Νέα

Σαν σημερα η επετειος της προδοσιας της Βαρκιζας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οι πλακα ειναι οτι ο καθε ασχετος μιλαει εξ ονοματος των κομμουνιστων.
Συριζαιοι, αναρχικοι, διάφοροι. Λες και το ΚΚΕ δεν υφισταται και εχει υποκαταστατα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Συριζαιοι, αναρχικοι, διάφοροι. Λες και το ΚΚΕ δεν υφισταται και εχει υποκαταστατα.

Εισαι αναιδης και πραος.

Επισκέπτης
Ποιο ΚΚΕ;οι ανυπαρκτοι;οι αριστεροι με δεξιες τσεπες;

Επισκέπτης
Εισαι αναιδης και πραος.
Α να τα λες οπως πρεπει. Βαρκιζες, βαρκες, Κλαρες και κουκουναρες ειναι του ΚΚΕ trademarks κι οχι του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως κι εγω ως δεξιος λεω οτι απειχα απο τις καλπες διοτι η Ν.Δ. δε με εκφραζει πλεον. Και τα χωνω ενιοτε σε λοιπα κομματα της δεξιας πολυκατοικιας. Να εισαι λοιπον αυτοκριτικος.

οι ανυπαρκτοι;οι αριστεροι με δεξιες τσεπες;
Οχι αυτοι, αλλα οι αλλοι που θα φτιαξουν τζαμι (υπαρχει αλλο θεμα).
Οριστε για παραδειγμα σα βγαινει ο Χοτζας στο τζαμι

αλλα απο οτι διδασκει η ιστορια μας ο ελληνας θελει τσαουσεσκου και χοτζα για να στρωσει επιδερμιδα
και μπιραλαχ!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τιμη και δοξα στον τσακαλωτο και τους ανωνυμους εθνικους αγωνιστες που κρατησαν ορθια την πατριδα και μας εσωσαν απο τους κομμουνιστες
αλλα απο οτι διδασκει η ιστορια μας ο ελληνας θελει τσαουσεσκου και χοτζα για να στρωσει επιδερμιδα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τιμη και δοξα στον τσακαλωτο και τους ανωνυμους εθνικους αγωνιστες που κρατησαν ορθια την πατριδα και μας εσωσαν απο τους κομμουνιστες

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Νομίζω ότι και αυτός ο Τσακαλώτος είναι της οικογενείας:

www.tovima.gr/politics/article/?aid=550444]Ευ. Τσακαλώτος: Τα χρήματα είναι του... μπαμπά[/url]

Επισκέπτης
μάλλον μούλικο...  :grin:
Αχρηστε, δε σε ειδα ακομη να μιλας στα δικα μου νηματα ΓΚΡ κονσερβοκουτι που θες...

Τεσπα, το ειχα γραψει και παλαιοτερα στο θρεντ του ΚΚΕ αλλα ας επαναλαβω κι εδω το μανιφεστο:

Απο τα φορουμ δε βγαζεις ακρη  ετσι ευκολα οπως νομιζω. O καθενας γραφει τα δικα του και προσπαθει να υποστηριξει τις αποψεις του.
Οσον αφορα την διεθνη πολιτικη για να
δημιουργησεις μια εικονα θα πρεπει να
ασχοληθεις με την Γεωπολιτικη και πρωτα απο
ολα να μελετησεις Θουκυδιδη.
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται. Για ενα πραγμα ομως μπορεις να εισαι βεβαιος...
Απο την αρχαιοτητα ακομα παιζεται ενα παιχνιδι ισχυος, Αθηνα, Σπαρτη, Περσια, Ρωμη, Μακεδονια, ολα οσα διαβαζεις, εχουν μια και μοναδικη σχεση: την ΙΣΧΥ...
Οσον αφορα τον πολεμο, οι κουμμουνιστες
επελεξαν μια εκφραση ισχυος την τεως
Σοβιετικη Ενωση και προσπαθησαν με ολα τα
μεσα να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα της.
Οι αιματοχυσιες, ηταν και αυτες μεσα στο
παιχνιδι επρεπε ο αντιπαλος να φοβηθει, να χασει το ηθικο του.
Δεν διεπραξαν μονο οι κουμμουνιστες αγριοτητες, διεπραξαν και οι αντιπαλοι τους. Φυσιολογικα η βια φερνει βια.
Οι κουμμουνιστες λοιπον επαιξαν και εχασαν. Το προβλημα τους ειναι οτι δεν μπορουν και δεν θελουν να το παραδεχτουν φυσιολογικα. Αν το παραδεχτουν γκρεμιζεται ολοκληρη η κοσμοθεωρια στην οποια πιστευουν. Και αν γκρεμιστει αυτη τοτε ιδεολογικα ειναι μηδεν. Και προσπαθουν με νυχια και δοντια, να διατηρουν το μισος που ειχε δημιουργηθει μεταξυ κουμμουνιστων και αντικουμμουνιστων.
Μνημειο στο Βιτσι οι αντικουμμουνιστες?
Μνημειο στις Πρεσπες οι κουμμουνιστες.
Να τιμησουν τι και ποιον?
Αν διαβασεις τα οσα εκαναν οι κουμμουνιστες
στους ιδιους τους συντοφους τους σε πιανει
αηδια με αυτη την φαρα! Καρφωματα οι μεν
τους δε, κατηγοριες οτι ηταν χαφιεδες,
"πραχτορες" των Αγγλων οσα δε φανταζεσαι.
Τι να τιμησουν λοιπον?
Την ηττα τους χαρις στην οποια ανεπνευσε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ολοκληρη η Ελλαδα, οποτε η Μακεδονια ΔΕΝ παραδωθηκε στους Βουλγαρους?
Τι να τιμησουν?
Τιποτα δεν θελουν να τιμησουν να διατηρησουν το μισος θελουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αχρηστε, δε σε ειδα ακομη να μιλας στα δικα μου νηματα ΓΚΡ κονσερβοκουτι που θες...

Τεσπα, το ειχα γραψει και παλαιοτερα στο θρεντ του ΚΚΕ και θα το επαναλαβω:

Απο τα φορουμ δε βγαζεις ακρη  ετσι ευκολα οπως νομιζω. O καθενας γραφει τα δικα του και προσπαθει να υποστηριξει τις αποψεις του.
Οσον αφορα την διεθνη πολιτικη για να
δημιουργησεις μια εικονα θα πρεπει να
ασχοληθεις με την Γεωπολιτικη και πρωτα απο
ολα να μελετησεις Θουκυδιδη.
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φαινονται. Για ενα πραγμα ομως μπορεις να εισαι βεβαιος...
Απο την αρχαιοτητα ακομα παιζεται ενα παιχνιδι ισχυος, Αθηνα, Σπαρτη, Περσια, Ρωμη, Μακεδονια, ολα οσα διαβαζεις, εχουν μια και μοναδικη σχεση: την ΙΣΧΥ...
Οσον αφορα τον πολεμο, οι κουμμουνιστες
επελεξαν μια εκφραση ισχυος την τεως
Σοβιετικη Ενωση και προσπαθησαν με ολα τα
μεσα να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα της.
Οι αιματοχυσιες, ηταν και αυτες μεσα στο
παιχνιδι επρεπε ο αντιπαλος να φοβηθει,
να χασει το ηθικο του.
Δεν διεπραξαν μονο οι κουμμουνιστες αγριοτητες, διεπραξαν και οι αντιπαλοι τους. Φυσιολογικα η βια φερνει βια.
Οι κουμμουνιστες λοιπον επαιξαν και εχασαν. Το προβλημα τους ειναι οτι δεν μπορουν και δεν θελουν να το παραδεχτουν φυσιολογικα. Αν το παραδεχτουν γκρεμιζεται ολοκληρη η κοσμοθεωρια στην οποια πιστευουν. Και αν γκρεμιστει αυτη τοτε ιδεολογικα ειναι μηδεν. Και προσπαθουν με νυχια και δοντια, να διατηρουν το μισος που ειχε δημιουργηθει μεταξυ κουμμουνιστων και αντικουμμουνιστων.
Μνημειο στο Βιτσι οι αντικουμμουνιστες?
Μνημειο στις Πρεσπες οι κουμμουνιστες.
Να τιμησουν τι και ποιον?
Αν διαβασεις τα οσα εκαναν οι κουμμουνιστες
στους ιδιους τους συντοφους τους σε πιανει
αηδια με αυτη την φαρα! Καρφωματα οι μεν
τους δε, κατηγοριες οτι ηταν χαφιεδες,
"πραχτορες" των Αγγλων οσα δε φανταζεσαι.
Τι να τιμησουν λοιπον?
Την ηττα τους χαρις στην οποια ανεπνευσε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ολοκληρη η Ελλαδα, οποτε η Μακεδονια ΔΕΝ παραδωθηκε στους Βουλγαρους?
Τι να τιμησουν?
Τιποτα δεν θελουν να τιμησουν να διατηρησουν το μισος θελουν

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δε θελω μακροσκελη κουοτ, αλλα εστιασμενα!
Σκρολλαρουμε ασκοπως!
Συν τοις αλλοις, εχω την τασιν να διορθωνω τα σχολια μου ειδικα αν σερφαρω με το κινητο, λογω της αδυναμιας αποφυγης λαθων!

Υ.Γ. Δε θελω ου => Γ. Ραλλης.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Aν υπηρχε paranormal activity θα σηκωνοταν απο τους ταφους τους οι αριστεροι ηρωες που πιαστηκαν κοροιδα στον εμφυλιο (πολεμωντας σε ενα ξεπουλημενο αγωνα) και θα στοιχειωναν τις βιλες των σημερινων κουμουνιστοσυριζαιων(εξαιρουνται τα κοροιδα του σημερα και τα προβατα που τρεχουν απο πισω απο συριζα-κκε χωρις καποιο προσωπικο οφελος)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
To EAM-ΕΛΑΣ δεν ηταν μονο ΚΚΕδες,βόλευε να τους βαφτίζουν ως τετοιους για να μπορεί να κανει η αλλη πλευρα τη δουλειά της.

OP
OP
ταδε ταδοπουλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Δε θελω μακροσκελη κουοτ, αλλα εστιασμενα!
Σκρολλαρουμε ασκοπως!
Συν τοις αλλοις, εχω την τασιν να διορθωνω τα σχολια μου ειδικα αν σερφαρω με το κινητο, λογω της αδυναμιας αποφυγης λαθων!

Υ.Γ. Δε θελω ου => Γ. Ραλλης.

Αφου θελεις εστιασμενα θα τα εχεις.
Ναι το φορουμ ειναι δυσκολη περιπτωση συμφωνω... και γω το μαθενω σιγα σιγα καθως το μπου ειναι το πρωτο που ασχολουμε!!
οπως ισως θα προσεξες ο τιτλος του νιματος ειναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της βαρκιζας και οχι η συμφωνια   της που σιμενε οτι δεν ειμαι αυτο που νομιζεις, η επιλογη του βιντεο ηταν οντος ατυχης γιατ στην ουσια ο ελληνοφρενιας  ξελασπωνει(στο τελος) το ΚΚΕ λεγοντας οτι και καλα ΕΣΠΑΣΕ την συμφωνια, για το παρακατω πραγματικα λυπαμε! Σορρυ δεν θα σου κανω την χαρι αλλα ΚΚΕ δεν ειμαι!
Πληροφοριακα οι προγονοι μου εξωριστηκαν και εκτελεστικαν απο το πατερουλι ως εχθροι του λαου.
Παρολα αυτα εχω απολυτη συνιδιση της ταξης μου και οπος καταλαβες ιδεολογικα  ημαστε απεναντη...ελπηζω οχι τερμα απεναντη :cool2:.... αλλα και απο την αλλη ζμπωιτσομ και αν ειναι ετσι!!
Θα με τοποθετουσα στους ανενταχτους... ουτε καν αναρχικους!! Αυτες οι εκλογες ηταν οι πρωτες με τις οποιες ασχολιθηκα, ο μονος λογος που εριξα την ψηφο μου στο κομα που ψυφισα ηταν η αντιφασιστηκη του δραση και μονο!!!! Δεν περιμενα να αλλαξει κατι στο γιγνεστε αυτου του  ΓΑΜΑΤΟΥ πανεμορφου αλλα και ΑΤΥΧΟΥ κομματιου γης, Ελα ομως που κατι γινετε, βλεπεις γυρο σου τον κοσμο να εχει κατι που ειχες να δεις καιρο στο πρωσοπο του, ΕΛΠΙΔΑ να σκαει ενα γελακι ρε αδελφε! :rockon:
Κατι που η πρασινομπλε πολυκατικιες ειχαι καταγαμισει!! με πιανεις? :hmm:

Ενα αλλο λαθως μου ηταν να ανοιξω αυτο το νιμα και μετα απο λιγο να το αφησω απροστατευτο φευγοντας για να παω  γινω στην κυριολεξια ΚΑπνηστος πανω απο μια σχαρα για ενα ωραιο δωδεκαωρακι για να ταισω βρομερους κοκκινοπρασινομπλε αστους επιδη το επιβαλει η μερα! (οχι δεν κανω κατι που δεν μαρεσει...καυλωνω με την κουζινα και την φαση της απλα τον τελευταιο καιρο ταΙζω σκατΑστους!!) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΟΝ εχω να πω οτι ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΗ!! :erection:
χαρικα για την γνωριμια!!

Υ.Γ1 πρως ενα τυπακο που εγραψε σχολιακι... εχω ποοοοολλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηη καιρω να με σπονσοραρει ο ΜΠΑΜΠΑΣ :birdman:
Υ.Γ2 εαν σε ενοησα καλα χαλιεσε με τα ορθογραφικα? Αν ειναι ετσι(και διωρθοσε με αν κανω λαθως) εχω να σου πω τουτο, γραφω απο οπου και οπως ΣΤΟΝΜΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΩ!!!! :birdman: ;)
Υ.Γ3 τα δικα σου νηματα?? ...χμμ κανουν για να δεσουν ταρχιδια μου!?!! :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αφου εγινε εμφυλιος και οι αριστεροι χασανε,τι ζητανε τωρα;Αντε να ζητησουν το λογο και απο τον Ελευθεριο Βενιζελο για ποιο λογο υπεγραψε τη Συνθηκη της Λωζαννης.Επειδη ο ελληνικος στρατος ηττηθηκε στη Μικρα Ασια απο τον τουρκικο,γι αυτο την υπεγραψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom