Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι νομιζεις δεν θα τα εφαρμοσει? ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τα κανει. Δες τι εχουν ψηφισει το 2010-11 για το 15..! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Η πιστευει οτι θα βρει τους 180 οποτε θα μας ξεσκισει εντελως η θελει να φερει τον Συριζα να τεον ξεπαστρεψουν οι εντος και εκτος και να ξαναγινουν εκλογες και να συνεχισει να μας γαμαει ασαλιωτα και ανενοχλητος.
Το τι έρχεται είναι γνωστό. Καταρχάς η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω από 20δις από ομόλογα που λήγουν. Που θα τα βρει τα χρήματα; Θα βγει στις αγορές; Αστείο
Θα κυνηγίσει να πάρει τα χρήματα από τα χρήματα που θα κληθούμε να πληρώσουε από τις φορολογικές δηλώσεις. Όμως αυτά δε φτάνουν ούτε για το ζήτω. Άρα; Θα πέσουν κάτι φόροι που θα μας κάνει τότι έχουμε δώσει ως τώρα να φαντάζονται παλιές καλές μέρες ευρωστίας.
Ο Σαμαράς το ξέρει και βρισκει το πρόσκυμα για έξοδο ηρωϊκή με το να βάλει για υποψήφιο το Δήμα που είναι δεξιότατος. Αν πρότεινε για παράδειγμα κάποιον αριστερό (αν το έβρισκε) θ έλεγε "ορίστε εγώ προτείνω κάποιον που είναι από το χώρο τους και αυτοί δε θέλουν γιατί σκέφτονται το συμφέρων τους"
Ο Τσίπρας ξέρει το δύσκολο 15 και ήδη έχει ξεκινήσει τις τούμπες περί δύσκολου 15 κτλπ.
180 δε νομίζω να βρει. Κάπου στους 175 θα πάρει, εκτός και αν κάνει η Χ.Α καμία έκλπηξη ή υπάρξουν τίποτα βουλευτές από ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ και ψηφίσουν Δήμα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το τι έρχεται είναι γνωστό. Καταρχάς η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω από 20δις από ομόλογα που λήγουν. Που θα τα βρει τα χρήματα; Θα βγει στις αγορές; Αστείο
Θα κυνηγίσει να πάρει τα χρήματα από τα χρήματα που θα κληθούμε να πληρώσουε από τις φορολογικές δηλώσεις. Όμως αυτά δε φτάνουν ούτε για το ζήτω. Άρα; Θα πέσουν κάτι φόροι που θα μας κάνει τότι έχουμε δώσει ως τώρα να φαντάζονται παλιές καλές μέρες ευρωστίας.
Ο Σαμαράς το ξέρει και βρισκει το πρόσκυμα για έξοδο ηρωϊκή με το να βάλει για υποψήφιο το Δήμα που είναι δεξιότατος. Αν πρότεινε για παράδειγμα κάποιον αριστερό (αν το έβρισκε) θ έλεγε "ορίστε εγώ προτείνω κάποιον που είναι από το χώρο τους και αυτοί δε θέλουν γιατί σκέφτονται το συμφέρων τους"
Ο Τσίπρας ξέρει το δύσκολο 15 και ήδη έχει ξεκινήσει τις τούμπες περί δύσκολου 15 κτλπ.

Σε δύο γραμμές:

Ο ένας θα πει παρέλαβα καμένη γη / μου τράβηξαν το χαλί κάτω απ' τα πόδια / με σαμποτάρουν.
Ο άλλος θα πει με έριξαν / δεν με στήριξαν / εσείς το επιλέξατε κτλ.

Στο πέος τους.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
180 δε νομίζω να βρει. Κάπου στους 175 θα πάρει, εκτός και αν κάνει η Χ.Α καμία έκλπηξη ή υπάρξουν τίποτα βουλευτές από ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ και ψηφίσουν Δήμα
Το μονο προβλημα σου ειναι τα 20 δις? Εγω πιστευω οτι εχει πολλα περισσοτερα προβληματα τυπε μου...! Οπως και να εχει θελω να φυγουν αυτοι που ειναι πανω. Αποτελεσμα: Mε η χωρις σαμαρα θα τα πληρωσουμε...!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το μονο προβλημα σου ειναι τα 20 δις? Εγω πιστευω οτι εχει πολλα περισσοτερα προβληματα τυπε μου...! Οπως και να εχει θελω να φυγουν αυτοι που ειναι πανω. Αποτελεσμα: Mε η χωρις σαμαρα θα τα πληρωσουμε...!
Εν μέσω οικονομικής κρίσης και διαρκούς πραγματικής ύφεσης ΦΥΣΙΚΑ και το ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα είναι τα δάνεια που πρέπει ν αποπληρωθούν. Τι θα είναι;
Όλα ή τα περισσότερα προβληματα απ αυτό ξεκινάνε. Αν πρέπει ν επιβληθούν νέοι φόροι ποιος νομίζεις να τους πληρώσει; Ο Αλεξ του 3.5 για καφέ ή εσύ που και το 1 ευρώ που δίνεις για τον καφέ το σκέφτεσαι;

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
original.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εν μέσω οικονομικής κρίσης και διαρκούς πραγματικής ύφεσης ΦΥΣΙΚΑ και το ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα είναι τα δάνεια που πρέπει ν αποπληρωθούν. Τι θα είναι;
Όλα ή τα περισσότερα προβληματα απ αυτό ξεκινάνε. Αν πρέπει ν επιβληθούν νέοι φόροι ποιος νομίζεις να τους πληρώσει; Ο Αλεξ του 3.5 για καφέ ή εσύ που και το 1 ευρώ που δίνεις για τον καφέ το σκέφτεσαι;

πάντως σίγουρα δεν θα τα πληρώσουμε εσύ και εγώ σαν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού....  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πάντως σίγουρα δεν θα τα πληρώσουμε εσύ και εγώ σαν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού....  ;)
Εγώ ΔΕΝ είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Παρόλο που είμαι πάνω από 183 μέρες στο χρόνο στο εξωτερικό δεν έχω πάρει ούτε ΜΙΑ φορά χαρτί από ελληνική πρεσβεία και πληρώνω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τον φόρο που μου αναλογεί. Πέρσι 6χιλιαρικάκια.
Αλλά μ αρέσει ρε που το παίζεις και πατριώτης τρομάρα σου. Σα τους παπάρες τους Μεταξικούς που πολεμούσαν τους Ιταλούς από το Μ.Βρετάνια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ο Σαμαράς φεύγει, όπως ο Κωστακης ο Καραμανλής και ο ΓΑΠ.

Με το που είδαν τα δύσκολα, αυτά τα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ που ποτέ
τους δεν εργάστηκαν ,την κοπανάνε .

Το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά

θα δείτε ότι τελικά ο Συριζα θα είναι καλύτερο απότι νομίζατε !  :rockon:

Θα κάνει κωλοτούμπες πριν καν βγεί !  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ ΔΕΝ είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Παρόλο που είμαι πάνω από 183 μέρες στο χρόνο στο εξωτερικό δεν έχω πάρει ούτε ΜΙΑ φορά χαρτί από ελληνική πρεσβεία και πληρώνω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τον φόρο που μου αναλογεί. Πέρσι 6χιλιαρικάκια.
Αλλά μ αρέσει ρε που το παίζεις και πατριώτης τρομάρα σου. Σα τους παπάρες τους Μεταξικούς που πολεμούσαν τους Ιταλούς από το Μ.Βρετάνια.

(1) το χαρτί δεν το παίρνεις από την πρεσβεία αλλά από τις φορολογικές αρχές της χώρας στην οποία κατοικείς

(2) δηλαδή πληρώνεις και φόρους στις χώρες που εργάζεσαι και φόρους στην Ελλάδα ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο Σαμαράς φεύγει, όπως ο Κωστακης ο Καραμανλής και ο ΓΑΠ.

Με το που είδαν τα δύσκολα, αυτά τα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ που ποτέ
τους δεν εργάστηκαν ,την κοπανάνε .

Το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά

θα δείτε ότι τελικά το Συριζα θα είναι καλύτερο απότι νομίζατε !  :rockon:

Θα κάνει κωλοτούμπες πριν καν βγεί !  :2funny: :2funny: :2funny:

και θα έρθει ο σκληρά εργασθείς Αλέξης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
(1) το χαρτί δεν το παίρνεις από την πρεσβεία αλλά από τις φορολογικές αρχές της χώρας στην οποία κατοικείς

(2) δηλαδή πληρώνεις και φόρους στις χώρες που εργάζεσαι και φόρους στην Ελλάδα ???

Προφανώς θα έχει εισοδήματα από ενοίκια.

Αν έχει πληρώσει φόρο στην Αγγλία, με τη σύμβαση αποφυγής
διπλής φορολογίας δεν πρέπει να πληρώσει στην Ελλάδα .

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πιστεψε με το 1 ευρω δεν το σκεφτομαι οσο για τον καφε του Αλεξ εγω θελω χ4 την μερα. Το προβλημα μου δεν ειναι το οικονομικο προς το παρων αλλα αρχιζω και το σκεφτομαι σοβαρα οτι εαν συνεχιστει αυτο καποια στιγμη θα αποκτησω σοβαροτατο προβλημα...περισσοτερα ακομα και απο εναν ανεργο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

1) Πρέπει να προσκομύσεις χαρτί από τη πρεσβεία που ν αναφέρει ότι ήσουν 183+ μέρες στο εξωτερικό
2) Τα χρήματα που παίρνω μπαίνουν σ Ελληνική τράπεζα. Τα επιπλέον έξοδα διαμονής και διατροφής μπαίνουν σε τράπεζα της χώρας που είμαι τώρα. Και επειδή ουσιαστικά πάνε απεθείας στην πραγματικη οικονομία της χώρας δε χρειάζεται να πληρώνω φόρο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
και θα έρθει ο σκληρά εργασθείς Αλέξης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σου είπα εγώ ότι εργάστηκε σκληρά ο Τεν-Τεν ;  :2funny: :2funny:

Εσένα έπρεπε να είχαμε πρωθυπουργό,
που εργαζόσουν σκληρά στη Νιγηρία, ενώ κινδύνευες από
AIDS και από EBOLA !  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
1) Πρέπει να προσκομύσεις χαρτί από τη πρεσβεία που ν αναφέρει ότι ήσουν 183+ μέρες στο εξωτερικό
2) Τα χρήματα που παίρνω μπαίνουν σ Ελληνική τράπεζα. Τα επιπλέον έξοδα διαμονής και διατροφής μπαίνουν σε τράπεζα της χώρας που είμαι τώρα. Και επειδή ουσιαστικά πάνε απεθείας στην πραγματικη οικονομία της χώρας δε χρειάζεται να πληρώνω φόρο

Αρα κλέβεις την Αγγλία !  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ααα μάλιστα ... δεν πληρώνεις φόρο στην χώρα που εργάζεσαι... οπότε ορθώς φορολογείσαι στην Ελλάδα...

αλλά γιατί να πληρώνω φόρο και στην Αγγλία και στην Ελλάδα ??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προφανώς θα έχει εισοδήματα από ενοίκια.

Αν έχει πληρώσει φόρο στην Αγγλία, με τη σύμβαση αποφυγής
διπλής φορολογίας δεν πρέπει να πληρώσει στην Ελλάδα .

Εισόδημα από ενοίκια δεν έχω. Φιλοξενώ στο σπίτι μου έναν φίλο μου που παίρνει 600 ευρώ με μόνη προυπόθεση να πληρώνει αυτός τους λογαριασμούς πλην ΕΝΦΙΑ

Δεν είμαι στην Αγγλία. Σε χώρα της Ασίας είμαι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
ααα μάλιστα ... δεν πληρώνεις φόρο στην χώρα που εργάζεσαι... οπότε ορθώς φορολογείσαι στην Ελλάδα...

αλλά γιατί να πληρώνω φόρο και στην Αγγλία και στην Ελλάδα ??

Ο άνθρωπος πρόσφατα πήρε το δίπλωμά του, και εργάζεται .
Δεν ξέρει καλά τα φορολογικά .

Του βάζουν τα χρήματα σε τράπεζα στην Ελλάδα κατά ένα μέρος,
για να μην πληρώνουν οι εργοδότες του εισφορές στην Αγγλία,
και ένα μέρος σε τράπεζα στην Αγγλία .
Ετσι κλέβει και την Αγγλία και την Ελλάδα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στην Ευρώπη δε ζω. Ζούσα για περίπου 10 χρόνια στην Αγγλία κ εκει μπορώ να σου πω ότι η πολιτισμική ταυτότητα της χώρας όταν ήμουν εκεί δεν είχε αλλάξει.
Όσο για τ ερώτημά σου. Τους κανόνες και τους νόμους της ΕΕ τους βάζει η Γερμανία, κυρίως. Τώρα αν υπάρχει μια στενή συνεργασία με τραπεζικούς ομίλους μπορώ να πω (χωρίς να γνωρίζω) πως ναι. Αν θες όμως να μου πεις ποια είναι αυτά τ λόμπυ θα βοηθούσες.

Α.oi πιο πολλοι κλωνοποιημενοι υπαλληλοι του υπερεθνικου τραπεζικου συστηματος  εχουν δουλεψει στην γκολντμαν σαξ κ λιγοτερο στην μερυλ λιντς,,αυτα ειναι χιλιοειπωμενα,αλλα προσπερνιωνται με επιχηρηματα ,οπως τα δικα σου,,"ελα μωρε" συνομωσιολογιες" κλπ
Β.αγγλια δεν ειναι ευρωπη....,
εχει αυτο το μωσαικο με τους μεταναστες απο τις αποικιες κ τους μαυρους απο το 80 νομιχω
βεβαια μετα το 2000 πλακωσαν κι απο αλλες χωρες λογω γλωσσας κι εγινε το χαλι πουναι σημερα...
περιοχες δε οπως το μπραιτον ειναι πληρως ισλαμικες,τετοια χαλια μονο στο βρυξελλες ροτερνταμ  κ νοτια γαλλια υπαρχουν αλλου στην υπολοιπη ευρωπη,,,
το βελγιο  κι η ολλανδια ειδικα , απο το 95 που πηγα πρωτη φορα ειναι η μερα με την νυχτα
απο ξεκλειδωτες πορτες κ χαμογελο σε καθε κοινωνικη επαφη με ξενο,
πηγανε σε μπατζουρια διπλοκλειδωμενα κ εχθροτητα για οπιον δεν ειναι ντοπιος κ δθκαιολογημενα
η ανοδος της ακροδεξιας στην ευρωπη εχει ακριβως την αιτια αυτη,,οτι ωραιες οι θεωριες για τους μεταναστες κ ειδικα μουσουλμανους απο β αφρικη κ μεση ανατολη-και τουρκους μην το ξεχναμε κι αυτο-αλλα η καθημερινοτητα πλεον σε πολλες ευρωπαικες πολεις ειναι οπως της πλατειας αβυσηνιας,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom