apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aναρχικος ειναι οποιος διαδηλωνει εναντια στο μνημονιο τυπε?Τι εννοεις? Ότι το ΚΚΕ εδειρε κατι άλλο εκτος από αναρχικούς? Μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμένος.
Aναρχικος ειναι οποιος διαδηλωνει εναντια στο μνημονιο τυπε?Τι εννοεις? Ότι το ΚΚΕ εδειρε κατι άλλο εκτος από αναρχικούς? Μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμένος.
Πούτσες μπλε αυτό περί συνεπής στάση. Πχ. Όταν άνοιξαν τ σύνορα με την Αλβανία κ άρχισαν οι χιλιάδες ΑΛΒΑΝΟΙ (και όχι β. Ηπειρώτες) ν έρχονται με τη σέσουλα στην Ελλάδα ήταν ΚΑΤΑ γιατί θ έχαναν τις δουλειές τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. 20 χρόνια μετά ούτε λόγος για να φύγουν οι παράνομοι μετανάστες από την Ελλάδα. Η συνέπεια στο μεγαλείο τηςΑπολυτως συνεπής στάση, την οποια οποιος κριτικαρει δεν εχει παρει χαμπαρι τι είναι το ΚΚΕ.
Τι εννοεις? Ότι το ΚΚΕ εδειρε κατι άλλο εκτος από αναρχικούς? Μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμένος.
Εννοεις ότι το ΚΚΕ εδειρε απλούς φτωχούς διαμαρτυρομενους πολιτες?Aναρχικος ειναι οποιος διαδηλωνει εναντια στο μνημονιο τυπε?
Πολύ ενδιαφερον.Ενω εισαι εσυ, ησουν μπροστά παλιομαλάκα
Εγω που ημουν οπως και χιλιαδες κοσμος δεν ειμαστε βαπτισμενοι μονο Συριζαιοι αλλα και αναρχικοι..!Ευχαριστω νονε αλεξ το δωρο μου μην ξεχασεις να μου στειλειςΕνω εισαι εσυ, ησουν μπροστά παλιομαλάκα
Εννοεις ότι το ΚΚΕ εδειρε απλούς φτωχούς διαμαρτυρομενους πολιτες?
Τα εχεις δει τα βιντεο ή θα μαλακιζομαστε να περναει η ωρα?
Ενω εσύ που πίνεις τον καφέ των 3.5 έχεις άμεση γνώση και γνώμη. Σου ξαναλέω έχω φίλους και γνωστούς που είναι άνεργοι και χαμηόμισθοι και όσοι είναι ΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ συμμετέχουν σε τέτοιες πορείες. Άσε που ξέρω και από πρώτο χέρι μιας και σε μια μικρής διάρκειας παραμονή μου στην Ελλάδα είχα πάει με κάποιους φίλους μου σε μια απεργειακή κινητοποίηση.Τι εννοεις? Ότι το ΚΚΕ εδειρε κατι άλλο εκτος από αναρχικούς? Μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμένος.
Σε εδειραν οι κομμουνιστες τύπε? Πες το μου κι αυτό!!!!!!!!!!Εγω που ημουν οπως και χιλιαδες κοσμος δεν ειμαστε βαπτισμενοι μονο Συριζαιοι αλλα και αναρχικοι..!Ευχαριστω νονε αλεξ το δωρο μου μην ξεχασεις να μου στειλεις
Και τους εδειρε το ΚΚΕ? Πού κολλαει τωρα ποιοι συμμετεχουν στις πορειες? Μπας και πιστευεις ότι το ΚΚΕ ορμηξε στην διαδηλωση και αρχισε να δερνει? Συνελθε.Ενω εσύ που πίνεις τον καφέ των 3.5 έχεις άμεση γνώση και γνώμη. Σου ξαναλέω έχω φίλους και γνωστούς που είναι άνεργοι και χαμηόμισθοι και όσοι είναι ΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ συμμετέχουν σε τέτοιες πορείες. Άσε που ξέρω και από πρώτο χέρι μιας και σε μια μικρής διάρκειας παραμονή μου στην Ελλάδα είχα πάει με κάποιους φίλους μου σε μια απεργειακή κινητοποίηση.
Ω ναι. Τ έχει κάνει. Γι αυτο και είναι σταθερά εν μέσω τέτοιων εποχών στο 4%Πολύ ενδιαφερον.
Το ΚΚΕ εδειρε διαδηλωτες δηλαδή?
Ρε γιατι θες να μου σπασεις τα νευρα? Βλεπεις εσυ στο βιντεο να ζητανε ταυτοτητες πριν βαρεσουν με τα κοκκινα στρινγ?Σε εδειραν οι κομμουνιστες τύπε? Πες το μου κι αυτό!!!!!!!!!!
Αρα ΔΕΝ σε εδειραν. Ότι το ΚΚΕ επιτεθηκε στο μπλοκ των αναρχικων που ετοιμαζονταν για επιθεση το ακους μαλλον πρωτη φορα ε?Ρε γιατι θες να μου σπασεις τα νευρα? Βλεπεις εσυ στο βιντεο να ζητανε ταυτοτητες πριν βαρεσουν με τα κοκκινα στρινγ?
Σε εδειραν οι κομμουνιστες τύπε? Πες το μου κι αυτό!!!!!!!!!!
Πού είναι ενας κομμουνιστης όταν τον χρειαζεσαι????? Θα ηθελα πολύ να δω τι θα σου απαντουσε!!!!!Ω ναι. Τ έχει κάνει. Γι αυτο και είναι σταθερά εν μέσω τέτοιων εποχών στο 4%
Ρε παπαροσκυλο ποιος ειναι αναρχικος? Μπορεις να μου υποδειξεις 1 μονο εναν αποδεδειγμενα οτι ειναι αναρχικος? αιντε μαλακα τοση ωρα σε παω λαου λαου αλλα τα θελεις τα μπινελικια σου πριν τον καφεΑρα ΔΕΝ σε εδειραν. Ότι το ΚΚΕ επιτεθηκε στο μπλοκ των αναρχικων που ετοιμαζονταν για επιθεση το ακους μαλλον πρωτη φορα ε?
Αυτά να πατε να τα πειτε σε κανεναν κομμουνιστη. Εγω βαρεθηκα να κανω τον συνηγορο τους.
Απλως ανοητευετε...
Εγώ να συνέλθω ρε Γερμανοτσολιά; Είσαι στην Ελλάδα και έχεις λιγότερη επαφή με το τι γίνεται στην Ελλάδα απ εμένα που έρχομαι για 30-40 μέρες τον χρόνο. Θα μου πεις είναι λογικό αυτό όταν εσύ πίνεις καφέ με 3.4 ενώ εγώ αρκούμαι στο 2ευρώ μαξ. Στο Κολωνάκι που πας και τον πίνεις όλα είναι ανθηρά όμορφα και ωραία και όποιος θέλει να χαλάσει τον μικρόκοσμο που ζεις είναι αναρχοάπλυτος, οπότε τιμή και δοξα στο ΚΚΕ που τον έδειρεΚαι τους εδειρε το ΚΚΕ? Πού κολλαει τωρα ποιοι συμμετεχουν στις πορειες? Μπας και πιστευεις ότι το ΚΚΕ ορμηξε στην διαδηλωση και αρχισε να δερνει? Συνελθε.
Κομμάντος κανονικοί οι κουκουέδες. Και μετα σου λεει πώς αντεξαν στα βουνά 4 χρονια το 1945-1949.
Αυτον που βαρανε φοραει κουκουλα?
Αλλο σε ρωτησα...!Αυτον που βαρανε σου μοιαζει αναρχικος κουκουλοφορος??????Κομμάντος κανονικοί οι κουκουέδες. Και μετα σου λεει πώς αντεξαν στα βουνά 4 χρονια το 1945-1949.