Απο τις ερωτησεις ειναι τυπε.
Το παράκαναν κι αυτοί. Εγώ στην θέση του αντώνη θα σταματούσα να τους
Απο τις ερωτησεις ειναι τυπε.
Έτσι, αυτό είναι το μέλλον της ''νυκοκυραίκης'' παράταξης του πιτσαδόρου μας.Ένα μάτσο από αντισημιτικά,ομοφοβικά,ισλαμοφοβικά κ ρατσιστικά ξεράσματα.Ποιοτική εκλογή βάση βλέπω.
ρε αγράμματε μάθε ελληνικά γαμώ το πακιστάν σου ....
Καλά τώρα ποιός γίνεται μάντης?Τεσπα η πορεία των LGBT δικαιώματων δεν θα έχει καμιά τραγική διαφορά με τις άλλες χώρες όπου άρχισε η πολιτική διαδικασία της εξίσωσης μας.Μόλις περάσει αρχικά το σύμφωνο συμβίωσης το επόμενο βήμα θα είναι ο γάμος.Εγώ λέω πως δύσκολα θα περάσει το 2020 χωρίς να έχουμε κ στην Ελλάδα επίσημα γάμο για ομόφυλα ζευγάρια.Το γκέι κίνημα συνεπικουρούμενο κ από τις διεθνείς επιτυχίες για το θέμα του γάμου κ στη γειτονία μας στην υπόλοιπη Ευρώπη θα πάρει κ στην Ελλάδα είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο την επέκταση του θεσμού του γάμου κ σε μας.Άσε που θα είμαστε κ η πρώτη χώρα στα Βαλκάνια όπου προβλέπω να έχουμε κατακτήσει τέτοια θέματα αναφορικά με τους γκέι.
Άντε να σου βάλω ένα τάβανι το 2022-2023 για τον γκέι γάμο?Άντε στο βάζω κ αυτό μέσα σε κλίμα πολιτικής αστάθειας.
στις πρώτες εκλογές (αυτές που θα γίνουν τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη) όχι.... στις δεύτερες όμως ??
ρε αγράμματε μάθε ελληνικά γαμώ το πακιστάν σου ....
Θλιβερη εικονα πρωθυπουργου. Κατακοπος και στα ορια της ψυχικης καταρρευσης.
Εγω που ημουν οπως και χιλιαδες κοσμος δεν ειμαστε βαπτισμενοι μονο Συριζαιοι αλλα και αναρχικοι..!Ευχαριστω νονε αλεξ το δωρο μου μην ξεχασεις να μου στειλεις
Είσαι λάθος. Δεν πηδάει εκείνος το Πακιστάν, το Πακιστάν πηδάει εκείνον.
Ετσι ειμαι νουμερο του δονητη που σου σκιζει το κωλαρακι σου βοιδοπουστραεσύ ειδικά είσαι βαφτισμένος και σαν "ΝΟΥΜΕΡΟ"
πρωτη φορα ειδα συνεντευξη χωρις ερωτησεις
πρωτη φορα ειδα συνεντευξη χωρις ερωτησεις
Μεγαλο λαθος αυτο που εκανε...!Θελει να της χασει τις εκλογες....ειναι ξεκαθαρο πλεον οποτε φαντασου τι ερχεται.....για αυτο και η 2μηνη παρατασηΤι να τους ρωτούσε ρε τύπε;
Μεγαλο λαθος αυτο που εκανε...!Θελει να της χασει τις εκλογες....ειναι ξεκαθαρο πλεον οποτε φαντασου τι ερχεται.....για αυτο και η 2μηνη παραταση
Γιατι νομιζεις δεν θα τα εφαρμοσει? ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τα κανει. Δες τι εχουν ψηφισει το 2010-11 για το 15..!