Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πούτσες μπλε.Εγώ σου λέω πως το Μπακογιαννέικο σκυλολόι από του χρόνου ή του παρα χρόνου θα το γυρίσει στο υπέρ του γκέι γάμου.Ήδη είναι υπέρ του σύμφωνου.
Άλλο το σύμφωνο συμβίωσης και άλλο ο γάμος των ομοφυλων ανθρώπων. Γιατί τα μπερδεύεις δε μπορώ να καταλάβω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο αλεξ δεν ειναι σαν τους φιλους σου...! Ανηκει στο 10% που μπορει ακομα να πληρωνει 3,5-4,00 ευρω τον καφε. Προχθες (χριστουγεννα) ειχα συζητηση με ΚΚΕ ΒΑΜΕΝΟ. Προτιμα τον Σαμαρα απο οποιον αλλον. Αστο το γονιδιο του Ελληνα δεν μπορει κανεις να το προβλεψει.
Ο βαμμένος κόκκινος φίλος σου στο οποιονδήποτε άλλο έχει στο μυαλό του τον Τσίπρα. Ο βαμμένος κόκκινος φίλος σου ξέρει πως ΑΝ βγει πρωθυπουργός ο Τσίπρας στις μεθεπόμενες εκλογές το ΚΚΕ θα ψάχτει τη ψήφο με το τουφέκι.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πούτσες μπλε.Εγώ σου λέω πως το Μπακογιαννέικο σκυλολόι από του χρόνου ή του παρα χρόνου θα το γυρίσει στο υπέρ του γκέι γάμου.Ήδη είναι υπέρ του σύμφωνου.
Εαν το προβλημα της χωρα ειναι οι gay τοτε να λυθει αμεσα να ζησουμε χαρρουμενοι μετα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο βαμμένος κόκκινος φίλος σου στο οποιονδήποτε άλλο έχει στο μυαλό του τον Τσίπρα. Ο βαμμένος κόκκινος φίλος σου ξέρει πως ΑΝ βγει πρωθυπουργός ο Τσίπρας στις μεθεπόμενες εκλογές το ΚΚΕ θα ψάχτει τη ψήφο με το τουφέκι.
Δεν ειναι φιλος μου απλα ετυχε να ειμαστε στο ιδιο σπιτι και στο ιδιο τραπεζι.Θελω να σου πω πως τετοιο μισος τετοια προβοκατσια κατα του ΣΥΡΙΖΑ ουτε ο Σαμαρας ρε παιδι μου. Οταν βεβαια του ειπα για το αγγλικο δικαιο εκει εσκυψε το κεφαλι και μου λεει ε και τι εγινε? Εκει επεσαν καντηλια απο ολους οσους ηταν εκει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ειναι φιλος μου απλα ετυχε να ειμαστε στο ιδιο σπιτι και στο ιδιο τραπεζι.Θελω να σου πω πως τετοιο μισος τετοια προβοκατσια κατα του ΣΥΡΙΖΑ ουτε ο Σαμαρας ρε παιδι μου. Οταν βεβαια του ειπα για το αγγλικο δικαιο εκει εσκυψε το κεφαλι και μου λεει ε και τι εγινε? Εκει επεσαν καντηλια απο ολους οσους ηταν εκει.
Εννοείς για ότι τα δάνεια είναι υπό καθεστώς Αγγλικού δικαίου;

Α! Και τώρα που το θυμήθηκα. Εσείς που λέτε έξω οι μουσουλμανοι από τη χώρα εννοείτε και αυτούς που έχουν αγοράσει ή ενδιαφέρονται ν αγοράσουν κάποια Ελληνικά νησία και που θέλουν ν επενδύσουν σε τουριστικές εγκαταστάσεις;;;;  :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο αλεξ δεν ειναι σαν τους φιλους σου...! Ανηκει στο 10% που μπορει ακομα να πληρωνει 3,5-4,00 ευρω τον καφε. Προχθες (χριστουγεννα) ειχα συζητηση με ΚΚΕ ΒΑΜΕΝΟ. Προτιμα τον Σαμαρα απο οποιον αλλον. Αστο το γονιδιο του Ελληνα δεν μπορει κανεις να το προβλεψει.
A να κανω ένα σχολιο εδώ.
Σημερα συζητουσα με πολύ καλο μου φιλο, συνδικαλιστη του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ.
Ειπα να τον πειραξω λιγο, και του λεω "αντε, ερχεται η κυβερνηση της αριστερας".
"Ποιας αριστερας" μου λεει."Εμεις ξεραμε ότι μια μερα η Γη θα γινει κοκκινη, όχι ροζ".

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εννοείς για ότι τα δάνεια είναι υπό καθεστώς Αγγλικού δικαίου;

Α! Και τώρα που το θυμήθηκα. Εσείς που λέτε έξω οι μουσουλμανοι από τη χώρα εννοείτε και αυτούς που έχουν αγοράσει ή ενδιαφέρονται ν αγοράσουν κάποια Ελληνικά νησία και που θέλουν ν επενδύσουν σε τουριστικές εγκαταστάσεις;;;;  :think: :think:
Nαι ακριβως. Οταν του ειπα οτι μπορουν να σου παρουν την Ακροπολη της παραλιες και καθε τι Ελληνικο και ειπε ε και τι εγινε ας τα παρουν 6 ατομα στο τραπεζι τον εκραξαν ασχημα. Πολυ προκλητικος αντι να το βουλωσει συνεχιζε να λεει μαλακιες τυπου αλεξ.

Οταν λες εσεις τι εννοεις?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειπα να τον πειραξω λιγο, και του λεω "αντε, ερχεται η κυβερνηση της αριστερας".
"Ποιας αριστερας" μου λεει."Εμεις ξεραμε ότι μια μερα η Γη θα γινει κοκκινη, όχι ροζ".
Καλα πες του περαστικα. Διορθωση 18:30 στην Νεριτ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι ναι. Αλλά ξέχασε να σου πει ότι το 89 από λόγο εκδίκησης ΚΑΙ ΜΟΝΟ πως τον Αντρέα την Ελλάδα την έβαψε στο χρώμα που βγαίνει αν ανακατέψεις το μπλε με το κόκκινο

Nαι ακριβως. Οταν του ειπα οτι μπορουν να σου παρουν την Ακροπολη της παραλιες και καθε τι Ελληνικο και ειπε ε και τι εγινε ας τα παρουν 6 ατομα στο τραπεζι τον εκραξαν ασχημα. Πολυ προκλητικος αντι να το βουλωσει συνεχιζε να λεει μαλακιες τυπου αλεξ.

Οταν λες εσεις τι εννοεις?
Ο Άλεξ και ο Τζαν είπαν έξω ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι από την Ευρώπη. Δεν έχουν δουλειά στην Ευρώπη. Και ρωτώ. Τους μουσουλμάνους που έχουν αγοράσει ή σκοπεύουν ν αγοράσουν Ελληνικά μικρά νησιά και ν επενδύσουν στην Ελλάδα ΕΠΙΣΗΣ δε τους θέλουν. Και σημείωση. Οι πλούσιοι μουσουλμάνοι είναι αρκετά ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δειχτου το βιντεακι του φιλου σου και πες του να βαλει την κοκκινη σημαια στο κολο του

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι ναι. Αλλά ξέχασε να σου πει ότι το 89 από λόγο εκδίκησης ΚΑΙ ΜΟΝΟ πως τον Αντρέα την Ελλάδα την έβαψε στο χρώμα που βγαίνει αν ανακατέψεις το μπλε με το κόκκινο
Ο Άλεξ και ο Τζαν είπαν έξω ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι από την Ευρώπη. Δεν έχουν δουλειά στην Ευρώπη. Και ρωτώ. Τους μουσουλμάνους που έχουν αγοράσει ή σκοπεύουν ν αγοράσουν Ελληνικά μικρά νησιά και ν επενδύσουν στην Ελλάδα ΕΠΙΣΗΣ δε τους θέλουν. Και σημείωση. Οι πλούσιοι μουσουλμάνοι είναι αρκετά ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ
Η δικη μου η αποψη ειναι ολοι καλοδεχουμενοι αρκει να φερουν την πορτοφολα και να πληρωσουν στην σωστη τιμη....!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ότι εσπασαν στο ξυλο τους αναρχοαπλυτους?
Τιμη και δοξα στο ΚΚΕ.
Αααααααααααααααααααααα. Είσαι απ αυτούς που λένε αναρχοάπλυτους όποιον δεν είναι υπερ του μνημοονείου; ΟΚ. Τ χω. Γερμανοτσολιά  ;)

Επισκέπτης
Άλλο το σύμφωνο συμβίωσης και άλλο ο γάμος των ομοφυλων ανθρώπων. Γιατί τα μπερδεύεις δε μπορώ να καταλάβω

Δε τα μπερδεύω.Για πολιτική μιλάμε κ σου εξηγώ πως θα δεις σιγά σιγά μερικές δεξιές μπαζόλες να αλλάζουν σκοπό καθώς θα γαμάμε εμείς διεθνώς για τα γκέι δικαιώματα κ θα κερδίζουμε ολοένα υποστήριξη από την κοινή γνώμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αααααααααααααααααααααα. Είσαι απ αυτούς που λένε αναρχοάπλυτους όποιον δεν είναι υπερ του μνημοονείου; ΟΚ. Τ χω. Γερμανοτσολιά  ;)
Τι εννοεις? Ότι το ΚΚΕ εδειρε κατι άλλο εκτος από αναρχικούς? Μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom