apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι καλο μουνι ,ας πεοθηλασει οσο θελει
ειναι καλο μουνι ,ας πεοθηλασει οσο θελει
μηπως δεν της εκανες καλο καμακι τυπε?η sany δεν έχει αφήσει πούτσο νεανικό χωρίς να τον έχει καβαλήσει στην θεσσαλονίκη, αν είσαι πάνω από 25 δεν κανεις για sany και εγώ που είμαι 30 τις κόλλησα και με απέφυγε!
μηπως δεν της εκανες καλο καμακι τυπε?
τυπε κανε πασα σε μενα τεκνο πρωτης διαλογηςόχι είναι δηλωμένη τεκνατζού χαλκιδική που πηγαίνω συνεχεια την έχω δει 20 φορες πάντα με πιτσιρικα! θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια και φέτος και θα σε ενημερώσω!
τυπε κανε πασα σε μενα τεκνο πρωτης διαλογης
τι να το κανω ρε τυπε?όχι είναι δηλωμένη τεκνατζού χαλκιδική που πηγαίνω συνεχεια την έχω δει 20 φορες πάντα με πιτσιρικα! θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια και φέτος και θα σε ενημερώσω!
τωρα μπηκαν νεα στοιχεια την κουβεντα τυπεειναι παντρεμενη φιλος με αυτο τον πιτσιρικα.
γαμω τα μουνια ειναι κ φοβερο παιδι..δεν υπηρχε περιπτωση απο μικρη αν την μιλουσες να μην σου απαντουσε,ακομη κ ας μην σε ηξερε. τωρα γιατι δεν σου μιλησε....ψαξτο.
πλακωσαν και οι γαμιαδες του φραπε.η sany δεν έχει αφήσει πούτσο νεανικό χωρίς να τον έχει καβαλήσει στην θεσσαλονίκη, αν είσαι πάνω από 25 δεν κανεις για sany και εγώ που είμαι 30 τις κόλλησα και με απέφυγε!
τωρα μπηκαν νεα στοιχεια την κουβεντα τυπε
καλα ειπα εγω οτι ο πιλατος δεν θα εκανε καλο καμακι :S
ειναι παντρεμενη φιλος με αυτο τον πιτσιρικα.
γαμω τα μουνια ειναι κ φοβερο παιδι..δεν υπηρχε περιπτωση απο μικρη αν την μιλουσες να μην σου απαντουσε,ακομη κ ας μην σε ηξερε. τωρα γιατι δεν σου μιλησε....ψαξτο.
σωστος τυπε.ειναι παντρεμενη φιλος με αυτο τον πιτσιρικα.
τυπε λες να ειναι φιδεμπορας ο πιλατος?πλακωσαν και οι γαμιαδες του φραπε.
σαλτα γαμησου ρε ψευτη.
πλακωσαν και οι γαμιαδες του φραπε.
σαλτα γαμησου ρε ψευτη.
εντελως τυπε.τυπε λες να ειναι φιδεμπορας ο πιλατος?
γιατρος κομπογιαννητηςτυπε λες να ειναι φιδεμπορας ο πιλατος?
εντελως τυπε.
δεν το πηρες χαμπαρι ακομα?
απο τις μαζερατι στο λονδινο και τα σκαφη στην μυκονο κατεληξε στην θεσσαλονικη να τρωει φολες απο την σαντυ.
τυπε τωρα κανει καμακι στην γυναικα του εμιρη απο το καταρ.