ετσι η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ειναι στην αθηνα και παρασκευη πρωι υπογραφει και ανακοινωνετε
ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ....

Απ' ότι γράφουν θέλει 2 εργάσιμα 24ωρα για να γίνει free agent o Σάρας.
Οπότε αναβολή για τις ανακοινώσεις.
Το συμβόλαιο θα περιμένει υπογεγραμμένο στο συρτάρι  :rolleyes:.
Οι Γιαννακοπουλέοι τινάξανε τη μπάνκα στον αέρα! respect!  :rockon:
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
ρε παρτε τον να τρελαθουμε εντελος!!!!!!!
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
υπαρχει φιλαθλος/οπαδος που δεν του αρεσει ο παναθηναικος στο μπασκετ?
με τον σαρας δυναμωνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  ο παο..
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
....αυτο ειναι λοιπον το δωρο που μας ειχαν επιφυλαξει οι πιο αρρωστοι Παναθηναικοι στον πλανητη οι Γιαννακοπουλαιοι :dancing: για τα 100 χρονια που κλεινει η ομαδα μας φετος ...θεμα ωρων , συμφωνα με τα εκθειαστικα αρθρα των Ισπανικων εφημεριδων , ειναι η επισημη ανακοινωση για την δευτερη μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του Παναθηναικου μετα απο αυτην του Dominique Wilkins...μεγαλη κινητοποιηση παρατηρειται για τα εισιτηρια διαρκειας των οποιων οι τιμες ειναι 150 , 200 , 650 , 800 , 2000 , 4000 για VIP κλπ κλπ αναλογα με την θεση . Με ενα εισιτηριο διαρκειας παρακολουθεις ολα τα εντος εδρας παιχνιδια του ΠΑΟ...το σιγουρο ειναι οτι ο πανισχυρος ΠΑΟ , οταν με το καλο ολοκληρωθει η μεταγραφη του Σαρας , ειναι ικανος να μας προσφερει θεαματικο και γρηγορο μπασκετ στο κλειστο του ΟΑΚΑ...ε , ρε ξεφρενα παρτυ που θα γινουν και φετος στις κερκιδες...το εχουμε πει και το ξαναλεμε : Παυλο και Θαναση , ο Θεος να ανταποδιδει στις οικογενειες σας την χαρα που εχετε δωσει στον απλο φιλαθλο του Παναθηναικου...
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
και μην ξεχνάμε.......ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.........
 

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
402
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Εχω τρελαθεί με την Πανάθα και φεύγω για Αμερική για να δώ να νικάμε και τους Σπερς (δεν κάνω πλάκα, θα πάω!)Οτι και να πει κανείς είναι λίγο για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Οι άνθρωποι όντως είναι άρρωστοι με τον Παναθηναικό σαν κι εμάς και μας κάνουν συνεχώς περήφανους. Οσο και να κοστίζουν τα διαρκείας, θα είμαι πάντα εκεί. Αυτά τα λίγα χρήματα είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ανταποδωσουμε τις χαρές που μας προσφέρουν!

Με Σάρας Ανίκητοι!!!!!
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ..Βιασες τον πεθαμένο..
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Ελεύθερος για ΠΑΟ ο «Σάρας»

Οι όροι της αποδέσμευσης του "Σάρας" δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ουόριορς θα δώσουν στον παίκτη μόνο 250.000 δολάρια εκ των 4 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε για εγγυημένο ετήσιο μισθό. Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει τα δύο εκατ. δολάρια και θα δώσει άλλα 3,5 εκατ. δολάρια στον παίκτη για κάθε σεζόν της διετούς συμφωνίας τους.

Είναι πολλά τα λεφτά... αλλά οι κοντοί είναι τρελοί και άρρωστοι Παναθηναϊκοί  :rockon: :rockon:

πηγή:
 

Συνημμένα

  • goal.jpg
    goal.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Οι «κλοπές» των «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός μέχρι πρότινος έκανε ό,τι ήθελε στο μεταγραφικό παζάρι. Οποιον παίκτη έβαζε στο στόχαστρο τον έπαιρνε, και κυρίως μιλάμε για τους Ελληνες. Στους ξένους (Αμερικανούς και κοινοτικούς) αρκετές φορές δεν μπορούσε να υλοποιήσει τις επιθυμίες του, μια και ο ανταγωνισμός από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ήταν τεράστιος.
Στην Ελλάδα όμως ήταν το απόλυτο αφεντικό, με δεδομένη, πάνω απ' όλα, τη μετριότητα στην οποία κινούνταν ο βασικός αντίπαλός του, ο «αιώνιος» εχθρός Ολυμπιακός.
Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει εδώ και δυο-τρία χρόνια και αυτό βασικά έχει να κάνει με την είσοδο στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ των αφών Αγγελόπουλων, του Παναγιώτη και του Γιώργου. Οι δύο αυτοί άνθρωποι, γόνοι μιας εκ των πλουσιότερων ελληνικών οικογενειών, κουβαλούν δύο μεγάλα προσόντα: το ένα είναι η άνευ ορίου οικονομική δυνατότητά τους. Το άλλο προσόν είναι πιο σημαντικό ίσως: η τρέλα τους (με την καλή έννοια) να κάνουν την αγαπημένη τους ομάδα πανίσχυρη και να τη δουν να επιστρέφει στα μεγαλεία του παρελθόντος.
Η τρέλα αυτή μαζί με την αντίστοιχη των αφών Γιαννακόπουλων έχουν αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο προσκήνιο οι μεταγραφικές «μάχες»: ή μάλλον οι μεταξύ τους μεταγραφικές «κλοπές». Παίκτη, δηλαδή, με τον οποίο έχει συμφωνήσει ή είναι πολύ κοντά σε συμφωνία η μία από τις δύο ομάδες να τον χάνει στο τέλος από την άλλη.
Τα φετινά παραδείγματα είναι δύο (Περπέρογλου, Τεόντοσιτς). Σκεφτήκαμε να κάνουμε αυτή την αναφορά, με δεδομένο ότι είμαστε πολύ κοντά στην τρίτη τέτοια περίπτωση με τη διαφαινόμενη μετακόμιση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στους πρωταθλητές Ευρώπης.

O «Γιάσκε»
Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έφερε στην επιφάνεια το θέμα μεταγραφής του Σάρας. Ηταν 5 Αυγούστου όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι οι Ουόριορς σκέφτονται να αφήσουν ελεύθερο τον Λιθουανό σταρ και η ομάδα του Πειραιά να τον αρπάξει. Ακολούθησε ένας σχεδόν μήνας με τους «ερυθρόλευκους» να παλεύουν να υλοποιήσουν το «κόλπο γκρόσο». Τελικώς δεν τα κατάφεραν.
Πολλά λέχθηκαν γι' αυτό. Ο Ιταλός μάνατζερ του παίκτη, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, αναφέρεται ως ο βασικός λόγος που ο «Γιάσκε» δεν κατέληξε στον Πειραιά. Και λίγες μέρες αφότου ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την υπόθεση, ήρθε ο Παναθηναϊκός να κάνει την αιφνίδια εμφάνισή του. Αιφνίδια με την έννοια ότι μετά την απόκτηση του Σπανούλη, το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης έμοιαζε υπερπλήρες. Να, όμως, που οι αφοί Γιαννακόπουλοι δεν... κάθισαν ήσυχοι για μία ακόμα χρονιά. Λεπτομέρειες, από ό,τι λέγεται, απομένουν για να ντυθεί ο Γιασικεβίτσιους στα πράσινα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να πετάξουν από τη χαρά τους.

O Τεόντοσιτς
Ισως ρόλο στην απόφαση των πρωταθλητών Ευρώπης να κινηθούν για τον Γιασικεβίτσιους να διαδραμάτισε η... μαγκιά που τους «έπαιξε» ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν. Οταν με αστραπιαίες και μυστικές κινήσεις των αφών Αγγελόπουλων κατάφερε να αποκτήσει τον Μίλος Τεόντοσιτς, έναν παίκτη που είχαν «καπαρώσει» οι «πράσινοι» για την επόμενη χρονιά. Οι Αγγελόπουλοι έδωσαν του κόσμου τα χρήματα και κατάφεραν να κλέψουν από τον μεγάλο τους αντίπαλο έναν παίκτη, από τους πλέον ταλαντούχους στην ηλικία του στην Ευρώπη.

O Περπέρογλου
Τη... φλόγα για τη μάχη που ακολούθησε είχε ανάψει στην αρχή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ο Στράτος Περπέρογλου. Αθελά του, βέβαια, ο νεαρός άσος αρχικά είχε δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, ο οποίος για να τον αποκτήσει οριστικά απέμενε να συμφωνήσει με τον Πανιώνιο.
Οι άνθρωποι του τελευταίου, όμως, έκριναν «unfair» την κίνηση του Ολυμπιακού να συμφωνήσει πρώτα με τον παίκτη. Ετσι με το που έσκασε... μύτη ο Παναθηναϊκός (ο οποίος αρχικά δεν ήθελε τον Περπέρογλου, αλλά ενέσκηψε το ενδιαφέρον μετά την απώλεια του Σισκάουσκας), του τον έδωσαν, αφού παράλληλα καρπώθηκαν περισσότερα χρήματα (714.000 ευρώ) από ό,τι θα έπαιρναν από τον Ολυμπιακό.

Φασούλας και Βολκόφ
Η... κολόνια, πάντως, κρατάει χρόνια για τους δύο αντιπάλους και τις μεταγραφικές τους μάχες-κλοπές. Η αρχή είχε γίνει (τουλάχιστον από ό,τι αναφέρει η μνήμη μας) το 1993 και είχε πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Φασούλα. Οταν ο «Πάνι» έφυγε από τον ΠΑΟΚ, οι αφοί Γιαννακόπουλοι συμφώνησαν μαζί του για δύο χρόνια. Οσο καιρό όμως προσπαθούσαν να πείσουν τον Ζέλικο Παβλίσεβιτς ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον παίκτη («δεν τον χρειάζομαι, έχω τον Βράνκοβιτς», έλεγε τότε ο Κροάτης τεχνικός), μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός και έκανε τον διεθνή σέντερ δικό του.
Ενα χρόνο μετά ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις επιτυχίες του. Ο Παναθηναϊκός είχε διετές κλειστό συμβόλαιο με τον Αλεξάντερ Βολκόφ. Ο πρώτος χρόνος τελείωσε και το συμβόλαιο έσπαγε μόνο αν ο παίκτης έβρισκε ομάδα για το ΝΒΑ. Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που ώθησε τον Ουκρανό να υπογράψει στους Νετς. Κάτι τέτοιο έγινε και λίγες μέρες μετά την υπογραφή, η ομάδα του Νιου Τζέρσεϊ (που προφανώς είχε συνεννοηθεί με τον Ολυμπιακό) άφησε ελεύθερο τον Βολκόφ με σκοπό να πάει στον Πειραιά. Μιλάμε για κίνηση πρωτοποριακή, τουλάχιστον για τα τότε δεδομένα.

Κοχ και Χάρις 
Πριν φθάσουμε στα σημερινά, είχαμε δύο ακόμα περιπτώσεις με «κλοπές» ανάμεσα στους «αιωνίους». Μόνο που πια ο Παναθηναϊκός είχε δυναμώσει πολύ και είχε γίνει το απόλυτο αφεντικό. Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Μίκαελ Κοχ το καλοκαίρι του 1996 και ανυπομονούσε να τον υποδεχτεί. Στο μεσοδιάστημα, όμως, οι «πράσινοι» έκαναν τη σφήνα τους. Και τελικά εκείνοι περίμεναν στο αεροδρόμιο τον τότε παίκτη της Λεβερκούζεν.
Τον Δεκέμβριο του 2003 ο Χάρις Μουγεζίνοβιτς μόλις είχε φύγει από την Ντιναμό Μόσχας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έψαχναν για ψηλό παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φθάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βόσνιο. Τον τελευταίο λόγο είχε όμως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε τον 33χρονο σήμερα παίκτη, μόνο όμως για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Αυτές, λοιπόν, είναι οι βασικότερες «αιώνιες κλοπές». Εκτίμησή μας είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη συνέχεια. Το σχετικό παιχνίδι μόλις ξεκίνησε και πάλι!
Tόλης Κοτζιάς (SportDay) 

πηγη
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
«Πράσινος» και με τη βούλα!

"Ο αθλητής ανήκει στον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη το απόγευμα στις 6 θα έρθει στο αεροδρόμιο για να ενσωματωθεί στην ομάδα". Αυτό δήλωσε στην Era-Sport ο Παύλος Γιαννακόπουλος…

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:



Η μεταγραφή του «Σάρας» στο «τριφύλλι» είναι η ακριβότερη στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Λιθουανός γκαρντ θα γίνει πλουσιότερος κατά 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Ευρώπης για τα δυο επόμενα χρόνια.

 

Συνημμένα

  • Saras.jpg
    Saras.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
...στις 6 το απογευμα  της Πεμπτης στο αεροδρομιο καταφτανει ο αρχοντας των δακτυλιδιων , ο ανθρωπος με τα 3 συνεχομενα triple-crown(2 με Μακαμπι και 1 με Μπαρτσα) και οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ετοιμαζουν αποθεωτικη υποδοχη αλα Dominique Wilkins....ρε παιδια , εχετε σκεφτει οτι το οικογενειακο διπλο στην προπονηση θα μοιαζει με συναντηση της Μεικτης Κοσμου ?
 

Συνημμένα

  • Sarounas.jpg
    Sarounas.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 19

ATLANTIS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση,ποιος θα βγεί για να παίξει?ελα μου ντε
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Παντως οσο ειδα απο το Ευρωμπασκετ ο Γιασκεβιτσιους δεν εκανε και πολλα πραγματα. Πολυ καλος παικτης απο την  Λιθουανια ειναι ο Σισκαουσκας . Απο αυτα που ειδα στο Ευρωμπασκετ ο Σισκαουσκας ηταν καλυτερος του Γιασικ.  :think:
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
6 εβαλε με την Κροατια, 5 με τη Ρωσια και στο μικρο τελικο με την Ελλαδα 11. Μακαρι να βγει η μεταγραφη, δε λεω το αντιθετο!
 

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Μηνύματα
381
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
γαυροι πελατες και φετος!!!!!!!!!!!!! καλα δεν εχετε βαρεθει????????
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom