Καλή αρχή (αν δεν είσαι κανενός κλωνάρι, επεξηγείται παρακάτω). Πάντως αν είσαι όντως πρωτάρης φρόντισε να αξιοποιήσεις περισσότερο το Διαδίκτυο. Υπάρχουν κι άλλα forums για να μάθεις κάποια χρήσιμα πράγματα, τώρα δικαίωμά σου είναι να κάνεις ό,τι θες
Mεγάλη μου σκασίλα, καθόσον είμαι αντικουμ
μουνιστής, τώρα αν τελικά τα έκαναν κώλος (οι ίδιοι αποκύρηξαν το Βελουχιώτη και εκ των υστέρων τον επαινούν) στα απίδια μου. Κι ο αρχηγός τους ο Ζαχαριάδης ψόφησε στη μαμά Ρωσία. Απλά επαληθεύονται κάποια από τα γραφόμενα του μανιφέστου της προηγούμενης σελίδας (αλληλοκαρφώματα).
Αφού δεν είσαι ΚΚΕ όπως λεςτότε τι σε νοιάζει αν εγώ έριξα θάψιμο και πικρόχολο μάλιστα?
Δε με νοιάζει η ορθογραφία σου άσχετα αν βγάζει μάτι. Στην τελική που ξέρω εγώ αν είσαι νέος είτε κάποιο κλωνάρι, σιγά μην κάτσω να το ερευνήσω, έχω σοβαρότερα θέματα!
Βέβαια, χαλάρωσε και λίγο, μη χρησιμοποιείς εκφράσεις του Γ. Καραισκάκη καθόσον οι ανένταχτοι που ψήφισες τιμούν το 1821?
Επομένως εκτίθεσαι ;)
Δεν πέφτω σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, νομίζω ότι εξήγησα και πριν. Έχω δει και διαβάσει πολύ χειρότερα, καθόσον έχω μακράν πείρα (και δε μιλάω για εδώ). Πάντως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.