BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
α
εγω μονο δουκατι δεχομαι...
Μωρο μου!!!! ( η Τζι ες λεμεεεεεεεεεεεεεεε)Αυτο ειναι..Τζι-ες
α
καλα δεν θα σπρωχνω εγω..
εγω θα κανω την ομορφη χαχαχαχαχα
Εμενα παντως δε μου εχεις απαντησει στο ερωτημα μου το οποιο εθεσα σοβαροτατα......μπας και δεν το διαβασες??
στο συγγραφεα αναφερομαι.....και οποιον αλ
σε αυτο διαφωνω....χιχι ( μου επιτρεπεις εεεεε???? )
παλληκαρι προβληματισμενο....βασικα.....εμενα δε με ενδιαφερει το οτι θες να βγαλεις το "απωθημενο" σου....καθε βιτσιο καλοδεχουμενο ειναι....εμενα με εδνιαφερει να μαθω την αποψη σου και κυριως την αντιδραση για την υλοποιηση των αντιστοιχων "απωθημενων" της αγαπημενης σου.....
και βασικα θα με ενδιεφερε η αντιδραση ολων οσων υπερασπιζονται τετοιες αποψεις.....
ειμαι υπερ της ειλικρινειας σε ενα ζευγαρι....και εφοσον δεχομαι το οτι δεν υπαρχει μονογαμια ελπιζω αυτο να το αντιλλαμβανεται και ο συντροφος μου και να προσπαθουμε να το αξιοποιουμε οσο περισσοτερο γινεται ;)
ολα τα αλλα ομως μου φενονται δηθεν και νεοελληνιστικα.....που σαι ρε πανουση ποιητη
κανω μια ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας (πραγμα σπανιο για μενα οποτε καλο θα ηταν να το σεβαστεις ) και θα ηθελα μια απαντηση.....
ειναι φυσιολογικο και δεκτο να ικανοποιουμε τα απωθημενα μας εν αγνοια του/της συντροφου μας? ειναι αποδεκτο να τα συζηταμε και να δουμε πως μπορουμε να τα υλοποιησουμε μαζι?
καλε μου ειμαι σαφης.........οπως ακριβως γουσταρεις εσυ να πηδηξεις μια γκομενα ακριβως το ιδιο νιωθει η δικια σου για εναν συναδελφο ή ενα φιλο φιλου.......ποιο ρουβα και ποιες φαντασιωσεις μου τσαμπουνας? εγω μιλαω για γεγονοτα και υλοποιησεις με σαρκα και οστα......εισαι μεσα ναι ή ου? ή εισαι απλα για ην παρτυ σου και δε διαννοεισαι καν οτι η κοπελια σου θα κανει κατι τετοιο? ή απλα δεχεσαι οτι ο καθενας σας μπορει να το κανει στη μουγκα και τηνυποκρισια? γιατι πολυ απλα σου εξηγω οτι εγω δεχομαι ολο το αρχικο πρωτο σου ποστ (εχοντας σχεση οπως λες) καθως και ολη την επομενη συζητηση με δεδομενο οτι ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στη σχεση σου....
εγραφε παλιοτερα ενα παλληκαρι δεν θυμαμαι ονομα......το οποιο ηταν μια χαρα μαγκας και ξεκαθαρος και αυτος και η κοπελα του ως προς το τι κανουμε με ποιον και γιατι.....
μ αρεσουν τα υπαρξιακα φιλοσοφικα σας ερωτηματα...
παρακαλω οταν καταληξετε να μας παραθεσετε κ συμπερασματα....
ευχαριστω!
Προσπαθω ρε γαμωτο να γραφω και να βλεπω και Γκρευσ ανατομυ
Κλεβω ατακες απο εκει