....
1.Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι την υποστήριξη του φίλου σου , του οποίου είναι γνωστή. Χωρίς πλάτες δεν πας πουθενά. Αν σε καρφώσει (παρότι φίλος) χαιρετίσματα. [size=11pt]Παντα με γνωστο σε τετοια[/size]
2. Θα πρέπει να βγείτε κάποια στιγμή μόνοι. Καλύτερα μετά τον καφέ με την παρέα, πας μαζί της για ποτό. [size=11pt]ή φαγητο θα ελεγα εγω[/size]
4. Σε ενδιαφέρει one night. Αλλά αυτό είναι κακή λέξη. Και δεν πρόκειται να το έχεις αν δεν το θέλει εκείνη. Χρειαζεται προγραμματισμός λοιπόν. Επενδύεις την πρώτη φορά αλλά χτυπάς τη δεύτερη. Αν η δεύτερη δεν κάτσει τότε θα πάει μακριά η βαλίτσα και φασκελοκουκούλωστα. [size=11pt]Απλα λεω εγω αμα κατσει το γαμησι, πεξ το οτι δεν εισαι ετοιμος για σχεση. Βασικα η λεξη σχεση δεν πρεπει να αναφερθεο καθολου. ισως κ αυτη να θελει μονο σεξ.[/size]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαν πορνοστάρ είναι η ρουφιάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 263
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη ρε μεγαλε μετα απο τοσο κυριγμα και γκρινια εσενα θα σου σηκωνωτανε???
ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.
ασε που και να μου σηκωνωτανε θα θημωμουν τις την μουνιτσα και την μπαιτποστινλενε
και μετα ουτε με γερανο
εαν ησουν σιγουρος για αυτο που θα εκανες εξ αρχης θα διαβασαμε το ΠΩΣ την καρφωσες και οτι το ΤΙ να κανεις......εφοσον ρωτησες ΤΙ να κανεις σου απαντησαμε σε αυτο.....εγω παντως δε σε απετρεψα......ισα ισα θεωρω σεβαστο δικαιωμα του καθενος το να φτιαχνεται και να θελει να πραγματοποιησει σεξουαλικους στοχους.......απλα εθεσα ενα ευλογο ερωτημα και τελικα δε μου απαντησες.....
εσυ πουλακι μου θα το δεχοσουν αυτο απο την κοπελια σου ή θα της εσπαγες τα μουτρα τελικα???
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σιγα μη σου απαντησει.
10 φορές τον ρωτησες.
Λες να μην εχει καταλάβει την ερωτηση?
ε μα το παει απο δω το παει απο κει....αλλα δε μου απανταει....ξερω γω? μπορει να εχει χαλαζιο...
Αλλού αυτάΜπρο με προσβαλλεις.......
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εαν ησουν σιγουρος για αυτο που θα εκανες εξ αρχης θα διαβασαμε το ΠΩΣ την καρφωσες και οτι το ΤΙ να κανεις......εφοσον ρωτησες ΤΙ να κανεις σου απαντησαμε σε αυτο.....εγω παντως δε σε απετρεψα......ισα ισα θεωρω σεβαστο δικαιωμα του καθενος το να φτιαχνεται και να θελει να πραγματοποιησει σεξουαλικους στοχους.......απλα εθεσα ενα ευλογο ερωτημα και τελικα δε μου απαντησες.....
εσυ πουλακι μου θα το δεχοσουν αυτο απο την κοπελια σου ή θα της εσπαγες τα μουτρα τελικα???
Ρε αγαπη μου οταν γαμαω εκεινη την ωρα συντηρω 2 κεφαλια.....(πανο - κατο)
Λες να ειναι σε θεση να σκεφτω ολα αυτα? Δηλαδη υμαρτον!!!!!
Η θα γαμαμε η θα σκευτομαστε!!!!!
Και σου απανταω λοιπον. Αυτα οπιυ λες δεν με βοηθανε να εκπληρωσω τον στοχο μου. Το αντιθετο.
Αμα ειχα για τιτλο του στιλ "σκεφτομε να την απατησω , ειναι καλη ιδεα????"
Τοτε κανε μου ολες τις ερωτησεις που εχεις. Μα εμενα βρηκες να σου λυσω τις αποριες????
Και τελικα δεν ντρεπεσε να εχεις τετοιες αποριες εκδιδομενο κοριτσι που εισαι (αυτο το λεει το προφιλ σου)
Δηλαδι οποιος μπενει μεσα να κανετε σεξ τον ρωτας αυτα τα πραγματα???? Σε βλεπω για ταμειο ανεργειας
Ζιγκι μου βγαζεις συμπερασμα? γιατι εγω σηκωνω τα χερια και τα ποδια ψηλα
Ναι, ρε τωρα το ειπε πολυ καθαρα.
Σου λεει ο ανθρωπος: μη με ξεκαυλώνεις με δυσαρεστες ερωτησεις...
Γουσταρει να ξενογαμαει αλλα να μην κανει το ιδιο η γκόμενά του και μελλουσα συζυγος του.
Τεσπα, δεν ειναι εξαιρεση, μαλλον κανονας...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ναι, ρε τωρα το ειπε πολυ καθαρα.
Σου λεει ο ανθρπωος: μη με ξεκυλώνεις με δυσαρεστες ερωτησεις...
Γουσταρει να ξενογαμαει αλλα να μην κανει το ιδιο η γκάμενά του και μελλουσα συζυγος του.
Τεσπα, δεν ειναι εξαιρεση, μαλλον κανονας...
πφφφφφφ βαριεμαι να σχολιασω τοτε......
Φίλε, κοντα έπεσες, το γραφει και στο αβαταρ: ζιγκολο σε αναδουλειες.Και τελικα δεν ντρεπεσε να εχεις τετοιες αποριες εκδιδομενο κοριτσι που εισαι (αυτο το λεει το προφιλ σου)
Δηλαδι οποιος μπενει μεσα να κανετε σεξ τον ρωτας αυτα τα πραγματα???? Σε βλεπω για ταμειο ανεργειας
Επισκέπτης
Φίλε, κοντα έπεσες, το γραφει και στο αβαταρ: ζιγκολο σε αναδουλειες.
Και μπαζο οπως αναφερει και η υπογραφη της
Λογικο να μπει ταμειο ανεργειας σε λιγο η moun
Tα σεβη μου Siegf
Γεια σου Ιππότη Λαλακ!!Και μπαζο οπως αναφερει και η υπογραφη της
Λογικο να μπει ταμειο ανεργειας σε λιγο η moun
Tα σεβη μου Siegf
Τελικα όλοι συμφωνουμε...
Happy End!
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε πουστη μου εμενα βρηκε να τα ρωταει αυτα ?????? που ειμαι και νεος?
Γιατι δεν παει εκει που γραφουν για σπιτια και μασατζιδικα να τους ρωταει του στυλ¨
Ερωτηση απο χρηστη
"Αρχικαβλωμενος:
Ρε μαγκες σε πιο μπουρδελο θα γαμισω δυνατα μωρα???
Απαντηση
απο χρηστη μουνιτσα:
φιλε αρχηκαβλωμενε δεν εχω αντιριση να πας σε μπουρδελο αλλα εχεις σκεφτει τον λογο? Εχεις ρωτησει την γυναικα σου πρωτα αν συμφωνει και αν θελει και αυτη να παει σε μπουρδελο μαζι σου η μονη της??
Πως νομιζεις οτι θα το παρει?
Δηλαδη ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
Να πας μωρη να τα ρωτα εκει αυτα και οχι σε εμας εδω
Γιατι δεν παει εκει που γραφουν για σπιτια και μασατζιδικα να τους ρωταει του στυλ¨
Ερωτηση απο χρηστη
"Αρχικαβλωμενος:
Ρε μαγκες σε πιο μπουρδελο θα γαμισω δυνατα μωρα???
Απαντηση
απο χρηστη μουνιτσα:
φιλε αρχηκαβλωμενε δεν εχω αντιριση να πας σε μπουρδελο αλλα εχεις σκεφτει τον λογο? Εχεις ρωτησει την γυναικα σου πρωτα αν συμφωνει και αν θελει και αυτη να παει σε μπουρδελο μαζι σου η μονη της??
Πως νομιζεις οτι θα το παρει?
Δηλαδη ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
Να πας μωρη να τα ρωτα εκει αυτα και οχι σε εμας εδω
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νομιζω οτι τα ορια της ευπρεπειας ειναι γνωστα και σαφη αναμεσα σε δυο ατομα που δε γνωριζονται....εκτος αν θες να σε αρχισω σε τιποτα καντηλακια απογευματιατικο.....επειδη λοιπον δεν σε εχω ειρωνευτει και δε σε εχω χαρακτηρισει (αλλα δεν εχεις μαθει να το εκτιμας ΑΚΟΜΑ αυτο το πλεονεκτημα που σου δωθηκε) μαθε τουλαχιστον να ελεγχεις το πληκτρολογιο σου οταν γραφεις...καπις?
νεος μεν αλλα ετρεξες να ζητησεις υποστηριξη απο τα "ρεμαλια του φορουμ" με το καλημερα σας.....απο την κινηση αυτη και μονο κοβω τη σοβαρη συζητηση μαζι σου και πας μαζι τους λοιπους
οταν σου απευθυνεται ενα ερωτημα καλο θα ηταν να το απαντας αντι να αρχιζεις τις πιπες και τις φανφαρες Ή να πεις δεν εχω σκεφτει αυτο το ενδεχομενο Ή να πεις δε γουταρω να απαντησω στην τελικη....
νεος μεν αλλα ετρεξες να ζητησεις υποστηριξη απο τα "ρεμαλια του φορουμ" με το καλημερα σας.....απο την κινηση αυτη και μονο κοβω τη σοβαρη συζητηση μαζι σου και πας μαζι τους λοιπους
οταν σου απευθυνεται ενα ερωτημα καλο θα ηταν να το απαντας αντι να αρχιζεις τις πιπες και τις φανφαρες Ή να πεις δεν εχω σκεφτει αυτο το ενδεχομενο Ή να πεις δε γουταρω να απαντησω στην τελικη....
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
απο την κινηση αυτη και μονο κοβω τη σοβαρη συζητηση μαζι σου και πας μαζι τους λοιπους
Εγω εκει ηθελα να παω και δεν με αφηνατε.
Γιαυτο χτυπιεμαι
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
κουταλια πηρουνια και συφονια
Διαβασε την υπογραφή του Λαλακ, να τελειωνουμε...Εγω εκει ηθελα να παω και δεν με αφηνατε.
Γιαυτο χτυπιεμαι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65