Νέα

Σαν πορνοστάρ είναι η ρουφιάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι φαντασου πανω στην κορυφωση να φωναζεις μαχατμα ... χχαχαχαχαχαχαα

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ωπ συγνωμη...
Δεν ειναι του ιδιου genter? :rolleyes:
Γραψε λαθος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σαι σιγουρος οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να επαναλιφθει αυτο το μεγα λαθος. (ποτε)
Και ανακαλω, και απολογουμαι. :sunglasses:
Γκαντι συγνωμη δεν ξερω τι συνεβη και σε περασα για γυναικα... :S
Ταπεινα συγνωμη...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ειπαμε...
ΝΕΟΣ
Μεχρι να μαθω...

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ωπ συγνωμη...
Δεν ειναι του ιδιου genter? Roll Eyes
Γραψε λαθος... 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Να σαι σιγουρος οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να επαναλιφθει αυτο το μεγα λαθος. (ποτε)
Και ανακαλω, και απολογουμαι. Cool
Γκαντι συγνωμη δεν ξερω τι συνεβη και σε περασα για γυναικα...
Ταπεινα συγνωμη...

καλα του εκανες

δεν με υποστηριξε καθολου

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καλα του εκανες

Ακόμα γελάω  :2funny: :2funny: :2funny:

Απλά σε αυτό το forum όταν πέσουν τα αρπακτικά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να  :badair:
Δεν έχει σημασία αν βρίσεις ή αν μιλήσεις σοφά και τεκμηριωμένα. Θα βρουν τρόπο να το αντιστρέψουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Είναι σαν τις κατσαρίδες γιατί δεν πεθαίνουν με τίποτα και πάντα σου χαλάνε τη διάθεση  :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ τώρα γράφω επειδή τα πράγματα είναι κάπως ήρεμα και έχουν φύγει οι ελλεεινίδες.
Στο τέλος θα καταλήξουμε να ποστάρουμε εμείς άσχετα πράγματα στα αθλητικά μιας και εκεί δε μπαίνουν να μιλήσουν.  :2funny:

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και εγώ τώρα γράφω επειδή τα πράγματα είναι κάπως ήρεμα και έχουν φύγει οι ελλεεινίδες.
Στο τέλος θα καταλήξουμε να ποστάρουμε εμείς άσχετα πράγματα στα αθλητικά μιας και εκεί δε μπαίνουν να μιλήσουν.  2funny

μας βλεπω αντι για σεξ να μιλαμε για αποδωσεις στο στοιχημα.

θα τα λεμε με κωδικα.  (πχ γνωρισα μια γκομενα 1.90 αποδοση σου λεω)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
καλα του εκανες

Οχι οχι δεν επρεπε. Η απειρια μου και η αφελεια μου με οδηγησαν σε λαθος συμπερασματα. Εξαλλου ολοι οι αντρες συζηταμε για λουι βιτον και μανολο μπλανικ καθημερινα με τις ... φιλες μας. Ετσι. Εμεις τα γνησια αρσενικα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μας βλεπω αντι για σεξ να μιλαμε για αποδωσεις στο στοιχημα.

θα τα λεμε με κωδικα.  (πχ γνωρισα μια γκομενα 1.90 αποδοση σου λεω)
και άμα δε μας κάθεται τι θα λέμε? Το κλειδώσανε? :2funny: :2funny: :2funny:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αν θέλει ο φίλος πάντως να διεκπεραιωθεί σεξουαλικά με την πορνοσταρlike το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να τολμήσει.  Δεν ξέρει αν θα του κάτσει βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε, αλλά αυτοί που είχαν κάποιες επιτυχίες είναι όσοι τόλμησαν.  Οι υπόλοιποι καθόμαστε και απλά το φιλοσοφούμε...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Λοιπον παω να εξετασω το κουπονι. Εχει κατι καλα διεθνη ματσακια εντος εδρας με καλες αποδωσεις. :boobies: :boobies:
Παω να τα σπρωξω χοντρα.  :knockinb: :2funny: :2funny: Και μαλλον ολα over if you know what i mean... :thumbsup:
Τα λεμε.
Α! και για να μην ξεχνιωμαστε...
paixnidinaginete, γαμα την να τελειωνουμε. Ακολουθα το αρχεγονο ενστικτο που κρυβεις μεσα σου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι εγινε???
λειπουν οι γατες κ χορευετε? χαχαχαχαχα

χα

μουνιντζε μη χαιρεσαι οπου κ να πατε αν παιζει δουλεμα θα σας ακολουθησoυμε :tooth:

οπενμαιντ δεν συζηταγε ο μαχατμα για τις λουι βιτον αλλα ο ασπρουλης... σε παρακαλω δλδ την επομενη φορα που θα τον δεις να του μιλησεις για ελληνιδες γιατι ειναι γνωστο οτι τις αγαπαει τρελλα... ο ασπρουλης παντα... μην ξεχνιομαστε..

Επισκέπτης
τι εγινε???
λειπουν οι γατες κ χορευετε? χαχαχαχαχα

χα

μουνιντζε μη χαιρεσαι οπου κ να πατε αν παιζει δουλεμα θα σας ακολουθησoυμε :tooth:

οπενμαιντ δεν συζηταγε ο μαχατμα για τις λουι βιτον αλλα ο ασπρουλης... σε παρακαλω δλδ την επομενη φορα που θα τον δεις να του μιλησεις για ελληνιδες γιατι ειναι γνωστο οτι τις αγαπαει τρελλα... ο ασπρουλης παντα... μην ξεχνιομαστε..
  κσουτ κσουτ ...

σιτυ νεβερ σλιπς ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αι αμ τραινγκ του στευ αγουεικ... *P

δεεεεεεεεεεεν φευγωωωωωωωωωωωωωωωω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε ξερω  τι λετε αλλα ειστε ξυπνιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο ανθρωπος ζήτησε μια συμβουλή από τους χαμελαίοντες εδώ μέσα και εσείς ου κάνατε ένα θρεντ πουτάνα.

Άκου λοιπόν αγόρι μου μια και έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.
Πρώτα πρώτα υπάρχουν ορισμένα θέματα που ξεκινάς σαν βάση.
1.Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι την υποστήριξη του φίλου σου , του οποίου είναι γνωστή. Χωρίς πλάτες δεν πας πουθενά. Αν σε καρφώσει (παρότι φίλος) χαιρετίσματα.
2. Θα πρέπει να βγείτε κάποια στιγμή μόνοι. Καλύτερα μετά τον καφέ με την παρέα, πας μαζί της για ποτό.
3.Ο τρόπος προσέγγισης είναι το ακριβώς αντίθετο με αυτό που σου λένε οι άλλοι. ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ πρέπει να το παίξεις για αυτήν. Όχι πως δεν θα της αναγνωρίσεις πως είναι ωραία (θα σε πει μαλακα), αλλά για σένα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αστη να μιλάει...αυτό της λειπει (να νομίζουνε οι άλοι πως έχει και μυαλό) και πιάσου από τα λόγια της (φαίνεσαι εξυπνος).
4. Σε ενδιαφέρει one night. Αλλά αυτό είναι κακή λέξη. Και δεν πρόκειται να το έχεις αν δεν το θέλει εκείνη. Χρειαζεται προγραμματισμός λοιπόν. Επενδύεις την πρώτη φορά αλλά χτυπάς τη δεύτερη. Αν η δεύτερη δεν κάτσει τότε θα πάει μακριά η βαλίτσα και φασκελοκουκούλωστα.
5. Της μιλάς φευγαλέα για σεξ κλπ. Δηλαδή εντελώς στην τύχη, ΑΜΑ κάτσει η κουβέντα (φυσικά και πρέπει να την κάνεις να κάτσει). Και δεν μιλάς ποτέ για σεξ. ειναι βάρβαρη λέξη και οι γκόμενες αυτές θέλουν να ακούσουν κάποιοννα τους μιλάει γλυκά. Να μην τους βλέπει σαν κομμάτι κρέας. Μίλα της λοιπόν για έρωτα (καλύτερη ατάκα: εμένα δεν μου αρέσει το σεξ, αμα δεν νιώθω τίποτα για τον άλλον, είναι το ίδιο σαν να το κάνω και με τον τοίχο. Θέλω να κάνω έρωτα, να νιώθω τις αισθήσεις μου να βρίσκονται όλες σε εγρήγορση...κλπ)
6. Να έχεις προαποφασίσει πού θες να την πηδήξεις, μην ψάχνεις τελευταία στιγμή. Και να έχεις έτοιμη την απάντηση γιατί δεν την πας σπίτι σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί στο σπίτι υπάρχει το αμόρε.

αυτά και καλό βόλι..για οτιδήποτε περεταίρω...αν θες και σε πμ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.785
Πόντοι
22.785
Δεν καταλαβα τιποτα....... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: