Νέα

Σαν σημερα η επετειος της προδοσιας της Βαρκιζας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αφου εγινε εμφυλιος και οι αριστεροι χασανε,τι ζητανε τωρα;Αντε να ζητησουν το λογο και απο τον Ελευθεριο Βενιζελο για ποιο λογο υπεγραψε τη Συνθηκη της Λωζαννης.Επειδη ο ελληνικος στρατος ηττηθηκε στη Μικρα Ασια απο τον τουρκικο,γι αυτο την υπεγραψε.

να ξανακάνουν εμφύλιο μπας και τον κερδίσουν ...

Επισκέπτης
Ναι το φορουμ ειναι δυσκολη περιπτωση συμφωνω... και γω το μαθενω σιγα σιγα καθως το μπου ειναι το πρωτο που ασχολουμε!!
Καλή αρχή (αν δεν είσαι κανενός κλωνάρι, επεξηγείται παρακάτω). Πάντως αν είσαι όντως πρωτάρης φρόντισε να αξιοποιήσεις περισσότερο το Διαδίκτυο. Υπάρχουν κι άλλα forums για να μάθεις κάποια χρήσιμα πράγματα, τώρα δικαίωμά σου είναι να κάνεις ό,τι θες :grin:

οπως ισως θα προσεξες ο τιτλος του νιματος ειναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της βαρκιζας και οχι η συμφωνια   της που σιμενε οτι δεν ειμαι αυτο που νομιζεις
Mεγάλη μου σκασίλα, καθόσον είμαι αντικουμμουνιστής, τώρα αν τελικά τα έκαναν κώλος (οι ίδιοι αποκύρηξαν το Βελουχιώτη και εκ των υστέρων τον επαινούν) στα απίδια μου. Κι ο αρχηγός τους ο Ζαχαριάδης ψόφησε στη μαμά Ρωσία. Απλά επαληθεύονται κάποια από τα γραφόμενα του μανιφέστου της προηγούμενης σελίδας (αλληλοκαρφώματα).

Αφού δεν είσαι ΚΚΕ όπως λες
Σορρυ δεν θα σου κανω την χαρι αλλα ΚΚΕ δεν ειμαι!
τότε τι σε νοιάζει αν εγώ έριξα θάψιμο και πικρόχολο μάλιστα?

Υ.Γ2 εαν σε ενοησα καλα χαλιεσε με τα ορθογραφικα? Αν ειναι ετσι(και διωρθοσε με αν κανω λαθως) εχω να σου πω τουτο, γραφω απο οπου και οπως ΣΤΟΝΜΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΩ!!!!
Δε με νοιάζει η ορθογραφία σου άσχετα αν βγάζει μάτι. Στην τελική που ξέρω εγώ αν είσαι νέος είτε κάποιο κλωνάρι, σιγά μην κάτσω να το ερευνήσω, έχω σοβαρότερα θέματα!
Βέβαια, χαλάρωσε και λίγο, μη χρησιμοποιείς εκφράσεις του Γ. Καραισκάκη καθόσον οι ανένταχτοι που ψήφισες τιμούν το 1821?
Επομένως εκτίθεσαι ;)

του νιματος ειναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της βαρκιζας και οχι η συμφωνια  
Υ.Γ3 τα δικα σου νηματα?? ...χμμ κανουν για να δεσουν ταρχιδια μου!?!! :grin:
Δεν πέφτω σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, νομίζω ότι εξήγησα και πριν. Έχω δει και διαβάσει πολύ χειρότερα, καθόσον έχω μακράν πείρα (και δε μιλάω για εδώ). Πάντως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
To EAM-ΕΛΑΣ δεν ηταν μονο ΚΚΕδες,βόλευε να τους βαφτίζουν ως τετοιους για να μπορεί να κανει η αλλη πλευρα τη δουλειά της.
ετσι... και να συμπληρωσω οτι κομουνιστες δεν ειναι μονο οι κουκουεδες....τπαρχουν Κουμμουνιστες που ουτε να ακουν δεν θελουν για Κ.Κ

μια φορα προδοτες παντα προδοτες...λιγα εκαναν σε αγωνιστες...πως φερθηκαν στον Αρη
προδοτικη η σταση του Κ.Κ και στον ισπανικο εμφυλιο

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Οι πλακα ειναι οτι ο καθε ασχετος μιλαει εξ ονοματος των κομμουνιστων.
Συριζαιοι, αναρχικοι, διάφοροι. Λες και το ΚΚΕ δεν υφισταται και εχει υποκαταστατα.

Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς συνδέεις το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με τον Syriza.
Το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ διοργάνωναν παρελάσεις πούστηδων;

OP
OP
ταδε ταδοπουλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καλή αρχή (αν δεν είσαι κανενός κλωνάρι, επεξηγείται παρακάτω). Πάντως αν είσαι όντως πρωτάρης φρόντισε να αξιοποιήσεις περισσότερο το Διαδίκτυο. Υπάρχουν κι άλλα forums για να μάθεις κάποια χρήσιμα πράγματα, τώρα δικαίωμά σου είναι να κάνεις ό,τι θες :grin:
Mεγάλη μου σκασίλα, καθόσον είμαι αντικουμμουνιστής, τώρα αν τελικά τα έκαναν κώλος (οι ίδιοι αποκύρηξαν το Βελουχιώτη και εκ των υστέρων τον επαινούν) στα απίδια μου. Κι ο αρχηγός τους ο Ζαχαριάδης ψόφησε στη μαμά Ρωσία. Απλά επαληθεύονται κάποια από τα γραφόμενα του μανιφέστου της προηγούμενης σελίδας (αλληλοκαρφώματα).

Αφού δεν είσαι ΚΚΕ όπως λεςτότε τι σε νοιάζει αν εγώ έριξα θάψιμο και πικρόχολο μάλιστα?
Δε με νοιάζει η ορθογραφία σου άσχετα αν βγάζει μάτι. Στην τελική που ξέρω εγώ αν είσαι νέος είτε κάποιο κλωνάρι, σιγά μην κάτσω να το ερευνήσω, έχω σοβαρότερα θέματα!
Βέβαια, χαλάρωσε και λίγο, μη χρησιμοποιείς εκφράσεις του Γ. Καραισκάκη καθόσον οι ανένταχτοι που ψήφισες τιμούν το 1821?
Επομένως εκτίθεσαι ;)
Δεν πέφτω σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, νομίζω ότι εξήγησα και πριν. Έχω δει και διαβάσει πολύ χειρότερα, καθόσον έχω μακράν πείρα (και δε μιλάω για εδώ). Πάντως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Γεια σου και παλι!
ο μονος λογος που ασχολιθηκα ειναι οτι πλυγωσες (για λιγο) το συνηθως ευαισθητο εγω μου αποκαλοντας με Αχρηστο, μετα ομως απο πιο οριμη σκεψη ναι εχεις δικιο επρεπε να σε ειχα γραψει κανονικα απο την αρχη!
Εκφρασεις του Καραισκακη?? Τα συνορα ειναι χαρακιες στο σωμα της γης! Το παρακατω αποφθεγμα με βρισκει απολυτα συμφωνο, κι ομως ειχε βγηκε απο το στομα του πουτανογεννιματος που ακουγε στο ονομα Χιτλερ... μηπως και αυτο συμαινει κατι!?!

OP
OP
ταδε ταδοπουλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ετσι... και να συμπληρωσω οτι κομουνιστες δεν ειναι μονο οι κουκουεδες....τπαρχουν Κουμμουνιστες που ουτε να ακουν δεν θελουν για Κ.Κ

μια φορα προδοτες παντα προδοτες...λιγα εκαναν σε αγωνιστες...πως φερθηκαν στον Αρη
προδοτικη η σταση του Κ.Κ και στον ισπανικο εμφυλιο

ΝΑ ΓΙΑΝΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ! :thumbsup:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
To EAM-ΕΛΑΣ δεν ηταν μονο ΚΚΕδες,βόλευε να τους βαφτίζουν ως τετοιους για να μπορεί να κανει η αλλη πλευρα τη δουλειά της.
Εχεις απολυτο δικιο για αυτο.Το Διαδοχο σχημα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ομως ηταν ολοι,και αυτο το σχημα γεννηθηκε απο την αποκαλουμενη συμφωνια της βαρκιζας.

Επισκέπτης
kou tsou με δουλευεις?
Σε ποιο σημειο των σχολιων μου σε αποκαλεσα αχρηστο?
Βρεστο και ποσταρε το. Θα μας τρελλανεις βραδυατικα. Εγω ουδεποτε εχω βρισει ατομο, απεναντιας εχω δεχθει υβρεις κι αυτο το ξερουν οι παλαιοτεροι του χωρου.
Το αν εκανα χαβαλε με τον tramountana ναι τον ειπα αχρηστο, αλλα αυτο δεν αφορα κανεναν (ειμαστε φιλαρακια και.μπορεις.να.το δεις.στη λιστα). Επομενως, να προσεχεις τι γραφεις.

OP
OP
ταδε ταδοπουλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
kou tsou με δουλευεις?
Σε ποιο σημειο των σχολιων μου σε αποκαλεσα αχρηστο?
Βρεστο και ποσταρε το. Θα μας τρελλανεις βραδυατικα. Εγω ουδεποτε εχω βρισει ατομο, απεναντιας εχω δεχθει υβρεις κι αυτο το ξερουν οι παλαιοτεροι του χωρου.
Το αν εκανα χαβαλε με τον tramountana ναι τον ειπα αχρηστο, αλλα αυτο δεν αφορα κανεναν (ειμαστε φιλαρακια και.μπορεις.να.το δεις.στη λιστα). Επομενως, να προσεχεις τι γραφεις.
...εεε :S ...οκ σορρυ παρεξήγησα, μαλακας εγώ!!! Τελικά εγώ είχα την μυγα  (για άλλο λογο) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom