Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βολταιράκος όμως είναι δημοσιογράφος
τα ξέρει όλα !  :2funny:
περιμενω να μας πει για την ubs πως την βοηθησε το "καλο" τραπεσικο κεφαλαιο κ σωθηκε
και πως με αυτο θα αποδειξει οτι δεν κυβερναται η ΕΕ απο υπερεθνικο τραπεζικο κεφαλαιο
,αλλα απο τις αποφασεις των πολιτικων τιτανων  μερκελ  ολαντ σαρκοζι ρετζι κλπ κλωνων,,, :grin: :grin: :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Όσο γι τις Ασιάτισες αν καταφέρεις να ρίξεις Ιαπωνέζα θα χορτάσεις γαμίσι. Οι Κορεάτισσες είναι καλές αλλά αυτό που θα δεις θα είναι κατά πολύ το μετά της πλαστικής εγχείρησης παρά το φυσικό.
Οι Κινέζες δε μου πολυαρέσουν. βασικά δε μου αρέσουν καθόλου. Αν σου αρέσει το μινιον άβυζο και άκολο όμως πέφτουν στους μη Κινέζους σαν ώριμα φρούτα (τ όνειρο να φύγουν από τη Κίνα βλέπεις).

Εχεις ξεσκιστεί στο γαμήσι με Ασιάτισσες !  :rockon: :rockon:

Και καμία λεπτομέρεια ,παρακαλώ ,να φτιαχτούμε ,

όχι μόνο γενικότητες !  :rockon:  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Εννοείς αν είμαι του εμπορικού ναυτικού;

Αφού είπες ότι έχεις τελειώσει Μηχανολόγος στην Αγγλία .
Προφανώς όχι του εμπορικού ναυτικού .

Όμως ασχολείσαι με συντήρηση - επισκευή πλοίων ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
περιμενω να μας πει για την ubs πως την βοηθησε το "καλο" τραπεσικο κεφαλαιο κ σωθηκε
και πως με αυτο θα αποδειξει οτι δεν κυβερναται η ΕΕ απο υπερεθνικο τραπεζικο κεφαλαιο
,αλλα απο τις αποφασεις των πολιτικων τιτανων  μερκελ  ολαντ σαρκοζι ρετζι κλπ κλωνων,,, :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπάρχει φήμη ότι ο Βολταιράκος είναι γνωστός
δημοσιογράφος....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παει για καφε με 3.5 ευρω την ωρα που εκραζε τον συγχωρεμενο χιπο που εδινε 2 ευρω.

η μεγάλη διαφορά του άλεξ με τον χίπο είναι ότι τον καφέ ο άλεξ τον πληρώνει από την τσέπη του ενώ του χίπο τον πληρώνει η γιαγιά του...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
η μεγάλη διαφορά του άλεξ με τον χίπο είναι ότι τον καφέ ο άλεξ τον πληρώνει από την τσέπη του ενώ του χίπο τον πληρώνει η γιαγιά του...

Είσαι σίγουρος ;

24 ώρες την ημέρα είναι στο μπου.

Πότε εργάζεται ;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πιες καμμια πιντα κι ασε εσυ τους καφεδες... :birdman: :birdman: αγγλαρα... :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μηχανικος η πλοιαρχος τυπε :think: :think:
Δεν είμαι απόφοιτος του εμπορικού ναυτικου τόσο αξιωματικών γέφυρας ή μηχανοστασίου

Εχεις ξεσκιστεί στο γαμήσι με Ασιάτισσες !  :rockon: :rockon:

Και καμία λεπτομέρεια ,παρακαλώ ,να φτιαχτούμε ,

όχι μόνο γενικότητες !  :rockon:  :2funny: :2funny:
Στην Ιαπωνία που ήμουν σχεδόν 1 χρόνο πέρασα και γαμω. Πανακριβη η πουτάνα, το μοσχάρι κοστίζει το βάρος του σε χρυσό. Βρήκα μια γκόμενα καλή με γερό βυζί και 7 μήνες ήμουν πασάς. Τη γαμούσα όποτε είχα όρεξη και μα και μου δεν είπε. Είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις γκόμενα εκεί γιατί όσο και να μη το πιστεύεις είναι ακόμα λίγο ταμπού το να πάει μια γυναίκα με ξένο
Στη Κορέα είναι πιο ανοιχτή η κοινωνία με τους ξένους. Ίσως και λόγο ότι ακόμα μέχρι και τώρα υπάρχουν Αμερικανικές δυνάμεις αλλά και γιατί εδώ και 30 περίπου χρόνια υπάρχουν πολλοί ξένοι  που κατασκευάζουν πλοία. Γερό γαμήσι αλλά κάποια στιγμή άρχισε να μου λέει περί γάμου κτλπ και μ έλουσε ιδρώτας
Στη Κίνα σου είπα αν γουστάρεις πετιτ άκολα και άβυζα θα λιώσεις στη πούτσα. Δε θα χρειαστεί καν προσπάθεια. Μόνες τους θα σου έρχονται. Βέβαια Αγγλικά μιλάνε οι περισσότερες λίγα (εκτός και αν είσαι Σαγκάη, Σεντζιαγκ και άλλες μεγαλουπόλεις της Ανατολικής Κίνας. Όμως θα πρέπει ν είσαι ξεκάθαρος ότι θέλεις μόνο το πήδημα αλλιώς αν της το παίξεις αγαπούλας και τάξεις τον ουρανό μ τ άστρα και μετά τη κάνεις πέρα παίζει να μπλέξεις και άσχημα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε σαλτα και ρουφα κανενα πακι...!Εσυ πληρωνεις τον καφε του χιπο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τυπε να μια καλη αρχη για τ 20δις...

Στην Ελλάδα λίγο χλωμό να γίνει. Ειδικά από τη στιγμή που τα κόμματα χρωστάνε υπέρογκα ποσά σε δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες

φορολογούμενος εν ελλάδι... 22 δις σε συντάξεις μεταξύ αυτών και στην γιαγιά του χαπάκια ....
Καλά ρε εσύ δεν είπες ότι δε πληρώνεις φόρο στην Ελλάδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom