gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Και που στον πούτσο βρίσκουν τα 3.40 ευρώ;;;Πλακα μου κάνεις? Οι μισοι στην καφετερια ανεργοι είναι.
Γι αυτό μας γαμάνε 5 χρόνια οι Γερμανοί
Και που στον πούτσο βρίσκουν τα 3.40 ευρώ;;;Πλακα μου κάνεις? Οι μισοι στην καφετερια ανεργοι είναι.
Λείπεις πολλα χρονια από την Ελλαδα?Και που στον πούτσο βρίσκουν τα 3.40 ευρώ;;;
Γι αυτό μας γαμάνε 5 χρόνια οι Γερμανοί
Με τον Σαμαρα ΣΙΓΟΥΡΑ εαν βγει καποιος αλλος ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να το ξανασκεφτουν. Με την πρωτη μαλακια του ΣΥΡΙΖΑ η αθηνα θα καει να το θυμασαι αυτοΑαααααααααααααααααα. Για αυτό θέλεις ΝΔ στην εξουσία. Γιατί απλά ανοίκεις στο 10% (και πολύ λέω) του Ελληνικού πλυθησμού που δε τους αγγίζουν τα μέτρα
Ξαναλέω ούτε με σφαίρες 151. Καταρχάς θα ξεκινήσει (αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη) το παραμύθι "ο Αλέξης βάζει το κομματικό συμφέρων πάνω από τ Εθνικό και θέλει να βγει πρωθυπουργός ακόμα και αν καταστραφεί η Ελλάδα". Μετά θα αρχίσουν για τα σπίτια και τις γυναίκες και τις οικονομίες. Επίσης θ αρχίσουν να λένε "που θα βρει τα λεφτά για τα δάνεια που λήγουν μέσα στο 15 αν δε παραμείνει στη πολιτική του μνημονείου; ". Θα φοβηθεί κάποιος θα μαζευτεί, θα ψηφίσει κάτι άλλο. Γι αυτό λέω κάπου στο 30%. Βασικά να πω την αλήθεια εγώ στην θέση του Αλέξη θα παρακαλούσα να βγει ΠτΔ. Η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει γύρω στα 20δις για τα δάνεια που έχει πάρει και απλά λεφτά δεν υπάρχουν. Θα πέσουν τέτοιοι φόροι που θα πούμε το Δεσπότη Παναγιώτη.
Thanks.ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ δεν ξερεις ποτε μιλαει ο προεδρος??????????????? 18:00 στην Νεριτ
Από ποιον?Με τον Σαμαρα ΣΙΓΟΥΡΑ εαν βγει καποιος αλλος ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ να το ξανασκεφτουν. Με την πρωτη μαλακια του ΣΥΡΙΖΑ η αθηνα θα καει να το θυμασαι αυτο
Απο τον κοσμο που θα τους καθοδηγησουν τα ΜΜΕ.Ειδικα εαν κανει πραξη τα οσα ειπε ο παπαδημουλης Κατσε να δεις...Από ποιον?
Τύπε αν ηταν να βρουμε ημερα που δεν γιορταζει κανενας, δεν θα καναμε εκλογες ποτέ.Αγ. Γρηγρίου γαμώ τον χριστό τους. Ούτε να γιορτάσω δε θα μ αφήσουν οι γαμημένοι γαμώ το μουνί που τους πέταγε;
1ον Επειδή γράφεις σε πλυθηντικό να πω ότι δεν έχω πρόβλημα ως προς τους γάμους ομόφυλων ανυρώπων. Ίσα ίσα που το θεωρώ ανίκουστο άνθρωποι που λόγο σεξουαλικών προτιμήσεων να μην έχουν τ ίδια δικαιώματα με άλλουςΑυτός ο μαλάκας που ήταν πρόεδρος του κόμματος με το οποίο είχε κατεβεί υποψήφιος ο Βαλλιανάτος?Ο Μάνος δεν ήταν?Επίσης η δημιουργία ξανά αν θυμάμαι ήταν αρκετά pro-gay.Τεσπά δεν κρατάω ονόματα από δεξιά παπατζοκόμματα.Επίσης στάνταρ θα υπάρχουν μεμονωμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι εναντίον του γκέι γάμου αλλά πιστεύω θα είναι λίγοι.Είπαμε έχουμε ακόμα δρόμο κ η ομοφοβία δεν είναι προνόμιο της δεξιάς.Λέμε η ομοφοβία κ τα στερεότυπα/άγνοια για τους γκέι είναι διάχυτα σε όλη την κοινωνία.Ακόμα κ δήθεν προοδευτικοί αριστεροί πετάνε καντίλες στην ιδέα του γκέι γάμου.Τα ξέρουμε αυτά.
Το ΚΚΕ επίσης είναι το άνδρο της ομοφοβάρας να πούμε.Το σταλινικό απολίθωμα που υπηρετεί το κρατάει δέσμιο σε τέτοια παπατζιλίκια νοοτροπίες.Αλλά ναι είτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτό που λέω είναι πως τον γάμο θα τον πάρουμε.Μην τρελαίνεστε γιατί όταν σας έρθει το σοκ θα ψάχνεστε να δείτε από που σας ήρθε κ θα ξεμείνετε με σύμμαχο κάνα Άνθιμο μόνο.
Μπάχαλα στους μπαχαλακηδες?Απο τον κοσμο που θα τους καθοδηγησουν τα ΜΜΕ.Ειδικα εαν κανει πραξη τα οσα ειπε ο παπαδημουλης Κατσε να δεις...
Mπορεις να το πεις και ετσι....Μπάχαλα στους μπαχαλακηδες?
5. Με το που μπήκαμε στο μνημόνειο κατάλαβα που πάνε τα πράγματα και ε΄φυγα τρέχοντας. Ιαπωνία, Ν. Κορέα και τα 3 τελευταία Κίνα. Ελλάδα κανένα μήνα το καλοκαίρι για διακοπές.Λείπεις πολλα χρονια από την Ελλαδα?
Ολοι εχουν καποιο παππου, καποια γιαγια που μασαει σύνταξη.
950 ευρω είναι η μεση συνταξη στην Ελλαδα.
Τα τρωνε όλα οι εγγονοί και το ΚΙΝΟ.
Ένα 10ευρο τη μερα μια χαρα. Καφες και ένα πακετο τσιγαρα.
Ασε τυπε μην ανοιγεις θεμα με τον ΑΛΕΞ. Δεν θα βγαλεις ακρη. Ειναι τιγκα γαλαζιος. Οπως ειπες και πριν ανοικει και βλεπει μονο στο 10% που ειναι και αυτος.5. Με το που μπήκαμε στο μνημόνειο κατάλαβα που πάνε τα πράγματα και ε΄φυγα τρέχοντας. Ιαπωνία, Ν. Κορέα και τα 3 τελευταία Κίνα. Ελλάδα κανένα μήνα το καλοκαίρι για διακοπές.
Πάντως οι δικοί μου οι φίλοι δεν έχουν καμία γιαγιά για να τα μασάνε. Ένας δουλεύει με μαύρα 10ωρο, 6ημερο για 400 ευρώ και ένας άλλος παντρεμένος με 2 παιδιά έχει οικογενειακό εισόδημα 1200 ευρώ και του βάζουν πόθεν έσχες για το 2ο παιδί του.
1ον Επειδή γράφεις σε πλυθηντικό να πω ότι δεν έχω πρόβλημα ως προς τους γάμους ομόφυλων ανυρώπων. Ίσα ίσα που το θεωρώ ανίκουστο άνθρωποι που λόγο σεξουαλικών προτιμήσεων να μην έχουν τ ίδια δικαιώματα με άλλους
2ον Ααααααααααααααααααα! Μιλά για ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ δεξιά!! ΟΚ. Πάσο
Κοίτα δεν έχω πρόβλημα που είναι γαλάζιος. Πολλοί φίλοι μου είναι γαλάζιοι και μου έλεγαν κάτι "Σαμαράς ή τανκς" και μου έλεγαν και για σακ σεξ στόρυ. Αλλά βλέπουν (γιατί δεν πίνουν καφε των 3.5 ευρώ) ότι άλλα έλεγε στο Ζάππειο και άλλα έκανε και τώρα είναι στο "τώρα τι ψηφίζουμε;;;"Ασε τυπε μην ανοιγεις θεμα με τον ΑΛΕΞ. Δεν θα βγαλεις ακρη. Ειναι τιγκα γαλαζιος. Οπως ειπες και πριν ανοικει και βλεπει μονο στο 10% που ειναι και αυτος.
Τυπε στο διαγωνισμο του mr μαλακα σε εχουνε ψηφισει δεν θα κανεις ενσταση?Στα όρια να μπουν ήταν αν θυμάμαι καλά.Εξάλλου είμαι σίγουρος πως μεσοπρόθεσμα θα υπάρξουν αρκετά περισσότεροι μετριοπαθείς δεξιοί μέσα στη Βουλή που θα ταχτούν υπέρ του γκέι γάμου όπως κ η συντριπτική πλειοψηφία του χώρου από δεξιότερα του ΠΑΣΟΚ μέχρι ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ.Για αυτό σου λέω δεν θα κρατήσει για πολύ το μπανάρισμα μας από το θεσμό του γάμου.
Κανένας πολιτικός καριέρας και δη δεξιός δε θα ταχθει υπερ του γάμου των ομοφυλων ανθρώπων αν πρώτα η κοινωνία δεν ωριμάσει στο να ΔΕΧΘΕΙ τέτοιους γάμουςΣτα όρια να μπουν ήταν αν θυμάμαι καλά.Εξάλλου είμαι σίγουρος πως μεσοπρόθεσμα θα υπάρξουν αρκετά περισσότεροι μετριοπαθείς δεξιοί μέσα στη Βουλή που θα ταχτούν υπέρ του γκέι γάμου όπως κ η συντριπτική πλειοψηφία του χώρου από δεξιότερα του ΠΑΣΟΚ μέχρι ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ.Για αυτό σου λέω δεν θα κρατήσει για πολύ το μπανάρισμα μας από το θεσμό του γάμου.
Να υποθεσω τυπε θα ψηφισουν Αλεξη,Ηλιοψεκα(σ)μενο η ΧΑ?Κοίτα δεν έχω πρόβλημα που είναι γαλάζιος. Πολλοί φίλοι μου είναι γαλάζιοι και μου έλεγαν κάτι "Σαμαράς ή τανκς" και μου έλεγαν και για σακ σεξ στόρυ. Αλλά βλέπουν (γιατί δεν πίνουν καφε των 3.5 ευρώ) ότι άλλα έλεγε στο Ζάππειο και άλλα έκανε και τώρα είναι στο "τώρα τι ψηφίζουμε;;;"
Κανένας πολιτικός καριέρας και δη δεξιός δε θα ταχθει υπερ του γάμου των ομοφυλων ανθρώπων αν πρώτα η κοινωνία δεν ωριμάσει στο να ΔΕΧΘΕΙ τέτοιους γάμους
Ο αλεξ δεν ειναι σαν τους φιλους σου...! Ανηκει στο 10% που μπορει ακομα να πληρωνει 3,5-4,00 ευρω τον καφε. Προχθες (χριστουγεννα) ειχα συζητηση με ΚΚΕ ΒΑΜΕΝΟ. Προτιμα τον Σαμαρα απο οποιον αλλον. Αστο το γονιδιο του Ελληνα δεν μπορει κανεις να το προβλεψει.Κοίτα δεν έχω πρόβλημα που είναι γαλάζιος. Πολλοί φίλοι μου είναι γαλάζιοι και μου έλεγαν κάτι "Σαμαράς ή τανκς" και μου έλεγαν και για σακ σεξ στόρυ. Αλλά βλέπουν (γιατί δεν πίνουν καφε των 3.5 ευρώ) ότι άλλα έλεγε στο Ζάππειο και άλλα έκανε και τώρα είναι στο "τώρα τι ψηφίζουμε;;;"