Η πηγή είναι η Unicef και νομίζω ότι τα στοιχεία δεν έχουν αμφισβητηθεί. Ξέρεις πως σε σέβομαι οπότε απλά θα ρωτήσω: Θεωρείς ακριβέστερα τα διεθνή στοιχεία της Unicef ή τα Greek statistics?
δεν νομίζω να αμφισβήτησε την πηγή αλλά αμφισβητεί όπως εξάλλου και εγώ τον προσδιορισμό της έννοιας poverty...
στην περίπτωση της μελέτης της unicef τα πρότυπα διαφέρουν κατά πολύ από την καθημερινότητα σε πάρα πολλές χώρες....
για παράδειγμα δεν πιστέυω ότι πρέπει να θεωρείται στα πρότυπα η δυνατότητα ή όχι κάποιο παιδι να πάει σε ιδιωτικό σχολείο ή να κάνει ή όχι ιδιαίτερα ..... ούτε φτωχοποιείται ούτε πένεται αν σταματήσει το ιδιωτικό ή τα ιδιαίτερα ούτε αν δεν πάει και διακοπές μια χρονιά....
όπως δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο απάνηση σε ερωτήματα του τύπου "Did you experience stress today?" (page 12)....
όπως επίσης τελείως ψεύτικες αιτιάσεις του τύπου " In Greece, at least 60,000 house owners faced immediate danger of eviction in 2013." επειδή είναι γνωστό σε όλους ότι υπήρχε και υπάρχει απαγόρευση κατάσχεσης πρώτης κατοικίας... (σελίδα 19)