Επισκέπτης
Ακομα δεν εχεις καταλαβει...........
Οh really??ok.....
προσπαθω να αυξησω τα ποστς μου μη δινεις σημασια τονενες
Ακομα δεν εχεις καταλαβει...........
Φονιας ειμουν.......
Τωρα σκουριασα και προτιμω να το φιλοσοφω......
Σιγα μην ειχα αναγκη να ανοιξω το ποστ για βοηθεια....
Απλα πλεον εχει πιο πλακα να αμα κατσει να το εχω διασκεδασει και να εχω πει και 5 χαλαρες κουβεντες με 10 ατομα που δεν με ξερουν (μην καρφωθω και απο γνωστους)
καμια φορα θελεις να κουβεντιασεις αλλα δεν εχεις που να το πεις......
εγω διαβαζω ντοκτορ Ρουθ απο εκει εμαθα να γαμαω
Εσυ εκει!!!! να επιμενεις στην μαλακια σου.....
τον εαυτό σου να μην κοροϊδεύεις μόνο...
10 σελιδες κ ακομη?????
αντεεεε επιτελους... κ περιμενουμε ριβιου..
Γιατι ρε πουστη μου να να πρεπει να εχετε τον τελευταιο λογο παντα
Οκ της έχεις μεγάλη αδυναμία κ δεν θα την άλλαζες με καμία..
ευχαριστημένος?
Ασε κοπελια και δεν γαμησαμε και με εχοθν πλακωσει ολοι στην ψυχαναλιση λες και ειμαι αρωστος
Ναι ειμαι αλλα εχω παραπονα
Ρε ρεμαλια του φορουμ με εχουν βαλει μονοτερμα και εσεις απλα κοιτατε με εξερεση κανα δυο ?
δεν ειναι ετσι φιλε μου γιατι ολο λεγαν οτι θα την κανουν για cosmo και ειναι εδω. Τι να πω δηλαδη? Καθηστε να σαρκαζεστε τις ανησυχιες του φιλτατου που θελει μια πορνοσταρ παμω στο πουλι του?Ηλεκτρούλα, ελπίζω και φαντάζομαι πως το σχόλιο δεν αφορά το παρόν τόπικ.
Αν πάλι κάνω λάθος, ζητώ ταπεινά συγγνωμη που δεν σου επιτρέψαμε να συγκεντρωθεί ολη σου η σκέψη στο τριμέγιστο δίλημμα που έβαλε ο συνάδελφος για το πως θα καταφέρει να γαμήσει μια που γνώρισε και που μοιάζει με πορνοστάρ.
Να ξέρεις πάντως πως ο τίτλος του φόρουμ είναι bourdela και η θεματολογία του δεν φιλοδοξεί να λύσει τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη, οπότε δικαίως η ανοχή που επιδεικνύεται στα off-topic αποτελει και δύναμή του.
Απόψή μου πάντα...
Οπότε συνεχίζω off-topic...E, μόλις τώρα δικαίωσες το νικ σου!!!
δεν ειναι ετσι φιλε μου γιατι ολο λεγαν οτι θα την κανουν για cosmo και ειναι εδω. Τι να πω δηλαδη? Καθηστε να σαρκαζεστε τις ανησυχιες του φιλτατου που θελει μια πορνοσταρ παμω στο πουλι του?
αυτα κανω κ παρεξηγιεμαι...Αρκει να ασχολεισαι μαζι μου.
Ακομα λιγο και θα πιστεψω οτι κατι υπαρχει αναμεσα μας...
Και το κανεις και παρα πολυ καλα μαλιστα...αυτα κανω κ παρεξηγιεμαι...
Και το κανεις και παρα πολυ καλα μαλιστα...