Νέα

Σαν πορνοστάρ είναι η ρουφιάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα δεν θα σπρωχνω εγω..
εγω θα κανω την ομορφη χαχαχαχαχα

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ωρα για την μασα και επανερχομαι φιλος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως δε μου εχεις απαντησει στο ερωτημα μου το οποιο εθεσα σοβαροτατα......μπας και δεν το διαβασες??

στο συγγραφεα αναφερομαι.....και οποιον αλλον καλοθελητη θελει να απαντησει :rockon:

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εμενα παντως δε μου εχεις απαντησει στο ερωτημα μου το οποιο εθεσα σοβαροτατα......μπας και δεν το διαβασες??

στο συγγραφεα αναφερομαι.....και οποιον αλ

πιο απο ολα που εχω διαβασει εδω μεσα απο ολους?

Δεν ξερω τι να πρωτοαπαντησω με αυτα που εχουν γραφτει σε αυτο το ποστ

Πως να κανεις σερβισ το τζι εσ?

Ποιες τσαντες ειναι καλητερες ?

Αν στον χοντο βρισκεις συγκεκριμενες μαρκες απο κρεμες?

Εχω χαθει ρε γαμωτο.

Για βοηθα με χρισουλακι μου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε αυτο διαφωνω....χιχι ( μου επιτρεπεις εεεεε???? )

παλληκαρι προβληματισμενο....βασικα.....εμενα δε με ενδιαφερει το οτι θες να βγαλεις το "απωθημενο" σου....καθε βιτσιο καλοδεχουμενο ειναι....εμενα με εδνιαφερει να μαθω την αποψη σου και κυριως την αντιδραση για την υλοποιηση των αντιστοιχων "απωθημενων" της αγαπημενης σου.....

και βασικα θα με ενδιεφερε η αντιδραση ολων οσων υπερασπιζονται τετοιες αποψεις.....

ειμαι υπερ της ειλικρινειας σε ενα ζευγαρι....και εφοσον δεχομαι το οτι δεν υπαρχει μονογαμια ελπιζω αυτο να το αντιλλαμβανεται και ο συντροφος μου και να προσπαθουμε να το αξιοποιουμε οσο περισσοτερο γινεται ;)

ολα τα αλλα ομως μου φενονται δηθεν και νεοελληνιστικα.....που σαι ρε πανουση ποιητη :P

κανω μια ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας (πραγμα σπανιο για μενα οποτε καλο θα ηταν να το σεβαστεις ) και θα ηθελα μια απαντηση.....

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κανω μια ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας (πραγμα σπανιο για μενα οποτε καλο θα ηταν να το σεβαστεις ) και θα ηθελα μια απαντηση.....

Θα σου απαντησω με οση ειλικρηνια εχω.

Αν εχω μαθει κατι στην ζωη μου ειναι να μην δεχομαι τιποτα σαν δεδομενο.

Οτι ειναι σημερα δεν ειναι και αυριο.....

Δεν ειμαστε ετοιμοι σαν ανθρωποι (με πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις συγκριτικα με το συνολο παντα) και σαν χαρακτηρες οχι να δεχτουμε αυτα που ισως θελει ο αλλος.... αλλα καμια φορα ουτε και τα δικα μας θελω.(πχ..μετανιωσα που πηγα με αλλη....)

τα καταπιεζουμε και προσπαθουμε να συνεχισουμε την ζωη μας σαν να μην εγινε τιποτις.

Και μετα αυτο το λογιδριο οπως καταλαβαινεις (το οποιο πιστευω δεν ειναι μακρυα απο την πραγματικοτητα) μπορει να παει την κουβεντουλα μας πολυ μακρια........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επομενως σε ρωταω.......εγω καταλαβαινω ολο αυτο που λες περι απωθημενου........σου ειπα και πριν οτι δεν πιστευω στη μονογαμια πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει.....ή εαν υπαρχει ειναι καταπιεστικη ως μορφη......κοινως καποιοι καταφερνουν και συγκρατουνται.......

με δεδομενο αυτο λοιπον......πως αντιδρας στα απωθημενα της συντροφου σου?

γιατι εγω τουλαχιστον σε μια σχεση θελω να ειμαι ειλικρινης και να ειναι ακριβως το ιδιο και ο αλλος......

ειναι φυσιολογικο και δεκτο να ικανοποιουμε τα απωθημενα μας εν αγνοια του/της συντροφου μας? ειναι αποδεκτο να τα συζηταμε και να δουμε πως μπορουμε να τα υλοποιησουμε μαζι?

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οπως ειπα σε ενα παλικαρι ...πολλα ποστ πιο πριν....

Ειμουν φονιας και τωρα σκουριασα....
Που σημαινει 

Οτι δεν το πολυεψαξα...αμα ομως καθοταν παλι θα το σκεφτομουν πριν...Με πειρε χαμπαρι αυτος...τα μυαλα και τα θελω αλλαζουν με τα χρονια.

πριν 3 -4 χρονια θα πηδαγα και αυτην και την κολητη της και μια ασχετη που ισως καταλαθος περναγε απο εξω

Ειναι καθαρα θεμα που εχεις μπλεξει και αν εισαι ευχαριστημενος/η

επισεις με το τι μπορει το ταιρι σου να θελει σαν φαντασιωση....εδω τι να σου πω οτι ζηλευω τον Ρουβα?

Τι να πω ?

Δεν καναμε ξεκαθαρισμα του τυπου θα εχουμε παραλληλες σχεσεις και τετοια.

Εγω προσπαω να το τηρισω (τουλαχιστον ακομα το εχω καταφερει..) και οσο περναει ο καιρος το συνιθιζω ολο και περισοτερο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλε μου ειμαι σαφης.........οπως ακριβως γουσταρεις εσυ να πηδηξεις μια γκομενα ακριβως το ιδιο νιωθει η δικια σου για εναν συναδελφο ή ενα φιλο φιλου.......ποιο ρουβα και ποιες φαντασιωσεις μου τσαμπουνας? εγω μιλαω για γεγονοτα και υλοποιησεις με σαρκα και οστα......εισαι μεσα ναι ή ου? ή εισαι απλα για ην παρτυ σου και δε διαννοεισαι καν οτι η κοπελια σου θα κανει κατι τετοιο? ή απλα δεχεσαι οτι ο καθενας σας μπορει να το κανει στη μουγκα και τηνυποκρισια? γιατι πολυ απλα σου εξηγω οτι εγω δεχομαι ολο το αρχικο πρωτο σου ποστ (εχοντας σχεση οπως λες) καθως και ολη την επομενη συζητηση με δεδομενο οτι ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στη σχεση σου....

εγραφε παλιοτερα ενα παλληκαρι δεν θυμαμαι ονομα......το οποιο ηταν μια χαρα μαγκας και ξεκαθαρος και αυτος και η κοπελα του ως προς το τι κανουμε με ποιον και γιατι.....

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειναι φυσιολογικο και δεκτο να ικανοποιουμε τα απωθημενα μας εν αγνοια του/της συντροφου μας? ειναι αποδεκτο να τα συζηταμε και να δουμε πως μπορουμε να τα υλοποιησουμε μαζι?

Εδω η απαντηση ειναι απλη. Πολυ πιο απλη

Αν του αλλου και σε σενα του αρεσει και σου αρεσει και σας κανει χαρουμενους ...και δυναμωνει την σχεση σας....

Ειναι οτι καλητερο.

Ενα παραδειγμα

Αλλοι το λενε σαδομαζο

και αλλοι το λενε βια στο σπιτι διοτι το εταιρο υμισι δεν ειναι το καταληλο ταιρι για αυτον που ειναι ντομιναντ.

Λιγο τραβηγμενο απο τα μαλια το παραδειγμα μεν αλλα υπαρχει ενα πιο βαθυ νοημα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μ αρεσουν τα υπαρξιακα φιλοσοφικα σας ερωτηματα...

παρακαλω οταν καταληξετε να μας παραθεσετε κ συμπερασματα....

ευχαριστω!

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλε μου ειμαι σαφης.........οπως ακριβως γουσταρεις εσυ να πηδηξεις μια γκομενα ακριβως το ιδιο νιωθει η δικια σου για εναν συναδελφο ή ενα φιλο φιλου.......ποιο ρουβα και ποιες φαντασιωσεις μου τσαμπουνας? εγω μιλαω για γεγονοτα και υλοποιησεις με σαρκα και οστα......εισαι μεσα ναι ή ου? ή εισαι απλα για ην παρτυ σου και δε διαννοεισαι καν οτι η κοπελια σου θα κανει κατι τετοιο? ή απλα δεχεσαι οτι ο καθενας σας μπορει να το κανει στη μουγκα και τηνυποκρισια? γιατι πολυ απλα σου εξηγω οτι εγω δεχομαι ολο το αρχικο πρωτο σου ποστ (εχοντας σχεση οπως λες) καθως και ολη την επομενη συζητηση με δεδομενο οτι ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα στη σχεση σου....

εγραφε παλιοτερα ενα παλληκαρι δεν θυμαμαι ονομα......το οποιο ηταν μια χαρα μαγκας και ξεκαθαρος και αυτος και η κοπελα του ως προς το τι κανουμε με ποιον και γιατι.....

Ειναι ξεκαθαρα ςσ προς την μονογαμια....
Δεν εχει γινει καμια αλλη συζητηση.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μ αρεσουν τα υπαρξιακα φιλοσοφικα σας ερωτηματα...

παρακαλω οταν καταληξετε να μας παραθεσετε κ συμπερασματα....

ευχαριστω!

Προσπαθω ρε γαμωτο να γραφω και να βλεπω και Γκρευσ ανατομυ

Κλεβω ατακες απο εκει  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωραια....εφοσον αγαπας λατρευεις την κοεπλια αυτη και θες να κανεις οικογενεια μαζι της........της εχεις πει οτι εχεις αυτο το απωθημενο? της ειπες οτι γνωρισες μια γκομενα την οποια θες να πηδηξεις? εχεις αυτη την ανεση? αυτη εχει την ανεση να το ακουσει αυτο?

αν ναι μπραβο σας.....

αν οχι.....

γιατι θες να ανοιξεις σπιτι με ενα ατομο απο το οπιο θα πρεεπι να κρυβεις τις σεξουαλικες σου επιθυμιες και ορεξεις? και το ιδιο ισχυει και για εκεινην πιθανως....για να καταληξεις να κερατωνεις και να κερατωνεσαι?

αυτα δεν τα καταλαβαινω....αν μη τι αλλω με τον ανθρωπο που σκοπευεις να μοιραστεις τη ζωη σου ΔΥΟ πραγματα πρεπει να εχεις συζητησει-λυσει εκτενως......την οικονομικη διαχειριση και το σεξ!!!!! και οταν λεω εκτενως το εννοω.....δεν χωρανε ντροπες οταν προκειται να μοιραζεσαι το κρεβατι σου για μια ζωη με εναν ανθρωπο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα της το πει.. μεταξυ μας τωρα.. θα του φερει πιατα/βαζα κλπ στο κεφαλι χα χα χα

χα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom